Πέμπτη, Ιουλίου 31, 2008

Σαρρανταποδαρουσες

Λοιπον θα το πω και ας με πειτε κακο,αυτη η λυσσα η κακια με τα παπουτσια που εχουν οι γυναικες και οχι μονο ειναι αφανταστα κουραστικη.
Τρεις εβδομαδες τωρα εκπτωσεις και καθε ημερα το ιδιο γινεται.
Της Π---------ας δηλαδη απο την αρχη της βαρδιας εως το τελος ενα περα-δωθε και ενα μπες βγες....μην παει ο νους σας στο πονηρο οκ?
Και το μεγαλυτερο θεμα ειναι οτι οι γυναικες φανταζονται τα παπουτσια τους πριν τα αγορασουν γιαυτο και λενε α!!! δεν ειναι οπως τα φανταζομουν.
Τωρα πως το φανταζοταν δεν μας λεει,μαλλον σαν κατι μακρουλο που θα την παρασυρει οπως ελεγε και η Παναγιωτοπουλου σε μια επιθεωρηση της Ελευθυρης Σκηνης.
Εγω γενικα ατομο που ποτε ρουχα η παπουτσια δεν μου προκαλεσαν καμμια φαντασιωση προσπαθω να καταλαβω τι πινουν και μετα πεφτουν σε φαντασιωσεις.
Και δωστου να αναποδογυριζουν οτι βρουν μπροστα τους και να κανουν ολο τον χωρο ενα μαυρο χαλι.
Πεντε λεπτα να λειψω γυρναω και δεν ξερω που ειναι το τμημα μου νομιζω οτι μπηκα σε τσαντιρι και τρελλαινομαι.'
Α ολα κι ολα ουτε δυο λεπτα δεν θα τις αφηνα μονες τους στο σπιτι μου αυτες θα μου το κατεδαφιζαν.
Και με αυτο τον ρυθμο συνεχιζονται οι εκπτωσεις και ετσι θα παει το πραγμα οπως φαινεται εως οτου ερθει το Φθινοπωρο και αρχισουν να φανταζονται τις μποτες που θα φορεσουν.
Εδω η επιστημη εχει σηκωσει και τα ποδια ψηλα και υπεριπταται στο κενο.

Τετάρτη, Ιουλίου 30, 2008

Ενα δωρο

Οι ημερες περνουν κουραστικα και χωρις ενδιαφερον,η ιστορια με την μητερα μου δεν παει καλα και δεν ξερω που θα καταληξει ολο αυτο το προβλημα.
Την Δευτερα το βραδυ βγηκα για φαγητο με φιλους απο την δουλεια και περασαμε ομορφα,αλλα η διαθεση μου χαλαει καθε φορα που στο σπιτι δημιουργουνται φασαριες χωρις λογο και συμβαινει πολυ συχνα τελευταια αυτο.
Η καταθεση στον ανακριτη πηγε οπως περιμενα και τωρα απομενει η επομενη δικαστικη διαμαχη με την εταιρεια στο τελος Σεπτεμβριου.
Μεσα σε ολα αυτα και με τα γενεθλια μου να ερχονται ολο και πιο κοντα εκανα μισο δωρο στον εαυτο μου,και λεω μισο γιατι το αλλο μισο το εκανε το μωρουλι μου.
Ενα ρολοι που μου αρεσε καιρο τωρα και λογω της τιμης του το σκεφτομουν τελικα το αγορασα,γενικα εχω μια μανια με τα ρολογια και οταν ζουσα στο Συδνευ αγοραζα πολλα αλλα με αλλα χρηματα αμοιβομουν εκει και αλλα παιρνω εδω.
Οποτε δεν ειναι ευκολο να αγορασει καποιος με μισθους πεινας κατι αξιολογο εκτος αν το πληρωσει σε 123 χιλιαδες ατοκες δοσεις.
Γενικα τελευταια βλεπω τις αναρτησεις μου και νοιωθω οτι τους λειπει πολυ η συνοχη ισως φταιει που ειμαι κουρασμενος απο την δουλεια η ισως που πολλα πραγματα που θελω να πω δεν γινεται να τα πω απο εδω και με κουραζει αυτο.
Γενικα και εγω οπως ολοι μας εχω αφησει τα πολλα προβληματα που βλεπω να υπαρχουν γυρω μου να τα αντιμετωπισω μετα το καλοκαιρι και να δω την εποχη αυτη πιο ηρεμα.
Απο το φθινοπωρο θα εχουν να γινουν πολλα στην ζωη μας απο οτι διαφαινεται και θα εχουμε καιρο να τα πουμε.
Για αλλο αρχισα σε αλλο κατεληξα τελως παντων οκ.

Δευτέρα, Ιουλίου 28, 2008

Μια μεση για πεταμα

Δευτερα μεσημερι και ηδη ειμαι σε κατασταση αποσυνθεσης.
Το Σαββατοκυριακο περασε με αρκετο τρεξιμο και ιδρωτα.
Ευτυχως χθες καναμε ενα μπανακι γρηγορο στο Πορτο-Ραφτη και ετσι καταλαβα οτι ειναι ημερα ξεκουρασης.
Η σεβαστη μητερα ζει συνεχομενα σε κοσμους δικους της και τελευταια αφηνει και τριγυρω διαφορα τροφιμα για να τρωνε και οι κατσαριδες μην και λιμοκτονησουν κι αυτες.
Η μεση μου σε ασχημη κατασταση και μονο η υπομονη μου διευκολυνει τα πραγματα.
Απο επιπλα βρηκαμε αρκετα ωραια,ακριβα μεν αλλα το καλυτερο ηταν τα σουηδικα κεφτεδακια απο το ΙΚΕΑ οπου δεν μας αρεσε τιποτα αλλο.
Και η ζωη συνεχιζεται αυριο με την καταθεση μου στον Εισαγγελεα για την μυνηση για ψευδορκια που εχω υποβαλλει στις δυο κυριες που ειπαν τα χιλιαδες εναντιον μου κι ομως παλι η μεγαλη γνωστη εταιρεια εχασε τις δυο δικες.
Εχουμε πραγματα λοιπον να κανουμε οποτε βουρ.........

Παρασκευή, Ιουλίου 25, 2008

Ξεκουραση να λεμε τωρα

Εχω ρεπο αυριο και δευτερα,τριημερο δηλαδη και λεω να κατσω και να μην κανω τιποτα.
Δυσκολο ομως αφου εχω αυριο τρεξιμο για ψωνια για το νεο σπιτι που αγοραζει το μωρουλι και μετα η υποσχεση ειναι οτι θα παμε για μπανιο.
Την Κυριακη θα παμε παλι για μπανιο σιγουρα και τι μενει?
Η Δευτερα μονο.
Οκ καλα ειναι να ξεκουραστω την Δευτερα αλλα που.......να εχω να καθαρισω το δωματιο μου και το μπανιο που εχουν πιασει μακα και χρειαζονται ενα φρεσκαρισμα σιγουρα.
Η κουραση απο τις πρωτες δυο εβδομαδες των εκπτωσεων ηταν εξοντωτικες και χρειαζομαι παλι επειγοντως διακοπες.
Αντε ενας μηνας και κατι εμεινε.....υπομονη.

Τετάρτη, Ιουλίου 23, 2008

Η Χαρα της ζωης
















Ποτε θα χιονισει

Και ενω η καθοδος των αγριων συνεχιζετε και εγω αναρωτιεμε αν υπαρχει κατι καλυτερο να κανει καποιος εκτος του να περιφερετε απο το πρωι εως και το βραδυ μεσα σε ενα πολυκαταστημα ταχα μου ψωνιζοντας και απλα ταλαιπωρωντας τους υπαλληλους.

Το δε καρα-κιτς του ντυσιματος το βλεπω καθε ημερα μπροστα μου ολη μερα απο αυτους που κυκλοφορουν εκει.

Δεν γνωριζουν λετε οτι δεν ειναι αναγκη να βαλει κανεις επανω του οτι αχρηστο υπαρχει στην ντουλαπα του για να δειξει οτι εχει ρουχα να φορεσει.

Το αλλο που με τρελλαινει ειναι η απορια γιατι οσες ψαχνουν για παπουτσια πρεπει να κουνησουν και να αναποδογυρισουν οτι βρουν μπροστα τους και κυριως για ποοιο λογο κοιταζουν την σολα των παπουτσιων.
Το τι εχω δει τοσα χρονια δεν περιγραφονται,παπουτσια που δοκιμαζονται στο χερι λες και θα φορεθουν εκει,παπουτσια που τα μυριζουν,τα κτυπανε,τα ζουλανε,τα γρατζουνανε.
Ρε παιδια παπουτσια ειναι δεν ειναι διαμερισμα απαπαπα.
Και μετα η γνωστη ατακα "Α δεν ειναι οπως τα φανταζομουν"
και πως τα φανταζοσουν καλη μου?
Και απο ποτε το παπουτσι ειναι μερος της φαντασιας μας?
Εχουμε χαλασει σαν λαος απλα και τα ασημαντα τα εχουμε κανει σημαντικα,λες και αν ειναι καποια σαν αναποδο γαμοτο στην εμφανιση και παρει τα πιο ακριβα παπουτσια θα βρει γκομενο να την πηδηξει.
Ειχα καποια στιγμη αναρρωτηθει γιατι οσοι μπαινουν στα πολυκαταστηματα που φως ηλιου δεν βλεπουμε ποτε,γιατι φορανε τα μαυρα γυαλια τους.
Η απαντηση ηταν αποστομοτικη απο εναν απο τους φιλους που διαβασαν το σχολιο αυτο.
¨Για να κρυβουν την θλιψη απο τα ματια τους¨

Καλο ε?
Αντε να χιονισει να κυλιστουμε στο λευκο.

Κυριακή, Ιουλίου 20, 2008

Μερα με δυο οψεις

Η μερα ξεκινησε ασχημα,απο νωρις καταλαβα οτι η σεβαστη μητερα ειχε ορεξη για φασαρια,ναι ειναι συνηθισμενη να το κανει τις Κυριακες για να μου χαλαει την μονη ημερα που ξεκουραζομαι και ηρεμω.
Ειπα στο μωρουλι.....σηκω ντυσου να την κανουμε με ελαφρα πηδηματακια,αλλα μεχρι να γινει αυτο ειχε ξεσπασει η εβδομαδιαια μαχη.
Τι και που της μιλαω αυτη στον κοσμο της ζει,ολα ειναι καλα στο μυαλο της,και βαζει την κατσαρολα στην φωτια να μαγειρεψει,και παει και πεφτει για υπνο.
Και ειναι ο φοβος μου μην καουμε ζωντανοι απο αυτο μια μερα αλλα δυστυχως οτι κι'αν λεω ακρη δεν βγαζω εκεινη ζει αλλου.
Φυγαμε αρον-αρον για μπανιο ας γινει οτι θελει σκεφτηκα.......κουραστηκα αληθεια λεω και πανε τρια χρονια τωρα με αυτη την κατασταση,κατσαριδες και αποπειρα να την σκοτωσω οπως ελεγε,αλλες εμμονες ιδεες στην συνεχεια,και τωρα ενα μαυρο χαλι.
Χαλαρωσα λιγο στην θαλασσα,ετοιμος ημουν να τσακωθω με οποιον μου εκανε κατι ευτυχως αυτο δεν συνεβη και μετα βρεθηκαμε με τον Πανουλη που φευγει για διακοπες και φαγαμε
μπριζολες στα Καλυβια και βγαλαμε ολες τις κακιουλες μας απο αγαπη παντα ομως.
Ο Πανουλης και οι νεες σχεσεις του μας απασχολουν απο καιρο σε καιρο,ναι ξερω ειναι δυσκολο πραγμα οι σχεσεις τελευταια αλλα με τον Πανο εχουν πλακα,δραμα,πονο,και αποριψη στο τελος.
Ελπιζω να βαλει στεφανι αυτη την φορα επιτελους αν και καποιο κουσουρι θα της βρει κι αυτης της σχεσης σιγουρα οποτε ας μην βιαζομαι να ραψω ρουχο.
Γυρισα σπιτι και εκλεισα την πορτα του δωματιου μου θελω επιτελους λιγη ησυχια για ονομα του θεου.
Αυριο ξημερωνει μια νεα και κουραστικη εβδομαδα,Μωρουλι σ'αγαπω πολυ.

Πέμπτη, Ιουλίου 17, 2008

Εκπτωσεις ζωης

Αρχισαν οι εκπτωσεις και μαλλον το εχετε καταλαβει οσοι εχετε κατεβει στο κεντρο της πολης.
Μεγαλο γεγονος οι εκπτωσεις ευκαιρια να αγορασεις κατι υπερβολικα υπερτιμημενο σε ακομη και μετα την εκπτωση ακριβη τιμη.
Στα ρουχα και παπουτσια ειδικα και κυριως στα επωνυμα ειδη οι τιμες ειναι να σε πιανει ζαλαδα και ισως για αυτο το λογο απο τα μεγαφωνα συχνα πυκνα ζητουν καποιον ιατρο σε μερος του πολυκαταστηματος.
Μαλλον καποια πελατισα ειδε την τιμη και λιποθυμησε.
Το τεραστιο γεγονος αυτων των εκπτωσεων ειναι οτι η Μπουρμπερυ εκανε σκοντο πενηντα τοις εκατο στα ειδη της.
Τι μαλλιοτραβηγμα και κολοσπρωξιμο επεσε ουτε σε ελληνικη κωμωδια του παλαιου σινεμα δεν την εχετε δει.
Τι σειρα μου ηταν κυρα μου ακουστηκε δεν το φανταζεστε,τωρα και κυρα και με Μπουρμπερυ δεν λεει....λεει?
Και ειναι και χαλια αυτα τα Μπουρμπερυ ρε γαμοτο τι τσακωνονταν δεν το καταλαβαινω.
Ενα καρω κατι τις σαν αναποδο γαμοτο σε ολα καμμια πρωτοτυπια ουτε ενας μαιανδρος η κατι αλλο.
Εν τω μεταξυ ο κλεψας του κλεψαντος σε ολα κλεβω,κλεβεις ,κλεβει και δοξα τον θεο και το ευρω.
Και καιγομαστε και φετος,και κοψανε την επιδοτηση των αναπηρων στα μεσα μαζικης μεταφορας,και οι νοσοκομοι για ατομα με ειδικες αναγκες ειναι απληρωτα μηνες τωρα,
και σκοτωνονται καθε μερα στους εθνικους δρομους,σοκ επαθα με το παιδι που σκοτωθηκε γυρνωντας απο το νοσοκομειο του Αιγιου.
Αλλα ολα κι'ολα μια μαχη για το Μπουρμπερυ την καταλαβαινω απολυτα,πως θα κρυψουμε μια μιζερια που δεν κρυβετε πουθενα αν δεν κραταμε η φοραμε ενα τετοιο αντικειμενο πολυτελειας ωστε να φανταζουμε κατι αλλο απο αυτο που ειμαστε.
Φωτια και Μπουρμπερυ.

Τρίτη, Ιουλίου 15, 2008

Tελλας το μεγαλειο σου

Μετα το φιασκο με την Ελλας ον λαιν και την ακυρωση της συνδεσης μου λογω της ταλαιπωριας και της εξαπατησης μου,ειπα να γραφτω στην Τελλας.
Οκ ειπα θα κανω ενα μηνα υπομονη και θα εχω τελικα ει-ντι-ες-ελ και εγω με μια εταιρεια της προκοπης.
Πιστευα ειπα οκ?
Και εχω συνδεθει τελικα με την εν λογω εταιρεια αλλα να που τοσες ημερες και δεν μου εχουν στειλει ακομη το μοντεμ,και τηλεφωνω και ρωταω και παλι και παλι και αυτοι δεν ξερουν τι να απαντησουν και υποσχονται οτι θα το στειλουν αλλα δεν ξερουν ποτε.
Ε ειναι να τα παιρνεις στο κρανιο η οχι?Μα πως κανουν την συνδεση χωρις να σου στειλουν το μοντεμ?Τι να συνδεθω με το ιντερνετ με τι μεσο?
Και υπομενω το νταιαλ απ με ταχυτητες υπνου και περιμενω ποτε θα δεησει η τελλας να στειλει το μοντεμ.
Ααααααααααααααααααα
Αλλα απο που να παραδειγματιστουν ολοι αυτοι>
Απο το κρατος που ζουμε?
Μπουρδελο σου λεει ειναι ολα ας το παιξουμε νταβατζηδες.χμ χμ οκ για ελατε να δουμε λοιπον αν βρειτε εδω ιεροδουλους.
Α ρε καθικια φτου!!!!

Δευτέρα, Ιουλίου 14, 2008

Ζηταω δροσια


Πρωτη ημερα στη δουλεια αυριο και με σαρραντα βαθμους σκεφτομαι οτι δεν ειναι και η πιο καταλληλη ημερα να ξαναπαω στην δουλεια.

Κατ'αρχην ειναι η πρωτη ημερα των εκπτωσεων και οπως καταλαβαινετε εχει να γινει της κακομοιρας.

Σημερα το ρεπο περασε τρεχοντας εδω και εκει ψαχνοντας επιπλα και ηλεκτρικες συσκευες για το σπιτι που αγοραζει το μωρουλι μου.Μεγαλος μπελας αυτο τι να πρωτο δεις και τι να διαλεξεις.

Ασε που μου αρεσε ενα σαλονι που ειδαμε στην Πρεβεζα και εχω κολλησει.

Και ενω τρωω παγωτινια προσπαθωντας να ξεχασω οτι με ποναει αφορητα η μεση μου αναρωτιεμε........που θα βρω λιγη δροσια εδω στην Αθηνα?

Δεν την αντεχω τοση ζεστη ουφ.
Τελικα καταφερα μετα απο πολυ ωρα να βαλω την φωτογραφια με την θεα απο το δωματιο στη Λευκαδα,ε να λιγη απο την δροσια που εψαχνα.

Κυριακή, Ιουλίου 13, 2008

Α Room with A View

Περιμενοντας ακομη το Ει-ντι-εσ-ελ γυρισα σπιτι αποψε μετα απο ενα ταξιδι στους υπεροχους φαρδεις και ανετους δρομους της Ελληνικης επαρχιας.
Και σε αυτους τους δρομους κυριως περιλαμβανω την Κορινθου-Πατρων που για μια ακομη φορα μου προκαλεσε τρομο.
Τρομο μου προκαλεσαν και τα χιλιαδες εκκλησακια που ειδα κατα την διαρκεια της διαδρομης Αθηνα-Λευκαδα αλλα και στο τοπικο δικτυο του νησιου.
Αληθεια ποσο πονο πρεπει να εχει προκαλεσει σε χιλιαδες οικογενειες αυτη η κακη κατασκευη των δρομων μας,ποσοι ανθρωποι εχασαν την ζωη τους για να τρωνε με χρυσα κουταλια αυτοι που κατασκευασαν αυτους τους δρομους καθως και αυτοι που τους εδωσαν την αδεια να το κανουν?
Και γυρνωντας διαπιστωσα οτι η επιστολη στον πρωθυπουργο επιασε τοπο τελικα (γελια αχαλινωτα) ειδατε αποφυλακιστηκε η 35χρονη αλλα πηρε φορα ο χοντρος και αποφυλακισε και τον εργατολογο ο οποιος αρχιζει συναυλιες ανα την χωρα με ρεπερτοριο της Χαρουλας Αλεξιου.
Λοιπον στο θεμα μας τωρα και αυτο ειναι οι διακοπες μου στην Λευκαδα οκ?
Τι νησι θεε μου τι φυση....δεν μιλαω για τον βιασμο του απο το
Rooms to let και τις παραδοσιακες ταβερνες που υπαρχουν ακομη και στις κορυφες των βουνων και οι οποιες σερβιρουν το ιδιο μενου που σερβιρει και το σουβλατζιδικο της γειτονιας μου.
Μιλαω για την φυση και τις παραλιες τις μαγευτικες οχι για την ιδια την πολη που δεν εχει τιποτα για να κρατησει τον επισκεπτη εκτος απο τσολιαδακια και κουπες καφε"με αγαπη απο την Λευκαδα".
Η θεα απο το τεραστιο μπαλκονι του δωματιου μας απιστευτα μαγευτικη,φωτογραφια δεν φορτωνει αλλα συντομα θα βαλω,
και φισικα ως πνευμα ανησυχο δεν αφησα περιοχη για περιοχη χωρις εξερευνηση.
Κατ'αρχη ολο το νησι γυρω-γυρω και πανω κατω,μετα μια εκδρομη με πλοιο στις αποκρυμνες παραλιες και Φισκαρδο και Κιονι ενα χωριουδακι στην Ιθακη και γυρω γυρω απο τον Σκορπιο πραγμα που με κουρασε......τι με μελλει εμενα που εμενε ο Ωνασης?
Ασε που σταματησε το πλοιο 10 λεπτα να κανουν μπανιο εκει οι κομπλεξικοι ελληναρες και αλλες εθνοτητες μην και νοιωσουν Τζακυ Κεννεντυ-Ωναση εστω και λιγο.
Μετα πηραμε φορα και βουρ για βολτα με το του-του στην Παργα και μπανιο στην Καστροσυκια και φαγητο στην Πρεβεζα.
Ενοιωσα λιγο σαν περιφερομενος θιασος τελικα και δεν ηταν λιγοι θιασοι και τραγουδιστες χμ χμ χμ μεγαλοι ταχα που στο επομενο διαστημα θα εμφανιστουν στο γνωστο φιλοθεαμον κοινον της Κονιτσας.
Ωραια ηταν τελικα και τωρα εμεινα μονος και μου την κοπανησε το μωρουλι μου,εκει που το συνηθιζω τσουφ και μου την κανει.
Δεν πειραζει του χρονου παλι.
Καλο καλοκαιρι σε ολους εσας που ετοιμαζεστε.

Πέμπτη, Ιουλίου 03, 2008

Παγκοσμια τρελλα

Αυτο που συμβαινει τα τελευταια χρονια στον κοσμο που ζουμε μονο με τρελλα μπορει να συγκριθει.
Απο την αντιμετωπιση των προβληματων για το περιβαλλον που βιαζεται καταφορα κυριως απο τις αναπτυγμενες και υπο αναπτυξη χωρες,εως τους τοπικους πολεμους με χιλιαδες νεκρους και προσφυγες.
Κυρια υπευθυνη η Αμερικανικη ηγεσια ανεξαρτητα αν ειναι δημοκρατικοι η ρεπουμπλικανοι,εχοντας σαν προτυπο την Ρωμαικη αυτοκρατορια και βασισμενοι στην δυναμη των οπλων της επιτιθεται οπου και οποτε εκεινη θελει χρησιμοποιωντας το ψεμμα για δικαιολογια των επιθεσεων αυτων.
Και φτανουμε σιγα σιγα στην κορυφωση της καταστασης αυτης με το θεμα του πετρελαιου που καθηλωνει τις χωρες οικονομικα και φερνει τους πολιτες σε αδιεξοδο λογω της αυξησης των τιμων.
Σειρα λενε εχει το Ιραν γιατι το Ιρακ ηταν απλα μια προβα και δεν σκεφτεται κανεις τι θα γινει μετα απο αυτη την επιθεση αν συμβει.
Ολα αυτα για να επιβιωσει ενα παρανομο κρατος που ιδρυθηκε και λειτουργει εναντιον ενος αλλου λαου οπως λειτουργησε ο Χιτλερ εναντιον τους.
Και η υπολοιπη δημοκρατικη ανθρωποτητα?Κλεινει τα ματια και κανει ευχολογια για λυση του προβληματος.

Τετάρτη, Ιουλίου 02, 2008

Γραφω εις ματην

Αυτό είναι ένα αντίγραφο του μηνύματος που στείλατε στον ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ μέσω Prime Minister of the Hellenic Republic Ενω ολοκληρη η χωρα εχει φτασει σε οριο πεινας,ενω η μονη που πηγε φυλακη για την υποθεση Ζαχοπουλου ηταν μια γυναικα,ενω τιποτα δεν λειτουργει και μαλλον οι συμβουλοι σας σας λενε ψεμματα,ενω για τις μιζες τελικα ολοι θα βγουν ενταξει και μαλλον εγω τις εχω παρει τελικα,ενω για τα ομολογα κανεις δεν τιμωρηθηκε,ουτε για τις υποκλοπες ουτε ακομη για τα μικροτερα σκανδαλα,εσεις Κυριε Πρωθυπουργε σαν σε καστρο ψηλο βλεπετε τα παντα ομορφα και ασπιλα και οτι η χωρα εχει κυβερνηση και υπουργους που νοιαζονται για το καλο της χωρας.Δυστυχως η αληθεια ειναι πολυ μακρυα και δεν προβλεπω να καλυτερευει τιποτα.Οπως και τους προηγουμενους απο εσας πρωθυπουργους για ποιο λογο πιστευετε οτι θα σας θυμαται η ιστορια?Κριμα τοσες υποσχεσεις.

Θα ψηφισω,θα ψηφισω

Μια και μου ειπαν τι λεει και απαντηση στο κυριο ερωτημα μου δεν δινει αποφασισα και εγω να ακολουθησω την συμβουλη της Ντορας.
Θα ψηφισω λοιπον για πρωτη φορα οπως με συμβουλευει γιατι αν δεν ψηφιζουμε εμεις απο που θα τρωνε αυτοι?
Αν δεν ψηφιζουμε εμεις θα κανουν ουρα στο ταμειο ανεργιας ενω τωρα κανουμε μονο εμεις,α ναι και δεν υπαρχει αλλο πολιτευμα λεει,μα εγω δεν ρωτησα για το πολιτευμα,για τους κλεφτες ρωτησα και για την ανικανοτητα της κυβερνησης ρωτησα αλλα απαντηση δεν πηρα.
Θα ψηφισω λοιπον και εγω απο του χρονου θα ριξω την ψηφο μου και χαραμι να παει.
Αν δεν βγει η Ελλαδα παντως πρωτη στην Γιουροβιζιον θα με χαλασει πολυ,οπως ξερετε ολοι πληρωνουμε και το ακριβοτερο εσ-εμ-ες και δεν με παιρνει να χανω λεφτα.
Θα ψηφισω ομως Ντορα θα ψηφισω οχι εσας ομως το τραγουδι.

Η απαντηση της Ντορας

Οπως λεμε η επιθεση των Τζενται ειναι αυτος ο τιτλος.
Ναι εστειλα ενα ερωτημα στην ιστοσελιδα της Ντορας της γνωστης ξερετε που ο αδερφος της αγορασε χωρις να πληρωσει τηλεφωνικα κεντρα να εχει και αυτος και οι δεκα γενεες μετα απο αυτον.
Μια και το Ει-ντι-ες-ελ ακομη το περιμενω δυστυχως δεν ανοιγει το βιντεο να δω τι απανταει στην μικρη ερωτηση μου αλλα που θα μου παει θα την δω μετα τις διακοπες.
http://www.dorabak.gr/default.asp?pid=22&la=1&qid=703
Εδω θα την δειτε την απαντηση οσοι εχετε γρηγορο ιντερνετ και αν λεει και τιποτα σοβαρο και σημαντικο εκτος απο τα συνηθισμενα πες τε το μου και εμενα να το ξερω.
Α να ας μου στειλει και μια τηλεφωνικη συσκευη η δικη μου χαλασε προσφατα,τι να τις κανει ο αδερφος της τοσες?

Τρίτη, Ιουλίου 01, 2008

Αιντε και φυγαμε

Οπως λεει και το τραγουδι"το'χουν βαλει συστημα να παμε πριν την ωρα μας παιδια στα κυπαρισια"αλλα εμεις φυσικα δεν θα τους κανουμε την χαρη.
Εξ'αλλου ο ψευτης και ο κλεφτης τον πρωτο χρονο χαιρονται,οκ δεν ειναι και ετσι εδω αυτοι χαιρονται χρονια πολλα αλλα για ποσο ακομα?
Οι προετοιμασιες συνεχιζονται εν οψει διακοπων σιδερωμα και πλυσιμο και μην ξεχασω τιποτα και τρεχω,με αμαξι θα παμε βενζινη να βαλουμε και αργα στην τεραστια Αθηνων-Πατρων γιατι τρεχουν και νταλικες και ηλιθιοι οδηγοι.
Αντε να δω το ηλιοβασιλεμα που μου εχουν περιγραψει στο Καθισμα και στις δυτικες παραλιες της Λευκαδας.ελπιζω να μην ειναι μπουζι η θαλασσα γιατι δεν την αντεχω.
Και οπως λεει και το τραγουδι "αισθημα.αισθημα παιρνω κι'εγω το αισθημα και παμε στα Παρισια"οκ οκ τον Οκτωβρη αυτο.