Παρασκευή, Ιουνίου 26, 2009

Pixel

Το νεο σι-ντι της Δημητρας Γαλανη κυκλοφορησε με τον παραπανω τιτλο και με μια νεα εκτελεση παλαιων τραγουδιων της.
Ακουστε το νεο κομματι του σι-ντι εδω διπλα.
Με ηρεμησε λιγο αυτο το κοματι.

Τερμα κι'εφυγα

Σημερα εφτασε ο κομπος στο χτενι,ειναι μερες τωρα που τρωγεται μαζι μου και ολο γκρινια και ολο φασαριες και δεν σταματαει να λεει και να λεει.
Ηταν να φυγω απο βδομαδα και σημερα ειχα ρεπο οποτε κτυπησε το τηλεφωνο και ηταν η γυναικα του αδερφου μου που μια στα δεκα χρονια πηρε να δει τι κανει.
Ψυθιριζε....ναι μαγειρεψε χθες αλλα σημερα δεν εχει τιποτα,,,,,,'
Οπως παντα αυτο το μικρο ευχαριστω που περιμενω να ακουσω χρονια και δεν το εχω ακουσει ποτε,αντιθετα μονο αχαριστια και οχι τωρα που ειναι αρρωστη αλλα απο παντα.
Ναι εχεις υποχρεωση να με κοιταξεις και ας σε ειχα σε ορφανοτροφειο τοσα χρονια,κι'ας εφαγες τοσο ξυλο οσο κανεις εκει,κι'ας σε αφηνα νηστικο και εφευγα για να γυριζω με τον πρωτο τυχοντα,και ας μην ενδιαφερθηκα ποτε στην ζωη μου για σενα....εσυ πρεπει να με κοιταξεις.
Και εγω θα συνεχισω να φερομαι αχαριστα να σε κατηγορω,να σε βριζω,να σε μουτζωνω,αληθεια ημουν παντα αρρωστη η απλα συνεχιζω αυτο που εκανα οσο ημουν και νεα?
Και κουραστηκα αληθεια να τρεχω,κουραστηκα να με προσβαλλει,κουραστηκα να μην ευχαριστιεται τιποτα.
Και φευγω απο σημερα δεν θα νοιωθω καλα εξ'αλλου καθε ημερα μου και καλη να ειναι μου την χαλαει με την γκρινια της,φευγω απο σημερα να ηρεμησω,να μην ακουω κανεναν να με βριζει,να παραπονιετε,να με τρελλαινει.
Ο θεος να την συγχωρησει.

Πέμπτη, Ιουνίου 25, 2009

Αλέξια - Άσπρο μαύρο (audio only)

Kαι αυτο ειναι κατι που δεν εχω και δεν θελω να ακουσω ποτε!!!!

Χριστιάνα - "το καλοκαίρι θα 'ρθει"

Με τετοια τραγουδια αγαπησα εκλαψα και λατρεψα την Ελληνικη μουσικη,πριν απο αυτα ακουγα μονο ξενη μουσικη.

Pink Floyd The Wall - Pink Floyd - Comfortably Numb

Same feeling

Μαμα Γερναω

Τι να πεις.......αλλο.

Σπασιμο νευρων

Εχω αρχισει καιρο τωρα να νοιωθω οτι τα νευρα μου δεν ειναι καλα,μια το αγχος με το θεμα της δουλειας μια τα δικαστηρια,αλλα κυριως η κατασταση στο σπιτι ειναι που με φερνει στα ορια μου.
Ειναι μηνες τωρα που η μητερα μου εχει χασει καθε ενδιαφερον για οτι συμβαινει μεσα στο σπιτι,οκ βγαινω για λαικη,σουπερ μαρκετ,χασαπηδες και ολα τα αλλα καθομαι και μαγειρευω σχεδον καθε ημερα αλλα........
Με εχει εκνευρισει που δεν καταλαβαινει οτι δουλευω 8 ωρες ορθιος συν το πηγαινε ελα και με το προβλημα της μεσης μου ερχομαι σπιτι πτωμα και θελω να ξεκουραστω λιγο,δεν ειναι λογικο να περιμενω να εχει κανει κατι να βοηθησει?
Και ενω δεν μπορει να κανει πολλα και το ξερω τι να κανω εγω?Απλα ενα μαγειρεμα να μπορουσε να κανει αντι να σφουγγαριζει ολη μερα και να βαζει και να βγαζει τα ρουχα της απο τα ντουλαπια?
Δεν ξερω τι να κανω,συζητηση μαζι της δεν γινετε γιατι η δικη της λογικη ειναι εντελως διαφορετικη απο την δικη μου ασε που αλλα λεω και σε αλλα απανταει.
Οι φωνες και οι τσακωμοι σχεδον καθημερινοι και μονη διεξοδος μου οταν φευγω απο το σπιτι εστω και για λιγες ημερες.
Σημερα με φωναξε στο δωματιο της να μου δειξει πως τρωει ο λουτρινος αρκουδος τα αμαρετι που της εχω αγορασει απο το σουπερ μαρκετ,ποσο θα το αντεξω αυτο δεν ξερω.
Το μελλον φανταζει χειροτερο και δεν υπαρχει βοηθεια απο πουθενα.

Τετάρτη, Ιουνίου 24, 2009

Νεες βουτιες στο Ψεμμα

Και για να μην ξεχνιομαστε συνεχιζεται το σηριαλ με τις δικες,ναι αν και συμβιβαστηκα με την γνωστη μεγαλη εταιρεια χωρις φυσικα να εχω αποδεχθει οτι η απολυση μου ηταν νομιμη,εξακολουθει να παραμενει η διαφορα με τις δυο κυριες που φροντισαν με πολλα ψεμματα και συκοφαντιες να με απολυσουν.
Τελευταιο επεισοδειο σημερα που παρελαβα δυο μυνησεις απο μερους των με αιτιολογια οτι της κατηγορω αδικα για ψευδορκια.
Ρε γαμοτο τσιπα δεν εχει πια ο κοσμος το ψεμμα εχει γινει ενα το ιδιο με την αληθεια.
Και φυσικα ειναι πραξη αντιπερισπασμου απο μερους των κυριων αλλα δεν μασαει η κατσικα ταραμα,ας λενε οτι θελουν στα δικαστηρια να δουμε τι θα πουν.
Οπως φαινεται θα παρω συνταξη μεχρι να τελειωσουν ολα αυτα αλλα συγνωμμη δεν μπορω και να συγχωρησω τοση πολλη υποκρισια και ψεμμα.
Ας περιμενουμε λοιπον το νεο και επομενο επεισοδειo της συγκλονιστικης σειρας,εκει θα ειναι ο δικος μου ρολος που εχει σειρα να παιξει σε ενα επισοδειο γεματο αγωνια και πονο.
Ολοι μαζι για νεες βουτιες στο ψεμμα λοιπον.

Δευτέρα, Ιουνίου 22, 2009

Το κατεβασμα του Ηλιου
















Και εφοσον μολις γυρισα απο το ταξιδι τι καλυτερο να αρχισω να ετοιμαζομαι για τις διακοπες μου τις καλοκαιρινες.





Ας ειναι καλα ο κοινωνικος τουρισμος που τσαμπα θα περασουμε 8 ημερες στην Κερκυρα και συν τρεις μερες γυρω-γυρω Παργα και Συβοτα ωραια θα περασουμε.





Ολα τα υπολοιπα μονο προς το μαυρο πηγαινουν,στην δουλεια ανακοινωθηκε η πρωτη απολυση,οι υπολοιποι περιμενουμε πλεον το οριστικο κλεισιμο και αναρρωτιομαστε τι θα κανουμε μετα.





Και ετσι αρκουμαι στο να απολαμβανω το καλοκαιρι που περναει γιατι διαφορετικα στην ψυχολογικη κατασταση που ειμαι δεν θα ειναι και πολυ ωραιο αν αρχισω να πεφτω απο τοσο νωρις,αρκετα πεσμενος ειμαι κι'ετσι.





Και εχοντας νωπες τις αναμνησεις απο τις υπεροχες εξι μερες εκει που ημουν σας δινω λιγο απο τις εικονες τις ομορφες αυτη την φορα.

Παρασκευή, Ιουνίου 19, 2009

Καλως σας βρηκα....δεν αλλαξε και τιποτα βλεπω.





































Ναμαι παλι εδω λες και δεν περασε μια μερα.








Παλι σουπερ μαρκετ ετρεχα,παλι πλυντηριο εβαλα και εβαλα και να μαγειρεψω,και μεσα σε αυτον τον πανικο να τακτοποιησω και την βαλιτσα μου.








Ωρα λοιπον για την ερωτηση.....που πηγα?








Αφου το αποκαλυψουμε θα σας πω και εντυπωσεις.








Αυτο που θα κανω ειναι να ανεβασω φωτογραφιες,οχι οχι δεν θα ειναι κατι που θα δειχνει την πολη,μονο κοντινα η μακρυνα στιγμιοτυπα ασχετα μεταξυ τους.








Εξαλλου και στην Αθηνα σε γωνιες της μπορουμε να δουμε τετοιες εικονες.








Οκ τετοιες οχι αλλα κοντινες ναι.








Εικονες απο τους δρομους λοιπον.








Εκει ζουν ολη την ημερα σε αυτην την πολη,μαγειρευουν,ραβουν,πουλανε,τρωνε ολα εκτος ενος εκει τα κανουν.








Δειτε......








Πέμπτη, Ιουνίου 18, 2009

Another country

In transit in Bahrain for an hour or so,waiting for another plane,I have seen pictures nobody can describe with words.
It's like living in another century.
Back to normal from tommorow hope everything goes better,had a great time and I am going to miss it.

Κυριακή, Ιουνίου 14, 2009

A Better view

Second day away from home,the trip was ok but 12 hours on it without sleep has made my head shaking.
Everything here is like I expected them to be,hot and humid,traffic to drive you crazy,lots of bad smells from everywhere and goes on and on.
The hotel is amazing and the view is the better I ever had,beeing lonely though is not my strongest point It's good to have someone to be with in a strange city full of people.
Today I went around three different temples,the most important ones this city has,the sun burned my face and my trousers started sticking on my skin,but you know me I never stop walking,anyway when I went back to my hotel I fell asleep for 2 hours then on the road again,shopping cheap stuff at the center of the city.
If you see my little baby please tell I'm fed up already beeing alone and next time I won't forgive ok ok.......ok I will.
Looking to have a good massage now and thinking how am I going to go out in the humidity again.maybe I should stay in here all day.
That's all folks till next weekend.

Πέμπτη, Ιουνίου 11, 2009

Η Οραση της Στρουθοκαμηλου

Περιμενοντας το μωρουλι μου να ερθει για να ανεβουμε στο χωριο μαζι,βλεπετε απο εκει το αεροδρομιο ειναι μια ανασα μακρυα,αρχισα να διαβαζω διαφορα ιστολογια,παλαιων γνωστων και μη.
Αν δεν ξερεις καποιον το νορμαλ ειναι να θεωρησεις οτι γραφει στο προσωπικο αυτο ημερολογιο του καθενος μας ως αληθινο,πολλοι εχουν ιδιαιτερο χαρισμα στην γραφη,εχουν ομορφη σκεψη,εχουν αποψη,ιδεες,επεκτεινουν τα γραπτα τους περα απο την δικη τους οπτικη γωνια.
Και μετα φτανει κανεις σε ιστολογια κενα ενδιαφεροντος που απλα υπαρχουν για να περιγραφουν την οπτικη που εχει η στρουθοκαμηλος οταν την κυνηγανε δηλαδη "χωνω το κεφαλι μου στην αμμο και δεν ξερω τι γινετε γυρω μου".
Και οχι μονο αυτο αλλα ειναι απλα εγωκεντρικα και αυτο διαφημιστικα ημερολογια που απλα αναπαραγουν την ιδεα που εχει ο κτητης για τον εαυτο του και ειναι ωραιο παντα να θεωρουμαι οτι εμεις ειμαστε το τελειο δειγμα ανθρωπου ενω οι υπολοιποι γυρω μας μηχανευονται με κακια και αρρωστημενη φαντασια την καταστροφη μας.
Ειναι απλα κριμα και χασιμο χρονου να μην μπορει καποιος να κοιταξει καταματα στον καθρεφτη του και να δει τι ειναι στα αληθεια,ειναι αυταπατη ,ειναι αρνηση του υπαρχω και ειμαι αυτο,καλο ,κακο,μετριο.
Και θα μου πεις εσυ γιατι τα διαβαζεις?
Γιατι αν δεν ηθελε καποιος-καποια να ξερουμε την αληθεια η το ψεμμα του τοτε ας εγραφε ενα ημερολογιο στο τετραδιο του οχι στο διαδυκτιο.
Εδω μπορουμε αγνωστοι μεταξυ μας να δωσουμε ενα αληθινο,οσο μπορουμε κομματι του εαυτου μας.
Η αληθεια ειναι δυσκολη και σκληρη οσοι δεν την αντεχουν ειναι χαμενοι.

Τετάρτη, Ιουνίου 10, 2009

Aπο το www.epikairo.gr

Το έγκριτο οικονομικό περιοδικό «Economist» ανακοίνωσε μία λίστα, όπου κατατάσσει 140 πόλεις από όλο τον κόσμο με βάση την ποιότητα ζωής. Κριτήρια της αξιολόγησης είναι το σύστημα υγείας, η κουλτούρα, το περιβάλλον, η πολιτική σταθερότητα, η εκπαίδευση κ.ά. Το Βανκούβερ, λοιπόν, βρίσκεται στην κορυφή, ενώ η Αθήνα κατέχει μόλις την 63η θέση, τη χειρότερη, δηλαδή, από όλες τις ευρωπαϊκές μητροπόλεις. Τη δεύτερη θέση καταλαμβάνει η Βιέννη και την πρώτη δεκάδα κλείνουν οι: Μελβούρνη, Τορόντο, Περθ, Κάλγκαρι, Ελσίνκι, Γενεύη, Σύδνεϋ και Ζυρίχη. Με λίγα λόγια, 4 πόλεις του Καναδά, 3 της Αυστραλίας, 2 της Ελβετίας και μία της Αυστρίας κατέχουν τα πρωτεία από πλευράς ποιότητας. Στην αντίπερα όχθη, οι χειρότερες πόλεις είναι οι εξής: Ντακάρ (Σενεγάλη), Αμπιτζάν (Ακτή Ελεφαντοστού), Κατμαντού (Νεπάλ), Ντουάλα (Καμερούν), Καράτσι (Πακιστάν), Λάγος (Νιγηρία), Πορτ Μόρεσμπι (Παπούα-Νέα Γουινέα), Ντάκα (Μπανγκλαντές) και τελευταία η Χαράρε (Ζιμπάμπουε).

Μπαι-μπαι μαι νταρλινγ

Αντε και παλι εξω απο δω για 10 ημερες,το που ειναι μυστικο για πολλους,καπου μακρυα παντως.
Μετα θα ανεβασω 5-6 φωτογραφιες και θα κανουμε κουιζ τυπου ποιο μερος ειν'αυτο?
Και ενω εδω θα ζουμε καταρρευσεις,ο εξω Ελληνισμος θα προχωρει οπως λεει και το τραγουδι,ο εξω Ελληνισμος στην προκειμενη περιπτωση θα ειμαι εγω που θα προχωρω.
Ειδατε οτι ειχα δικιο και σε κατι,οτι το μυνημα το πηραν αλλα δεν θα κανουν τιποτα?
Τι περιμενεις απο αχρηστους.
Αυτο ακριβως.....................
Καλα να περνατε,ριχτε το εξω,δεν μας παιρνει αλλο.

Δευτέρα, Ιουνίου 08, 2009

Αντεεεεεεεεεεεεεεεεεε


Το Μυνημα

Και ενω εμεις και πολλοι αλλοι απολαμβαναμε τον ηλιο και την θαλασσα στις παραλιες,το υπολοιπο πληθος εκατσε στην ουρα για να ψηφισει.
Και ενω ειμεις απολαμβαναμε το φεγγαρι στην Βαρκιζα συντροφια με ενα γλυκο,καποιοι αλλοι χανανε τον χρονο τους ακουγοντας τα αποτελεσματα ολων αυτων που στηθηκαν στην ουρα για να ψηφισουν.
Ναι ακουσα και εγω λιγο απο ολη αυτη την συζητηση,παλι για μυνημα μιλαγανε,το πηρανε λεει και δεν ειναι η πρωτη φορα που το αναφερουν καθε φορα μετα τις εκλογες παιρνουν ενα μυνημα και ολο το αναφερουν,το πηραμε το πηραμε.
Και καθεται ο δολιος που ψηφισε και περιμενει τοσα χρονια να δει τι θα κανουν οι ανικανοι αυτοι με το μυνημα που παιρνουν καθε λιγο και λιγακι.
Ιδου λοιπον να σας πω εγω τι θα κανουν.
Τιποτα!!!!!!
Οπως καθε φορα που το παιρνουν το ριχνουν στην τουαλετα και τραβανε και τρεις φορες το καζανακι,μαλιστα δεν ειναι που το ριχνουν στην τουαλετα αλλα χαλανε και πολυ νερο για να παει κατω οποτε ουτε οικολογικη συνειδηση δεν εχουν.
Δολια ερημη χωρα,περιμενεις απο υπηρετες αλλων να υπηρετησουν και σενα,εμ δεν γινετε τα συμφεροντα των αλλων ειναι ισχυροτερα απο τα δικα σου.
Και ετσι θα πηγαινει η κατασταση και θα περνανε οι γενιες και θα περασουμε και εμεις σιγα-σιγα,ελπιζω αν υπαρχει επομενη ζωη να μπορουμε αν δουμε ολους αυτους εκει να μπορουμε να τους μουτζωνουμε οπως και καθε μερα κανουμε και σε αυτην την ζωη.

Σάββατο, Ιουνίου 06, 2009

Mπανια

Γυρισα νωρις σπιτι και μετα το σουπερ-μαρκετ εκανα ενα μπανιο και ετοιμασα κατι να φαω.
Ευτυχως τον τελευταιο καιρο η μητερα μου ειναι ησυχη,χωρις φυσικα να παραλειπει τις γνωστες εμμονες ιδεες της,απλα της εχω ζητησει να μην μου τις μεταφερει και οταν παρ'ολα αυτα το κανει τοτε της κοβω την κουβεντα.
Περιμενω το μωρουλι μου να κατεβει για βολτα στο κεντρο και μετα αυριο για μπανιο και ξαπλες στην παραλια.
Μα θα μου πειτε...ντροπη δεν θα ενδιαφερθω για τις ευροεκλογες?
Οχι καθολου,ενδιαφερονται οι ευροεκλογες για μενα? Οχι .....οποτε ειμαστε πατσι.
Σημερα τελικα μαθαμε στην δουλεια οτι δυστυχως απο μεσα Σεπτεμβριου και μετα δεν θα εχουμε εργασια,μας το ειπε μια συναδελφος που εργαζεται στα γραφεια της εταιρειας,και φυσικα δεν ειμαι και ο πιο χαρουμενος ανθρωπος αποψε αλλα δεν θα το βαλω κατω εχω σκεφτει πραγματα για αυτο το θεμα απλα δεν ειναι η καταλληλη ωρα να τα αναφερω.
Και χαλια λοιπον η κατασταση αλλα καλοκαιρι εχουμε και ας το χαρουμε εως οτου ερθει το Φθινοπωρο.
Αυριο βραδυ φυσικα θα αραξω στην τηλεοραση και θα παρατηρω την αγωνια και την στεναχωρια των χαμενων της εκλογικης αναμετρησης,οχι οτι με νοιαζει αλλα....να μια φορα καθε τοσα χρονια τους βλεπουμε ετσι χαλια οποτε να μην το χασω.
Αντε παιδια και σε ανωτερα......

Τί χρειάζεται για να γίνει κάποιος Πρωθυπουργός;

Αυτο μονο!!!!

5 χρόνια Νέα Δημοκρατία

http://vasilisp.com/blogs/asimonis/2009/06/04/prin-psifisis-thimisou/#comment-13806

Στην Ουρουγουάη με τη Νέα Δημοκρατία

Oποιος κλεισει εισητηριο σημερα παιρνει δωρο ενα τηλεφωνικο κεντρο Ζημενς.
Ευχαριστιες στο www.pres-gr.blogspot.com,www.epikairo.gr

Πέμπτη, Ιουνίου 04, 2009

Για γελια και για κλαματα


Αν το χιουμορ ειχε αγοραστικη αξια θα το ειχαν αρπαξει κι'αυτο.

Tι να πεις και για αυτον......

Ξερετε κανενα zoo να χρειαζεται κοαλα?Εχουμε ενα και δεν το θελουμε.

Λυση στο προβλημα μας


Αν εχετε μπερδευτει και δεν ξερετε τι να ψηφισετε ιδου το ψηφοδελτιο σε ωρα αναγκης.
Εξ'αλλου και η Ντορα στην απαντηση της σε μενα μηνες πριν ειπε οτι πρεπει να ψηφισουμε.
Εγω βαριεμε και θα παω για μπανιο εσεις ομως να πατε.

Τετάρτη, Ιουνίου 03, 2009

Η Αρχη της βαρβαροτητας

Οταν εβαζα αυτον τον τιτλο στο ιστολογιο μου δεν φανταζομουν οτι μετα απο 3 σχεδον χρονια θα ηταν τοσο επικαιρος.
Οχι οτι επαψε να ειναι επικαιρος και τα 3 αυτα χρονια και οπως παμε θα ειναι επικαιρος και τις επομενες δεκαετιες.
Και ενω η υποθεση Ζαχοπουλου ξεχαστηκε και η μονη που μπηκε φυλακη ειναι η 40χρονη οπως λεγοταν τοτε,τωρα σειρα εχουν να μπουν φυλακη ολοκληρες οικογενειες με ανηλικα παιδια ενω ο κυριος ενοχος δηλαδη τα κοματα που εφαγαν και απεκρυψαν τα τεραστια ποσα απο τις μιζες περιφερονται στα καναλια και ορυονται για την αθωοτητα τους.
Και φυσικα θα την πληρωσουν καποιοι κατωτεροι δημοσιοι υπαλληλοι που ταχα δεν ενημερωσαν την Κορη του Γρουσουζη και νυν"θελω να γινω Βεζυρισα"ενω εκεινη εκανε τα παντα για να μην συμβει,ξεχναμε παλι οτι τηλεφωνικα κεντρα ειχε παρει ο γιος του Γρουσουζη απο την Ζημενς χωρις να τα πληρωσει.
Οπως θα την πληρωσουν κατωτεροι υπαλληλοι για το σκανδαλο του Βατοπεδιου που ολα πουληθηκαν ετσι απο μονα τους,δηλαδη τα οικοπεδα αποφασισαν να ανταλλαγουν με μια λιμνη και σηκωθηκαν και το εκαναν.
Χωρα του τιποτα σιγουρα,και εμεις πολιτες του πουθενα περιμενουμε μια ακρη να δουμε που θα μας βγαλει,και θα περιμενουμε χρονια ακομη.
Ο δε Βεζυρης εχει αναλαβει την πολιτικη ευθυνη.....μαλλον την εχει μπερδεψει με την "πολιτικη κουζινα"
Καλη του ορεξη.