Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 30, 2010

Στην Ισπανια αγωνιζονται



Εμεις βλεπουμε τον αγωνα στις καφετεριες.

Οπως βλεπετε η παγκοσμια κυβερνηση εχει εξοπλιστει καλα,σας θυμιζει καποιες ταινιες επιστημονικης φαντασιας ολο αυτο?
Συντομα και στους κινηματογραφους της γειτονιας σας.

Η Ωμη αληθεια



Oλα χανουν το νοημα τους,οσα εχω γραψει,οσα εχω σκεφτει,απλα δειτε το,διαβαστε τι γραφει το βιντεο,και μετα κρινετε μονοι σας.

Οσα θελατε να μαθετε για την Λεσχη Μπιλντερμπεργκ και το σχεδιο της για Παγκοσμια διακυβερνηση

http://redskywarning.blogspot.com/


Πηγαινετε στην θεματολογια,και καντε κλικ σε ενα απο τα πολλα θεματα που εχει για την παγκοσμιοποιηση,την Λεσχη Μπιλντερμπεργκ,NWO,Νεα ταξη πραγματων,Παγκοσμια τυρρανια.

Εκει θα διαβασετε σε τι ακριβως πιστευει ο Διαχειριστης μας,σε ποια λεσχη ειναι μελος,ποιοι ειναι οι συνοδοιποροι του,και τι στοχους εχουν για το μελλον της ανθρωποτητας.

H Ψηφος και ο Ψοφος

Οι ψηφοφοριες διεξαγονται με εντατικο ρυθμο στο κοινοβουλιο,οτι και να τους ενοχλησει εχουν τον τροπο να το κατατροπωσουν,μια μαχη δινουν με την κοινωνια στην πραγματικοτητα,εχουν και το μαχαιρι και το πεπονι,αληθεια ομως για αυτον τον λογο τους εκλεξατε?

Για να επιβαλλουν τον δικο τους νομο ανασυροντας χουντικες διαταξεις εναντια σε εναν κλαδο που υπερασπιζεται τα συμφεροντα του?
Για να νομοθετουν με φρενηρεις ρυθμους και ολοι οι νομοι να ειναι εναντια στην κοινωνια που οι ιδιοι υποσχεθηκαν να υπηρετησουν?

Σκεφτειτε...πως θα αντιδρουσατε εσεις αν αυριο ο διαχειριστης μας σας ελεγε οτι το σπιτι που εχετε πληρωσει με τοσους κοπους,με δανεια,με εργασια ετων δεν σας ανηκει πλεον.
Οτι απελευθερωνει τις τιμες και ο καθενας εχει το δικαιωμα με ελαχιστα χρηματα να ερθει και να σας πεταξει εξω?

Θα μου πειτε..αδυνατον,,,μα το ιδιο κανει με τους φορτηγατζηδες,οτι πληρωσαν,με νομιμα μεσα τους το κανει ενα τιποτα,μα θα πειτε διαφορα εναντιον τους,τους νομους ποιοι τους εφτιαξαν?

Οι φορτηγατζηδες?

Τους νομους με τους οποιους ολα τα αυθαιρετα τα νομιμοποιουσαν δινοντας ετσι το δικαιωμα στον καθενα να κτιζει αυθαιρετα ποιοι τους ψηφησαν?

Οι παρανομουντες?

Τον νομο για τις περαιωσεις που δινει στον καθε φοροκλεφτη το δικαιωμα να κλεβει εως την επομενη περαιωση ποιοι τον νομοθετησαν?

Οι κλεφτες του δημοσιου?

Την παραλογη κατασταση με τους ημιυπαιθριους που ολο κτιζονται και ολο πληρωνονται για να νομιμοποιηθουν,και παντα φταιει ο αγοραστης μα οχι ο εργολαβος ποιος τους εκανε?

Οι οικοδομες?

Αυτοι που ψηφιζουν τα νομοσχεδια ξερουν γιατι αφηνουν τοσα κενα,θα ηταν πολυ ευκολο να τα καλυψουν,ομως δεν το θελουν αυτο.

Θελουν να εχουν τον πολιτη δεσμιο,στις δικες τους παρανομες πραξεις,να τον απειλουν καθε τοσο,να τον κρατουν υπακουο.

Δεν εχετε σκεφτει ποτε γιατι επι δεκαετιες δεν εχουν δωσει τις συχνοτητες στα βρωμοκαναλα?
Γιατι αν τις δωσουν πως θα εκβιαζουν τα καναλια να ακολουθουν τους δικους τους τροπους σκεψης?

Μετα οταν τους ονομαζω συμμοριες εχω αδικο?

Υπαρχουν δεκαδες παραδειγματα,ενος παρανομου κρατους που δεν θελει να γινει νομιμο,γιατι αν γινει νομιμο θα καταρρευσει η δομη του.

Αυτα επρεπε να αλλαξει πρωτα ο διαχειριστης μας.αλλα και αυτος δεν το θελει,δεν θελει εναν πολιτη που ξερει οτι ειναι νομιμος που μετα θα απαιτησει και απο το κολοκρατος το ιδιο.

Σχεσεις στοργης και μισους μαζι.
Ενα κρατος που διαλυεται δεν εχει τα πρειθωρια να τα αντεξει ολα αυτα.
Κατα διαολου θα παμε ολοι μαζι.

Eλληνικη διχονοια



Σταματηστε πια να πιστευετε οτι σας λενε,διαβαστε,ακουστε,κλειστε την τηλεοραση,σταματηστε να πιστευετε εκεινους που στην πλατη σας κερδιζουν εκατομυρια.
Καταλαβετε οτι οι δημοσιογραφοι και οι διαχειριστες μας παιζουν στο ιδιο τραπεζι απεναντι μας.
Δεν υπαρχει λογος ο Ελληνας να διακδικει το μεριδιο του διπλανου του Ελληνα.
Μην ακουτε για προνομιουχους και ρετιρε,ρετιρε ειναι ενα.
Οι συμμοριες των διαχειριστων και των δημοσιογραφων.
Σεφτειτε τα παιδια και τις οικογενειες σας αν οχι τους εαυτους σας.
Και μην ξεχνατε,καποια στιγμη θα βρεθειτε στην θεση αυτου που σημερα η τηλεοραση παρουσιαζει ως εχθρο σας.

Παμε χαζοι



Mαλλον καλυτερο αυτο το παμε,με σενα κατα διαολου μονο.

Ανεργοι ολου του κοσμου τρεξτε



Εδω και χρονια το Πασοκ εχει ανακαλυψει 10 εκατομυρια θεσεις εργασιας στην Ευρωπη,στον υπνο του τις ανακαλυψε οπως και ολες τις υποσχεσεις που εδωσε προεκλογικα.
Πρωτα ο Μητρο-πολιτης και μετα ο διακος.

Θα απαντησουμε κι'εμεις



Δειτε οτι  οσα κατηγορουσε την ΝΔ τα εκανε μετα αυτος και πολυ χειροτερα,η κοροιδια στο μεγαλειο της,δειτε πως κατασκευαστηκε ο Μυθος του νεου καταλληλοτερου,αυτο ηταν ειναι και θα ειναι το Πασοκ,ενα κομμα συμμορια.

Η Χαλιμα σε παρακρουση



Μπορουμε να βελτιωσουμε την ζωη μας αν βαλουμε στοχο...

Πρωτα τον Πολιτη...πρωτα τον ανθρωπο.

Στον ταφο εννοει,αλλα δεν το λεει

Πως ο Γιωργακης...εγινε Γιωργος



Στο χερι μας ειναι απο Γιωργος να ξαναγινει....Γιωργακης

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 29, 2010

Σε μια σχεδια

Δεν φταιει κανεις,μονο ο Λολοστεφανης

Δεν μας καταδεχεται ο κουρασμενος,δεν θελει να μας μιλησει,τον πληγωσαμε, φυσικα αυτο μαλλον δεν του εκοψε την ορεξη,ουτε για φαι ουτε για βολτιτσες και ταξιδια.
Τι αναγκη εχει,δουλεψε και ποτε,ετοιμα του τα εφεραν ολα,ακομη και την πρωθυπουργια.
Ε..σου λεει καθομαι που καθομαι μοναχουλης μου εδω στο μεγαρο δεν κανω και κανενα φιλο?
Και τον εκανε,ονοματα να μην λεμε,αλλος βγηκε στις εκλογες αλλος κυβερνουσε,να μου πεις και τωρα το ιδιο γινετε,αλλος βγηκε το ΔΝΤ κυβερναει.

Μα τι ατυχια που εχουμε σαν λαος,να μην εχουμε εναν απ'ευθειας πρωθυπουργο,ολοι αντ' αυτου κυβερνανε.

Και τι εγινε τελικα με το βατοπαιδι?Τιποτα,μα το ελεγα τοσο καιρο,ηθελε παιδι μου η λιμνη να γινει οικοπεδα και κτηρια,ειχε κουραστει εκει....μεσα στην υγρασια και τα κουνουπια,ασε που ολα τα παρανομα ζευγαρια της περιοχης εκει πηγαιναν και εβγαζαν τα ματια τους,και μην πω και για τους ψαραδες που αντι να κατουρησουν σπιτι τους κατουραγαν την λιμνη.

Ειπε κι'αυτη να παρει των οματιων της να φυγει,βρεθηκε και το καταλληλο κλιμα,τροπικο...οπως ενας παλιος δισκος της Βισση και ηρθε και εδεσε το πραγμα.
Και κανεις δεν ανακατευτηκε,κανενας μα κανενας,ολα εγιναν ηθικα,και το ηθικο ειναι και νομιμο.....
Η το αντιθετο,τα εχω μπερδεψει φτου.

Μια και εχω Πυθιακες ιδιοτητες λοιπον σας το λεω.

Για την Ζημενς θα κατηγορηθουμε ολοι εμεις,και η αιτια?

Γιατι κυρα μου ηθελες Ζημενς ψυγειο και κουζινα?
Δεν ειχαμε εσκιμο,πιτσος?
Εμεις τα φταιμε ολα μας εφαγε η επιδειξιομανια.

Ανωνυμος παρα-μορφωμενος...εγραψε

Εντάξει, δε λέω, αλλά αυτά τα ρημάδια τα Ελληνικά γιατί να τα κακοποιούμε τόσο; Τι μας έφταιξαν τα καϋμένα και τους έχουμε αλλάξει τον αδόξαστο; Καλή η προσπάθεια του ανωτέρω αλλά βρε παιδί μου τι το θές το blog; Οχι ότι δεν έχεις το δικαίωμα,όχι ότι αυτά που προσπαθείς να πείς είναι λάθος, αλλά μη μας βασανίζεις άλλο


Αν δεν καταλαβαινετε τι γραφω....μπορει καποιος να με ενημερωσει παρακαλω?

Σχεδιο γαμα....μας κι'αλλο

Μετα απο ενα χρονο, χιλιαδες σχεδια,μην ξεχναμε οτι ειχαν σχεδιο και απο την αρχη που ανελαβαν,τωρα ηρθε η ωρα να καταρτισουν το σχεδιο γαμα για την οικονομια.

Εχουμε φυσικα χρονια μπροστα μας,αφου εξαντλησουν ολα τα γραμματα της ελληνικης αλφαβητου,θα περασουν στην αγγλικη,και δοξα τω Θεω υπαρχουν κι αλλες γλωσσες να δανειστουν και αλλα γραμματα απο εκει.

Ηθελα να ξερω δεν καταλαβαινουν οτι ριχνοντας τα βαρη μονιμα στον λαο δεν θα καταφερουν τιποτα?
Μονοι τους δεν το ελεγαν πριν εκλεγουν?
Τοση ανικανοτητα μαζεμενη,που την βρηκαν?ειχαν κρυψει και σε αποθηκες και την εβγαλαν ολη τωρα?

Και συνεχιζουν να σχεδιαζουν,περαιωσεις...δηλαδη ολοι οι κλεφτες δικαιωνονται...νεους φορους,μειωσεις μισθων,επιδοματων,και τελικα το αποτελεσμα θα ειναι να παμε σε μια ελεγχομενη χρεοκοπια.

Ωραιο σχεδιο....στο Μανταμ Φιγκαρο το βρηκατε?

Παλι σε μας θα τα ριξουν,οι φοροφυγαδες γλεντανε,οι κλεφτες τα εχουν βγαλει στο εξωτερικο,οι εξεταστικες θα βρουν οτι ολα ειναι νομιμα και ηθικα,και ποτε ρε Γιοργο θα κανεις την περιφημη παγκοσμιοποιηση που τοσο θελεις?

Μαυρη μαυριλα πλακωσε,μαυρη σαν καλιακουδα,και εν τω μεταξυ ακομη δεν εχουν δοθει οι αρμοδιοτητες απο τους υπουργους στους υφυπουργους,τιποτα δεν κινειται,η αγορα νεκρωσε,οι πεινασμενοι πληθαινουν,και ο Γιοργος τον χαβα του.

Δεν παραιτεισαι λεω εγω να ερθει ο εκ του εξωτερικου να μας κυβερνησει?
Ετσι κι'αλλοιως και εδω που εισαι ολο στο εξωτερικο εισαι.
Μα τον θεο καταληγω να πιστευω οτι ακομη κι'ο κουρασμενος καλυτερες λυσεις θα ειχε βρει απο σενα.

Ελα λοιπον στηθηκαμε...για το σχεδιο γαμα....μας κι'αλλο. 

Εγκληματιες Νο 2

Γυριζοντας απο την συναντηση με τον συμβουλο του υπουργου υγειας,συνεβη και αυτο,δεν το περιμενα αληθεια οτι το θρασος εχει τοσο μεγεθος,κι'ομως εχει.
Κτυπησε το τηλεφωνο και ηταν η αποκλειστικη που"περιποιειται "καθημερινα την μητερα μου,εκλεισα για να την παρω εγω.

Συγνωμη Χαρη,μου ειπε,αλλα θελω να ξερεις οτι απο το Σαββατο και μετα δεν θα μπορω να περιποιουμαι την μητερα σου πλεον,εχω προβλημα με την υγεια του αντρα μου....το εχει εδω και δυο χρονια και το εχουμε συζητησει αυτο.

Εμεινα στηλη αλατος,να βρεις καποια αλλη να το κανει,εκλεισα.

Φυσικα αφου ειναι εκει μεσα παρανομα,παιρνει απο 5 ασθενεις πανω απο 1500 ευρω,παει σε εξωτερικους και κερδιζει και αλλα,δηλωση εισοδηματος δεν εχει μιας και δεν δινει αποδειξεις,τι την νοιαζει ο ασθενης?

Ειναι μετα περιεργο που τους αφηνουν και πεθαινουν αβοηθητοι εκει μεσα?

Οχι δεν ειναι και τωρα το γνωριζω καλα.
Λυπαμαι αλλα αυτο δεν θα το αφησω να πεσει κατω,οταν επλενε το αυτοκινητο της αντι να νοσηλευει τους ασθενεις της ηταν καλα,οταν επινε καφεδες με τις αλλες αλλοδαπες παρανομα εκει μεσα φιλες της ηταν καλα,τωρα που βρηκε τα σκουρα την κανει σαν λαγος να μην εχει και ευθυνες.

ΕΣΥ λεει μετα,και ολο αυτο μετα τις προειδοποιησεις της να μην γραφω στο ιντερνετ,τους ενοχλει βλεπετε να μιλαει καποιος και να τους υποδεικνυει ποσο αδιαφορες και ανικανες ειναι,οτι ζουν απο τα χρηματα των απορων ασθενων δεν τις ενοχλει,οτι εχουν κανει εμποριο την υγεια ουτε αυτο,οτι ολες μαζι εκει μεσα εχουν συστησει συμμορια και αντιδρουν με τετοιο τροπο ειναι φυσιολογικο.

Δεν πεσατε σε ευκολο ανθρωπο να ειστε σιγουρες κυριες μου,θα βρειτε αυτο που σας ταιριαζει και συντομα.

Ραντεβου με την δικαιολογια


Σημερα μετα απο 10 μηνες σχεδον ευαισθητοποιηθηκαν στο υπουργειο υγειας και μου εκλεισαν ενα ραντεβου να συναντησω εναν απο τους συμβουλους του νεου υπουργου,τον ιδιο δεν τον βλεπει μαλλον κανενας πολιτης,ειναι πλεον προνομιο των ολιγων και ισχυρων να συναντουν τους υπουργους...λες και ειναι κατι το ανωτερο,το απιαστο για τον κοινο θνητο.

Θα μου πεις εχει τοσες δουλειες να κανει...ναι να μειωσει 20%τις δαπανες των νοσοκομειων και απο αχουρια που ειναι τωρα σκοπευει να τα μεταμορφωσει σε σταυλους.

Το οτι εγω θα τους τα ψαλλω το ξερω,αυτοι θα το καταλαβουν?
Αυτο ειναι ενα ζητημα,και επισης ξερω οτι θα ακουσω χιλιαδες "θα"και "δεν"και ισως ακουσω και μια συγνωμη,ειναι γνωστο οτι απο τοτε που χαθηκε το φιλοτιμο εφευρεθηκε η συγνωμη.
Το γεγονος ειναι οτι ετσι οπως εχουν καταντησει το ΕΣΥ τοσα χρονια οτι και να κανουν δυσκολα θα το επαναφερουν στην ζωη,οποτε απλα προσπαθουν με ημιμετρα να κανουν κατι.

Και επισης γεγονος ειναι οτι χανονται ανθρωποι καθε μερα απο αδιαφορια,τεμπελια,ευθυνοφοβια,ωχαδερφισμο.

Σκεφτομουν εχθες το βραδυ,αν καποτε ξυπνησει ο λαος και στησει κρεμαλες σε ολους αυτους που επι δεκαετιες μας κοροιδεψαν....

Θα ειμαι απο τους πρωτους εκει....και εχω πολλους στην λιστα μου,ανικανους,γελοιους πολιτικους.

Και το νινι χτενιζεται....εμεις εννοω

Το κοινοβούλιο της Ισλανδίας ψήφισε αργά χθες να προσαγάγει στη δικαιοσύνη τον πρώην πρωθυπουργό Γκέιρ Χαάρντε με την κατηγορία της αμέλειας γιατί παρέβλεψε τα γεγονότα που οδήγησαν το 2008 στην κατάρρευση του τραπεζικού συστήματος της χώρας το 2008.


Ωστόσο το Althingi ( κοινοβούλιο) αρνήθηκε την απαγγελία κατηγοριών εναντίον των πρώην υπουργών Εξωτερικών Ινγκιμπγιόρκ Σολρούν Γκισλαντότιρ και Αρνι Μαθιεσέν, καθώς και σε βάρος του πρώην υπουργού Επιχειρηματικότητας Μπιοργκβίν Σίγκουρτνσον.

Είναι η πρώτη φορά που θα εκδικαστεί τέτοια υπόθεση από το Λαντσντομούρ, το ειδικό δικαστήριο της Ισλανδίας, που...

ιδρύθηκε το 1905 για να δικάζει υπουργούς που κατηγορούνται για εγκληματικές πράξεις.

Οι τρεις μεγαλύτερες τράπεζες της Ισλανδίας κατέρρευσαν το 2008 υπό το βάρος της υπερσυγκέντρωσης χρεών στη διάρκεια μιας δεκαετίας με υπερατλαντικές επεκτάσεις που οδήγησαν την οικονομία σε κατάρρευση και τους επενδυτές σε φυγή.
Πηγη
http://www.press-gr.blogspot.com/

Η Δικτατορια του σοσιαλισμου

Πριν ενα χρονο πηγατε στις καλπες,με την αποφαση που πηρατε ανεβασατε στην εξουσια ενα κομμα που ολοι λεγαμε οτι δεν προκειται να ανεβει ποτε ξανα,ολοι θυμομαστε την προηγουμενη του διακυβερνηση,και ομως....

Οι υποσχεσεις,τα χαμογελα,το"Πρωτα ο Πολιτης"και κυριωτερα η κουρασμενη και απελπιστικη παρουσια του τοτε διαχειριστη που απογοητευμενος απο την προδοσια των κολλητων του κοιταγε να φυγει το ταχυτερο.

Πριν ενα χρονο ειχαμε καποιες μικρες ελπιδες για το μελλον,ολοι παρ'ολη την κακη μεταχειριση της δημοκρατιας μας απο το πολιτικο συστημα πιστευαμε σε κατι καλυτερο.

Ποσοι απο σας το πιστευατε αυτο σημερα?

Ο νεος διαχειριστης μας αποδειχτηκε πολυ εξυπνος,κι'ο ιδιος ο Παγκαλος θα εκπλησετε,καποτε τον ελεγε ανικανο να κυβερνησει,να κυβερνησει σε μια δημοκρατια ναι,σε αυτο που ζουμε ομως ειναι πολυ ικανος.

Θιασωτης της παγκοσμιοποιησης ο Γιοργος,πιστευει με μανια σε αυτο,το εχει δηλωσει...παντα στο εξωτερικο φυσικα,στην Ελλαδα κανεις δεν τον εχει ρωτησει τι εννοει με αυτον τον ορο.

Ισως γιατι δεν εχουμε αξιους δημοσιογραφους για να το κανουν αυτο.

Ενα χρονο λοιπον παρατηρουμε μια διαχειριση του τιποτα,αξια σαν τον τιτλο του ιστολογιου μου,εξη μηνες απραξια,και μετα κατ'ευθειαν στο ΔΝΤ,κι ομως και οι εκπροσωποι του ΔΝΤ πλεον αποκαλυπτουν οτι το σχεδιο ηταν εξ'αρχης αυτο,γιατι τοτε περιμενε ο Γιοργος 6 μηνες?

Γιατι ηθελε να περασει το νομοσχεδιο για τους μεταναστες και το νομο για τον Καλλικρατη,εχουν σημασια αυτοι οι νομοι στην παγκοσμιοποιηση που αγαπαει ο Γιοργος.

Οι υπουργοι του γνωστοι και φιλοι,καποιοι προσπαθησαν,πολλοι απειροι και ανικανοι κυριως γυριζαν απο καναλι σε καναλι θριαμβολογοντας τις επιτυχιες τους που ποτε δεν ειδαμε,δεν εφεραν ουτε ενα νομοσχεδιο προς ψηφιση που να ευνοει ουτε το 1 τοις εκατο του φτωχου η μεσαιου χωρου,αδιαφορησαν για τα παντα,και τι ωραια τι καλα εκανε ανασχηματισμο ο Γιοργος και πηρε τους ανικανους απο εδω και τους εβαλε προς τα εκει.

Μα ο ανικανος οπου και να τον βαλεις παλι ανικανος θα ειναι,δεν ειναι θεμα θεσης.

Και κανουν οτι θελουν στο ονομα μιας εκλογης που βασιστηκε πανω σε χυδαια ψεμματα,τοσο ψεμμα δεν εχει ακουστει σε προεκλογικη περιοδο,τα βλεπει ο κοσμος και αναρωτιεται,μα τοσο πολυ ηλιθιοι ειμαστε που ψηφισαμε τετοια πατατα?
Αδιαφορος ο Γιοργος τρεχει στο εξωτερικο και κραυγαζει ποσο πολυ οι Ελληνες τον στηριζουν,εχει δεσει ολα τα ΜΜΕ με αλυσιδες και τον λιβανιζουν απο το πρωι ως το βραδυ,ετοιμαζει τις επομενες κινησεις του ωστε να μας φερει πρωτους στην δινη της παγκοσμιοποιησης....που ακομη δεν εχει εξηγησει στον λαο τι σημαινει,οχι οτι αν εξηγησει θα πει και την αληθεια,και ολα καλα και ολα ωραια.

Το παραξενο ειναι οτι ο Γιοργος δεν ειναι μονος του σε αυτο το ατοπημα για την χωρα,εχει τοσους βουλευτες πισω του,πως τους εχει πεισει οτι ολο αυτο το εγκλημα ειναι σωστο?
Τοσο προβατα ειναι ολοι τους,ξεραμε οτι ειναι αχρηστοι,αλλα μερικοι πρεπει να εχουν και λιγο μυαλο.

Σοσιαλισμος σου λεει μετα,να στρεφεις τον εναν Ελληνα απεναντι στον αλλον,να καταδικαζεις ολοκληρες ομαδες πληθυσμου στην πεινα,να κλεβεις απο την τσεπη του εργαζομενου τον μισθο του,να εχεις αφησει ολα τα υπολοιπα στην τυχη τους,και να γελας στα ξενα καναλια σαν μπαγιατικος μαιντανος.

Τουλαχιστον στην χουντα ο αντιπαλος ηταν εκει,ειχε την τολμη να δειχνει την φατσα του,αυτοι ουτε αυτην την τολμη δεν εχουν,κρυβονται πισω απο την ταχα δημοκρατια τους και προετοιμαζουν ενα μελλον για αυτη την χωρα που δεν εχει ξαναδει στο παρελθον.

Ξερω πολλοι θεωρειτε ολο αυτο το περι παγκοσμιοποιησης ...αστειο,καλο για τον τοπο,δεν σας νοιαζει,δεν ξερω δεν απαντω.

Οταν ομως καταφερει ο Γιοργος,ενας υποτιθεμενα Ελληνας να κανει αυτο τον εφιαλτη πραγματικοτητα,τοτε λιγοι θα ειναι αυτοι που θα γελανε η θα λενε δεν με νοιαζει.

Θυμηθειτε το αυτο. 

Τρίτη, Σεπτεμβρίου 28, 2010

Παρακολουθουνται τα ιστολογια

Παρατηρω οτι μεσα σε ολους που διαβαζουν αυτο το ιστολογιο υπαρχει και μια εταιρια..παρακολουθησης και συλλογης δημοσιοτητας.


www2.innews.gr




Θα ηθελα να ξερω απο αυτην την εταιρεια το εξης.

Ποιος και για ποιον λογο εχει δωσει εντολη να παρακολουθουν το ιστολογιο μου?
Εχει καποιο σκοπο η καθημερινη επισκεψη της εταιρειας αυτης και τι πληροφοριες συλλεγει?

Μαλλον καποιος απο τους ανικανους και αποτυχημενους πολιτικους των κωμματων που μας εχουν κυβερνησει θα ενδιαφερεται για την γνωμη μου.

Μην το κανει για να καλυτερεψει την ανικανοτητα του,της?
Δεν νομιζω!!!

Ακουστε.....

H καταργηση του χρηματος



Ολα πλεον ειναι ετοιμα,επι μηνες γραφω την επικειμενη αρχη της δημιουργιας της παγκοσμιας κυβερνησης,πλεον το αναφερουν ολοι οι πιστοι της παντου,στον ΟΗΕ,στις χωρες που κυβερνουν,ο διαχειριστης μας πρωτος αρχισε την αποκαλυψη αυτη.

Παραξενο δεν ειναι που μετα το ταξιδι του στην Αμερικη ανοιξε το θεμα της καταργησης του χρηματος απο τις αγορες?
Παραξενο δεν ειναι οτι το ζηταει αυτο το μετρο για να γινετε σωστος ελεγχος στις καθημερινες μας αγορες?
Παραξενο δεν ειναι που η τηλεοραση δεν εχει αναφερθει καθολου στην αναφορα του διαχειριστη μας για παγκοσμια κυβερνηση κατα την ομιλια του στον ΟΗΕ?
Ειναι το επομενο βημα του σχεδιου της Λεσχης Μπιλντερμπεργκ,ακουστε την αγαπητη Πολυ-Αννα να το διακυρησσει σαν ενα μετρο που χρειαζεται,νομιζετε θα σας πουν ποτε για ποιον λογο θελουν να καταργησουν το πραγματικο χρημα σαν μεσο συναλλαγης?

Ασχοληθειτε εσεις με το ποιος θα βγει περιφερειαρχης,αυτοι εχουν με αλλα να ασχοληθουν,με τα μετρα που θα πρεπει να ειναι ετοιμα και ηδη σε εφαρμογη οταν εγκατασταθει η παγκοσμια κυβερνηση τους.

Αληθεια..τι τους εχουν ταξει?Αιωνια ζωη,θεσεις σε μεγαλα αξιωματα,περιουσια?
Οτι και να ειναι να θυμαστε τα ονοματα τους.

Αυτοι θα επιβαλλουν το νεο καθεστως,το καθεστως του πληρους ελεγχου του ανθρωπου.

Ακομη ενα νεο που περναει απαρατηρητο.
Η ε.ε. θα επιβαλει απαγορευση των πτησεων σε αεροπορικες εταιρειες που δεν θα παιρνουν μερος στην ανταλλαγη του περιορισμου των αεριων που συμβαλλουν στο φαινομενο του θερμοκηπιου.

Σκεφτοσαστε να εγκαταλειψετε την χωρα σε μια εκδοχη απανθρωπης παγκοσμιας κυβερνησης?

Αληθεια...με τι μεσο?

Τελη,τελη,τελη.



Και πρασινα τελη.

590 ευρω Βασικος θανατος

Λοιπον το πανε απο δω,το πανε απο εκει,δεν ξερουν που να το πανε για να το καταφερουν ανωδυνα.
Ποσο ανωδυνα θα μου πεις ειναι να σου πει καποιος οτι θα πεθανεις απο την πεινα,η τουλαχιστον θα ζεις με τροπο εξευτελιστικο?

Μετα τον Βασιλακη Καιλα και το μαυρο κλαμα του,που συνοδευτηκε απο την χειροτερη λεηλασια των μισθων και των συνταξεων απο την ιδρυση του Ελληνικου κρατους,ερχεται το επομενο βημα.

Αυτη την φορα το μαχαιρι το κραταει η Γνωστη "παραπονουμενη οτι της εκοψαν και εκεινης το εισοδημα και ζει μονο με 120 χιλιαδες ευρω τον χρονο",αλλα και αποτυχημενη πρωην υπουργος....δεν θυμαμαι τι,αλλα σιγουρα δεν εκανε τιποτα και εκει που ηταν...και νυν υπουργος εργασιας.

Παρενθεση...αυτους τωρα γιατι τους λενε υπουργους εργασιας δεν γνωριζω,δεν θα επρεπε με τοσες αλλαγες ονοματων των υπουργειων να μετονομαστει και αυτο σε "Υπουργειο καρατομησης δικαιωματων εργαζομενων"
Ποιο λογικο ακουγετε ετσι,αποφαση υπερ των εργαζομενων δεν εχουν παρει καμμια εως τωρα.

Λοιπον...σκεφτεται λεει να γινει ο κατωτατος μισθος 590 ευρω απο 790 και κατι,να ρωτησω κατι συγνωμη γιατι ειμαι και ηλιθιος.

Εχει ζησει αυτη και οι υπολοιποι με 590 ευρω τον μηνα?

Θα πειτε μαλακιες λες ρε Χαρη λαικιστης εισαι?
Μαλακας ειμαι αλλα μην το πειτε και παρακατω.

Φτανουν στον Παγκαλο ας πουμε 590 ευρω τον μηνα να φαει να πιει και να χεσει?
Και το ρωταω γιατι αυτος και στο χεσιμο θα πληρωνει, ασε που η μανταμ τοσο καιρο κατεβαζε ταχα τις τιμες που δεν κατεβηκαν ποτε αντιθετως ανεβηκαν ολες,μιλαω για την προηγουμενη της θεση.Μονο συνεντευξεις εδινε.

Πρεπει να καταλαβουμε οτι κατι παει στραβα παιδια,δεν μπορει για ολα σε αυτη την χωρα να φταινε οι εργαζομενοι και ολοι οι κατεχοντες να συνεχιζουν να πλουτιζουν.

Ας δουμε τελικα πως θα ζει καποιος με 590 ευρω,με την προυποθεση οτι δεν εχει ενοικιο.Να ειναι μονος του,να μην εχει γατι η σκυλι,ουτε αμαξι.

Ρευμα  80 ευρω
Νερο    30 ευρω
Τηλεφωνο  50 ευρω βαζω και κινητο με δωρεαν 1500 λεπτα αλλοιως δεν λεει.
Κοινοχρηστα..δεν ειμαι σπιτι οταν κτυπαει ο διαχειριστης.
Ενα τσιγαρο την ημερα και μια γουλια καφε 50 ευρω.
Εισητηρια 40 ευρω
Καμμια ασπιρινη 20 ευρω

Μενουν ποσα?
Γυρω στα 290 ευρω.
Δεν παει η μανταμ που αποφασιζει στο σουπερ μαρκετ να δει μεσα σε ενα μηνα τι παιρνει κανεις με 290 ευρω?

Να φαει να πιει,και να εχει και μια ζωη,γκομενα δεν θα εχει ,και η παλαμη δεν κοστιζει τιποτα.

Ωραια ζωη κυρια Κατσελη....και στων παιδιων σας!!!

Θα μου απαντησετε,καλα μαλακας εισαι και την βουλη τι την εχουμε,τα βολεψανε ολοι εκει,και στο δημοσιο.

Πρωτα ο πολιτης ειπατε? Α λαθος νουμερο πηρατε!!

Ορθάνοιχτο το άφησε η Λούκα Κατσέλη επικαλούμενη -φυσικά- την οικονομική κρίση.“Είναι κάτι που συζητούμε σε πολύ συγκεκριμένες περιπτώσεις “ είπε η υπουργός εννοώντας τις επιχειρήσεις που αντιμετωπίζουν προβλήματα και δείχνοντας προς την κατεύθυνση του Μνημονίου το οποίο προβλέπει πως οι επιχειρηματικές συμβάσεις θα υπερισχύουν των συλλογικών.


Με βάση το μνημόνιο το οποίο έχει υπογράψει η Κυβέρνηση θα πρέπει τώρα να προωθήσει σχετική ρύθμιση.

Η ρύθμιση αυτή θα σημάνει το τέλος των κατώτατων μισθών, καθώς θα δίνει το δικαίωμα στις επιχειρήσεις να διαπραγματεύονται προσλήψεις με μικρότερη αμοιβή ή και μείωση των αποδοχών.

Αυτό μεταφράζεται σε μείωση του κατώτατου μισθού από τα 739 στα 590, η κ. Κατσέλη ήταν κάτι παραπάνω από σαφής: “είναι κάτι που το συζητάμε” είπε και πλέον είναι ξεκάθαρο ότι το παράθυρο άνοιξε.

Παραμένει άγνωστο αν για μια ακόμη φορά τα λεγόμενα ενός υπουργού θα διαψευστούν από τον Πρωθυπουργό, ωστόσο προς το παρόν φαίνεται ότι μελετάται η φόρμουλα με την οποία κάποια επιχείρηση θα κηρύσσει αδυναμία πληρωμών των μισθών βάσει συλλογικής σύμβασης και θα προχωρά σε μειώσεις μέσω των λεγόμενων επιχειρησιακών...

Απο το http://www.newsit.gr/

Σχολιο
Πρωτα ο πολιτης δεν θελατε?Φατε Πρωτα ο πολιτης τωρα,αναλατο.
Να μου πεις και το αλλο κωμμα σε καλυτερη θεση ειναι?
Ε ,οχι κι'ετσι,ας κατεβασουν και τα προιοντα 50% ,μονο τους μισθους?Προβλεπεται πεινα.

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 27, 2010

Aλλα μου λεν τα ματια σου, και αλλα η καρδια σου

ΕΡ.: Επιμένετε στην απόφαση ότι αν γίνει πρωθυπουργός ο Γ. Παπανδρέου εσείς θα αποχωρήσετε;


Θ. Πάγκαλος.: Αυτό δεν οφείλεται σε μια προσωπική αντιπάθεια, οφείλεται σε δύο σκέψεις:

Η πρώτη είναι ότι βρίσκω απαράδεκτη την κατάθεση υποψηφιοτήτων πριν από το συνέδριο και ενόψει εκλογών στις οποίες επικεφαλής θα είναι ο Κ. Σημίτης. Αν στις εκλογές πάει ο Κ. Σημίτης συνοδευόμενος από...

τον κ. Παπανδρέου, ο οποίος έχει ανακηρύξει εαυτόν διάδοχό του, είναι προφανές ότι η θέση του αδυνατίζει. Θεωρώ, λοιπόν, κάθε τέτοια κίνηση υπονομευτική της δυνατότητας του κόμματος να πείσει. Τη θεωρώ στρατηγική ήττας. Η δεύτερη σκέψη είναι ότι εγώ δεν θεωρώ ότι ο κ. Παπανδρέου έχει τα προσόντα να γίνει πρωθυπουργός της Ελλάδας. Εχω συνεργαστεί μαζί του, έχει πολλά προτερήματα, αλλά θα μου επιτρέψετε να σας πω ότι δεν ... τον θεωρώ κατάλληλο για να γίνει πρωθυπουργός, ασχέτως αν είναι σήμερα πολύ της μόδας ο κ. Παπανδρέου.



Πιστεύω επιπλέον και για λόγους αισθητικούς ότι θα είναι απαράδεκτη εξέλιξη, θα είναι παλινδρόμηση, αν η χώρα πάει πίσω προς τον ανιψιό του ενός και το γιο του άλλου. Το βασικό επιχείρημα αυτών που προωθούν τον κ. Παπανδρέου είναι ότι τ’ όνομά του ενώνει. Εγώ δεν δέχομαι να με ενώσει με κανέναν άλλο ένα όνομα. Θέλω ιδέες για να ενωθώ και θέλω μια προσωπικότητα που να έχει συνέπεια στην προώθηση των ιδεών. Ο Κ. Σημίτης είναι μια τέτοια προσωπικότητα. Ο κ. Παπανδρέου, με συγχωρείτε που διαφωνώ τόσο πολύ με το συρμό, δεν είναι.

ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ – 16/09/2001

Παιξτε τωρα κι ας εχετε ηδη χασει..

http://www.greekpayback.com/

Ανεργια,ε και?

Καθε μερα το αγχος,η αβεβαιοτητα,μετα βλεπεις ποσο πολλοι ανθρωποι ειναι στην ιδια μοιρα με σενα και λες...που θα παει?
Και ξερεις οτι δεν θα παει πουθενα,και αρχιζει η καταθλιψη να σε κυριευει,το συναισθημα της ανικανοτητας,της αχρηστιας,προσπαθεις να αντιδρασεις,δεν ειναι ευκολο ομως,και απλα υπομενεις αυτην την καθημερινη ρουτινα του....να κανεις απολυτως τιποτα.

Οταν τα προβληματα του κοσμου πολλαπλασιαζονται τοτε ολο και λιγοτεροι νοιαζονται για το τι γινετε διπλα τους,καθε σπιτι πλεον εχει και εναν ανεργο,η και περισσοτερους απο εναν,και πως θα συνεχιστει αυτη η κατασταση?

Και οι εργαζομενοι με τα δικα τους αγχη,τον φοβο μην χασουν αυτο το ελαχιστο πλεον που εχουν,με υποχωρησεις,με συμβιβασμους.

Χανεται σιγα σιγα το ενδιαμεσο,αυτο που λεγαμε παλια"μεσαια ταξη"θα μεινουμε" εμεις και εκεινοι"και δυστυχως εκεινοι εχουν τον τροπο να επιβιωσουν,εμεις οχι.

Οι λυσεις για οσους εχουν μια αισθηση αξιοπρεπειας,που δεν θα γυρεψουν ελεημοσυνη απο γνωστους η συγγενεις,που δεν θα καταληξουν να κανουν παρανομιες,δεν θα κλεψουν....δεν ειναι παρα ελαχιστες.
Ο καθενας θα βρει την δικη του λυση,και μετα λες....

Και οι υποσχεσεις περι αυτου του περιφημου διχτιου που πηγαν?

Μαλλον τις πηρε μαζι του στην Παρο για ψαρεμα ο Γιοργο και ξεχασε να τις ξαναφερει πισω.
Δεν υπαρχει απολυτως τιποτα,ολο λογια και υποσχεσεις στην τηλεοραση για να πιστευει ο κοσμος οτι κατι γινετε,μα πλεον το μονο που γινετε σε αυτην την χωρα ειναι η καταβαραθρωση των παντων.

Χαμογελαει στις φωτογραφιες ο Γιοργο,η μαστουρωμενος ειναι η υπο την επιρροια χαπιων,γιατι δεν βγαινει στον δρομο να δει ποσοι απο τους ηπηκοους του χαμογελανε το ιδιο?

Θελουμε παγκοσμια κυβερνηση...και την θελουμε γρηγορα!!!



Ακουστε τι λεει το Βιντεο,και σκεφτειτε....
Γιατι δεν νοιαζονται για τον λαο?
Γιατι μαζευουν τον πλουτο για αυτους και τις οικογενειες τους?
Γιατι θελουν παγκοσμια κυβερνηση?
Γιατι η Θρησκεια,το Εθνος,η Πατριδα, ειναι ενοχλητικα για αυτους?
Ποιος απο ολους τους "Ελληνες" το θελει τοσο πολυ?
Αυτο θελετε για εσας και τα παιδια σας?

Ανα-παρα-μορφωση

Ηρθε ο καιρος μετα την αναμορφωση του Εθνους,αλλοιως το παραλαβανε και αλλοιωτικο το κανανε,ειπε και το Γιοργο στο Αμερικα οτι αλλαξαμε δραματικα,και την βλεπουμε ολη αυτην την αλλαγη στον καθρεφτη,να ανα-παρα-μορφωσουν και το συστημα στην παιδεια.

Καθε τρελλος και η τρελλα του δηλαδη,σκεφτηκε η λαηντυ Μπιλντερμπεργκ Πολυαννα εγω δεν θα κανω μια ανα-παρα-μορφωση?
Ειναι καλυτεροι οι Παπακωσταντινου,Λοβερδος,που αλλαξαν τα φωτα σε μισθωτους και συνταξιουχους?

Να με θυμουνται και μενα βρε παιδι μου...συνεχισε να σκεφτεται....ναι το κανει και αυτο η Πολυαννα..σκεφτεται,να μην μεινω σαν αχρηστη στην μνημη τους...και το μυαλο της πηγε αμεσως στην Ξενογιαννακοπουλου.

Μετα νευριασε που της φορτωσανε και το μομολο την Φωφη,κι ας ειχε δωσει εντολη να πεταξουν ολες τις αδειες καρεκλες απο το υπουργειο....εκεινη σαν βδελλα βρηκε σκαμπο και καθησε.

Και επανω στον θυμο της εγραψε τα σχεδια της για την Ανα-παρα-μορφωση της παιδειας.
Μετα πηρε το Γιοργο τηλεφωνο,που μολις ειχε γυρισει απο τις διακοπες και την ληψη νεωτερων εντολων απο Αμερικα και του ειπε....

Δεν βαριεσαι σπιτι σημερα,παμε μια βολτα στους Δελφους να πιουμε λιγη σαμπανια?Θα μας δειξει και στην τι-βι...ελα βρε!!
Μονο παρε νταρλινγκ και αρκετο μουτζοκτονο γιατι απο την μουτζα που θα φαμε θα μου χαλασει το κουαφιρ.

Και ετσι ανακοινωθηκε το σχεδιο ανα-παραμορφωσης της παιδειας,θα το συζητησουν και 3 μηνες και μετα θα το βγαλουν σε καπελλο και τσαντα και θα το μοιρασουν στους μαθητες.

Κατι που να μην ανα-παρα-μορφωσουν θα αφησουν?
Και αφου ολα ειναι τοσο στραβα,οταν πριν χρονια ηταν και οι δυο βουλευτες και υπουργοι και παλι.....
Γιατι δεν εβγαζαν αχνα?

Και εχουμε πλεον
Δια βιου εργασια
Δια βιου μαθηση
Δια βιου φτωχεια

Η τελικα οι ταχα ανα-παρα-μορφωσεις σε ολα τα ζητηματα ειναι και οι εντολες της αγαπημενης λεσχης της Πολυ-Αννας?

Κυριακή, Σεπτεμβρίου 26, 2010

Ελεγχομενη χρεοκοπια στις αρχες του 2011

Χρονικά η τοποθέτηση του ξένου επιτηρητή αναμένεται στις αρχές του 2011 (τον Φεβρουάριο), όταν η χώρα με τη σύμφωνη γνώμη της διεθνούς κοινότητας και τις μυστικές συνεννοήσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη θα προχωρήσει σε ελεγχόμενη χρεοκοπία ζητώντας τη χρονική αναδιάρθρωση του χρέους της έτσι ώστε να μπορέσει να εξυπηρετήσει την αποπληρωμή των δανείων της. Η ιστορία επαναλαμβάνεται. Από το 1893 έως το 1898 ο Εδουάρδος Λω, έχοντας εγκαταστήσει τις υπηρεσίες του στο στρατηγείο του σε έναν μικρό δρόμο που ενώνει την Πανεπιστημίου με τη Σταδίου (στο ύψος περίπου της πλατείας Κλαυθμώνος), εφάρμοσε ένα σκληρό πρόγραμμα δημοσιονομικής λιτότητας για να μπορέσει η Ελλάδα να αποπληρώσει τα δάνεια που είχε συνάψει με τις ξένες τράπεζες. Ο Εδουάρδος Λω, που μέσα σε λίγα χρόνια κατάφερε να εξυγιάνει τα δημοσιονομικά της Ελλάδος δημιουργώντας το μονοπώλιο σε ορισμένα είδη πρώτης ανάγκης και αυξάνοντας ταυτοχρόνως τον φόρο για τα φυσικά πρόσωπα κατά 100%, υπήρξε την περίοδο εκείνη ο ουσιαστικός κυβερνήτης της χώρας. Εναν αιώνα μετά η Ελλάδα ίσως αποκτήσει συντόμως έναν σύγχρονο Εδουάρδο Λω, ο οποίος θα αναλάβει σε ρόλο υπερυπουργού τον


έλεγχο των δημόσιων οικονομικών της χώρας.

Απο το Πρωτο Θεμα

Ξεχαστε την λεξη ευημερια για τα επομενα 50 ετη φωτος.

Σάββατο, Σεπτεμβρίου 25, 2010

Big Brother....is here....soon

Οχι δεν μιλαω για το γνωστο τηλεπαιχνιδι,αυτο ειναι για τα σκουπιδια και για να περνανε την ωρα τους καποιοι αργοσχολοι και ανεραστοι ανθρωποι.

Μιλαω για την συζητηση που εχει αρχισει στην Μεγαλη Βρετανια για ενα σχεδιο της κυβερνησης σε σχεση με την φορολογια των μισθωτων.

Το σχεδιο ειναι το εξης.

Η εταιρεια αντι να πληρωνει τον εργαζομενο στον τραπεζικο του λογαριασμο δινοντας του το καθαρο ποσον του μισθου του μετα τις οποιες κρατησεις.....

Θα κραταει απο τον μισθο του τις εισφορες για το συνδικατο του,και το συνταξιοδοτικο του προγραμμα και.....

Το υπολοιπο ποσο θα το στελνει στην εφορια.
Η οποια θα κραταει τον φορο που αναλογει στον εργαζομενο και το υπολοιπο καθαρο ποσο θα το καταθετει....εκεινη στον τραπεζικο του λογαριασμο.

Πως σας φαινεται?
Φυσικα θα μπορει και χωρις να ρωτησει κανεναν να κραταει οτι αλλες οφειλες εχει ο εργαζομενος προς το κρατος...π.χ. κλησεις της τροχαιας.

Και φυσικα αν γινει κατι τετοιο στην Βρετανια δεν θα αργησει να επεκταθει και σε αλλες Ευρωπαικες χωρες...π.χ. στην Ελλαδα.

Μαζι με την καρτα του πολιτη,το ΑΜΚΑ και αυτο το νεο φρουτο το κρατος θα εχει τον απολυτο ελεγχο σε καθε πολιτη και με δημοκρατικο...τροπο.

Καλως να ερθει ο Big Brother λοιπον,και περιμενουμε και τα χειροτερα.

Πηγη http://www.prisonplanet.com/

Δυο στους τρεις Βουλευτες ειναι αχρηστοι

Ποτε μου δεν καταλαβα γιατι μια χωρα δεκα εκατομμυριων ανθρωπων χρειαζεται τοσο πολλους βουλευτες.

Για ποιο λογο πληρωνουμε σαν κρατος 300 ατομα απο τα οποια ουτε το ενα τριτο δεν παρευρισκετε στις περισσοτερες συνεδριασεις του κοινοβουλιου.
Απο αυτους διακινειται το μαυρο χρημα,αυτοι ειναι η αιτια της αντιμετωπισης των πολιτων σαν υποχειρια,αυτοι με τις χαρες και τους διορισμους εφτασαν τον δημοσιο τομεα σε τετοιο χαλι.

Υποτιθεται...οτι εχουμε κοινοβουλευτικη δημοκρατια...λεμε τωρα,ποιος απο ολους τους κυριους και κυριες  ειχαν ποτε την δυναμη να αντιταχθουν σε νομοσχεδια αντιλαικα?
Και με ποια δημοκρατικη συνειδηση αντιμετωπιστηκαν αυτοι οι ελαχιστοι απο το κομμα τους?
Σαν προβατα πανε στην βουλη,πινουν τα καφεδακια τους και ψηφιζουν οτι τους δοθει μη εχοντας γνωση η διαθεση να ερευνησουν αν αυτο που ψηφιζουν εχει δυσαρεστο αποτελεσμα για τους ψηφοφορους τους.

Εχουν στην διαθεση τους βοηθους και συμβουλους,γραμματεις και φαρισαιους,εχουν μονιμοποιησει ολη την οικογενεια τους στο δημοσιο,εχουν αποσπασμενους στα γραφεια τους συγγενεις και φιλους τους οποιους με νομο που οι ιδιοι ψηφισαν διοριζουν και αυτους στο δημοσιο.

Τρωνε,πινουν,και...να μην πω τι αλλο,υποσχονται πραγματα που ποτε δεν κανουν,χαμογελανε σαν καρικατουρες,φορανε τοπ ονοματα.κυκλοφορουν με αστυνομικη συνοδεια,και αυτο γιατι ξερουν ποσο δημοφιλεις ειναι στον λαο.

Ενω οι σχεσεις τους με τους πολιτες μετα τις εκλογες ειναι σχεσεις μισους οι σχεσεις τους με παρακεντρα εξουσιας,πλουσιους και διασημους ,εφοπλιστες,γιωτ,μιζαδορους,και οτι χειροτερο κυκλοφορει στην χωρα ειναι εγκαρδιες,ασχετα αν οταν αυτοι ακουστουν για τις παρανομιες τους κανενας βουλευτης δεν τους ξερει ουτε τους εχει συναντησει.

Για να μην συμπερανουμε λοιπον οτι ειναι ολοι αχρηστοι,φτανουμε να πουμε οτι τα δυο τριτα απο αυτους δεν εχουν καμμια χρησιμοτητα για την χωρα.

Τωρα για ποιον λογο τους εχουμε και τους λιβανιζουμε αυτο ειναι αλλο θεμα.

Ισως επειδη οπως εχω ξαναγραψει και σε αλλη αναρτηση ειμαστε ενας λαος ηλιθιων?

Ας το σκεφτουμε και αυτο. 

Πολ Τόμσεν: Παπανδρέου και ΔΝΤ εξαπάτησαν τους Έλληνες

Του Δελαστίκ


Ο ίδιος ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ Πολ Τόμσεν επιβεβαίωσε, μιλώντας σε θεσμικούς επενδυτές στο Λονδίνο, την υποψία που είχε ο ελληνικός λαός - ότι δηλαδή η Κομισιόν...

η κυβέρνηση Παπανδρέου και το ΔΝΤ εξαπάτησαν με το περιβόητο Μνημόνιο τους Ελληνες προτάσσοντας ως...

πρόσχημα τρομοκράτησης του πληθυσμού το δημόσιο χρέος και το έλλειμμα του προϋπολογισμού προκειμένου να πετύχουν άλλους στόχους, τους οποίους δεν τολμούσαν να ομολογήσουν δημόσια!

«Το πραγματικό πρόβλημα της Ελλάδας δεν ήταν τόσο το δημόσιο χρέος», δήλωσε χωρίς περιστροφές ο Δανός αξιωματούχος του ΔΝΤ που προίσταται της ομάδας των ξένων οικονομικών επικυρίαρχων της πατρίδας μας, ο οποίος περιέφερε τον Γ. Παπακωνσταντίνου στο Λονδίνο, τη Φρανκφούρτη και το Παρίσι, «αλλά οι διαρθρωτικές αδυναμίες της ελληνικής οικονομίας».

Διευκρίνισε δε με καμάρι στους ξένους κερδοσκόπους του Σίτι του Λονδίνου ότι πολύ πιο σημαντικές από τη μείωση του ελλείμματος του προϋπολογισμού ήταν οι μεταρρυθμίσεις στο εργασιακό και στο ασφαλιστικό - δηλαδή η λεηλασία των εισοδημάτων των εργαζομένων και η εξαθλίωση των συνταξιούχων!

Η ομολογία αυτή είναι εξαιρετικά σημαντική από πολιτική σκοπιά. Αποδεικνύει πέραν πάσης αμφιβολίας ότι ο σφαγιασμός των εισοδημάτων των εργαζομένων και των συντάξεων δεν ήταν μια δυσάρεστη αναπότρεπτη συνέπεια των «τραγικών» δημοσιονομικών προβλημάτων της χώρας, μιας κατάστασης που εξανάγκασε την κυβέρνηση Παπανδρέου να προχωρήσει δήθεν με «πόνο ψυχής» στη λεηλασία των μισθών και των συντάξεων προκειμένου να σωθεί η χώρα από τη χρεοκοπία.

Αντιθέτως, αποκαλύπτει ότι οι περικοπές μισθών και συντάξεων ήταν από την αρχή συνειδητός στόχος της κυβέρνησης Παπανδρέου. Ηταν αυτοσκοπός και όχι ανεπιθύμητη παρενέργεια. Αυτή η αποκάλυψη, πέρα από το γεγονός ότι αναδεικνύει όλο το εύρος της υποκρισίας των θεατρινισμών του Ανδρέα Λοβέρδου στις τηλεοράσεις με τους κλαυθμυρισμούς του για το πόσο δήθεν πονούσε ο ίδιος κόβοντας τους μισθούς και τις συντάξεις, υποδηλώνει επίσης ότι σε καμιά απολύτως περίπτωση δεν προτίθεται η κυβέρνηση Παπανδρέου να ξαναδώσει πίσω σε εργαζομένους και συνταξιούχους τα εισοδήματα που τους λεηλάτησε!

Υπό το πρίσμα αυτών των αποκαλύψεων αντιλαμβάνεται κανείς πολύ καλύτερα τώρα το πραγματικό βάθος της δήλωσης του υφυπουργού Οικονομικών Φίλιππου Σαχινίδη στη ΝΕΤ, στις αρχές Μαΐου, ότι «το ΔΝΤ ήταν η πρώτη επιλογή και η μόνη που υπήρχε από τις 5 Οκτωβρίου 2009 και μετά», δηλαδή από την επομένη των βουλευτικών εκλογών που έφεραν θριαμβευτικά τον Γιώργο Παπανδρέου στην εξουσία για να βελτιώσει τη ζωή των Ελλήνων, στη βάση του θρυλικού πλέον συνθήματός του «λεφτά υπάρχουν!».

Οι ομολογίες του «γκαουλάιτερ» του ΔΝΤ δικαιώνουν όλους τους Ελληνες και ξένους αναλυτές που ευθύς εξαρχής έχουν επισημάνει και επιμένουν ότι το Μνημόνιο έχει στόχο τη διασφάλιση της ομαλής και ελεγχόμενης από τους ξένους επικυρίαρχους ροής χρημάτων για την εξόφληση των δανείων που έχουν χορηγήσει στην Ελλάδα οι ξένες τράπεζες, σχεδόν στο σύνολό τους ευρωπαϊκές. Το Μνημόνιο δεν ενδιαφέρεται καθόλου για τη βελτίωση των θεμελιωδών μακροοικονομικών δεικτών της ελληνικής οικονομίας. Αλλωστε, η βελτίωση είναι αδύνατη στο πλαίσιο του Μνημονίου για αυτό και με το που θα λήξει τυπικά η τριετής διάρκεια της ισχύος του, όλα τα δημοσιονομικά ελληνικά μεγέθη θα είναι πολύ χειρότερα από αυτά που παρέλαβε, με τη χώρα βυθισμένη ταυτόχρονα σε ύφεση!

Και μόνο το γεγονός ότι η Ελλάδα είχε δημόσιο χρέος 115% του ΑΕΠ της πριν υπαχθεί στο ταπεινωτικό και καταστροφικό καθεστώς του Μνημονίου και με τη λήξη του Μνημονίου θα έχει τουλάχιστον... 145% (!) του ΑΕΠ, υποδηλώνει πόσο άσχετοι είναι οι στόχοι του Μνημονίου με τη μείωση του χρέους. Δικαίως ο κόσμος αναλογίζεται τρομοκρατημένος ότι αν με δημόσιο χρέος 115% του ΑΕΠ επέβαλε η κυβέρνηση Παπανδρέου εφιαλτικά αντιλαϊκά μέτρα που «γδέρνουν» τόσο άγρια τον κοσμάκη, με δημόσιο χρέος 145% που θα αφήσει το ΔΝΤ, τι είδους μέτρα θα επιχειρήσει να πάρει εναντίον του λαού η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, αν εξακολουθεί τότε να βρίσκεται στην εξουσία; Ούτε στους χειρότερους εφιάλτες του δεν θα έχει δει κανείς αυτό που θα μας κάνει να ζήσουμε στην πραγματική μας ζωή ο Γιώργος Παπανδρέου και οι υπουργοί του...



courierporta.blogspot.com


Aπο το http://www.ksipnistere.blogspot.com/

Εμεις και αυτοι

Το γεγονος πλεον ειναι ενα,δεν αποτελουμε πια ενα εθνος,ειμαστε δυο λαοι χωριστα και ο καθενας μας πολεμαει τον αλλον.
Εμεις δεν ειμαστε εκεινοι που απαιτησαμε τα παντα,ψιχουλα μας εδιναν με τα ψιχουλα ζουσαμε.
Αυτοι υποσχεθηκαν"εδω και τωρα αλλαγη,αυτοι ειπαν"υπαρχει καλυτερη Ελλαδα και την θελουμε"μας χαμογελασαν πονηρα,μας διορισαν,μας ειδαν σαν πελατες και οχι σαν πολιτες.
Το δεχτηκαμε,μας αρεσε κιολας,τρεχαμε σε γραφεια,υπηρεσιες,νοκοκομεια,εφοριες,χωρις εξυπηρετηση,μονοι μας τρεχαμε.
Που ηταν η δωρεαν υγεια,η δωρεαν παιδεια,η ασφαλεια μας,πουθενα,αλλα εμας δεν μας ενοιαζε,δεν παραπονιομαστε,τα πληρωναμε, ολα,αυτα για τα οποια ηδη πληρωναμε με τους φορους μας.
Αυτοι βολεψαν φιλους,συγγενεις,ψηφοφορους,ξοδεψαν απο αυτα που δεν τους ανηκαν,για την εξουσια,την φημη,τον τσαμπουκα τους.
Εμεις δεν τρεξαμε σε συγκεντρωσεις,δεν σηκωσαμε σημαιακια,δεν χειροκροτησαμε.
Αυτοι βρηκαν ανοιχτους δρομους,αδιαφορησαν για τα παντα,κατεστρεψαν καθε ηθικο νομο και συνεχισαν.
Εμεις δεν φαγαμε με χρυσα κουταλια,δεν κτισαμε,δεν καταπατησαμε,δεν ειδαμε τις περιουσιες μας να γιγαντωνονται,μειναμε με οσα ειχαμε,με τους μισθους της πεινας,την κατεστραμενη παιδεια,την παρατημενη υγεια,ο μεσαιωνας για μας ηταν καθημερινος.
Αυτοι χειριστηκαν τα παντα,μας εδιναν μια ευκαιρια,καθε τεσσερα χρονια που δεν ηταν ποτε τεσσερα,κι εμεις καναμε το"καθηκον"μας,παντα λαθος,περιμεναμε τα μισα και δεν παιρναμε τιποτα,ειμαστε ο κυριαρχος λαος χωρις καμμια κυριαρχια.
Και ολα βουλιαζαν,και αυτοι εκαναν πως δεν το καταλαβαιναν,στελναμε μυνηματα που ποτε δεν επαιρναν και ομως τα συζηταγαν.
Αυτοι μας ειπαν ψεμματα,μας κοροιδεψαν κατα προσωπο,μας θεωρησαν ηλιθιους,εμεις ειμαστε ηλιθιοι τελικα,γιατι αφεθηκαμε,πιστεψαμε,βολευτηκαμε.
Ενα σμηνος απο τρωκτικα,να τρωει οτι βρισκει,και εμεις καθε χρονο το τιποτα,λιτοτητα,δεν παμε καλα,δυσκολες μερες,ελλειμα,χρεοκοπια.

Αυτοι ειχαν το πεπονι αυτοι και το μαχαιρι,ποιος μας εξηγησε,ποιος μας ρωτησε,ποιος ενδιαφερθηκε,γιατι οταν κλεβει καποιος και αυτοι το ξερουν και αδιαφορουν ,και του δινουν ασυλια μετα αισθανονται αθωοι?
Για συνενοχη τους εχει μιλησει κανεις?

Εμεις ενα λαος ανοητων,με το σινιε παντελονι και το ακριβο αμαξι,να δειξουμε οτι καπως μοιαζουμε με τα προτυπα που μας πλασαρε η τηλεοραση,με καφε και τσιγαρο και ολα καλα φιλε.
Αυτοι με οργανωση,με νομους διατρητους ολο παραθυρα,να σε αφηνουν να παρανομεις για να πληρωνεις μετα την παρανομια ακριβα,με αδιαφανεια,διαφθορα,μιζα,φακελλακια.

Τελικα εμεις οι δυο λαοι,που ζουμε σε αυτην την χωρα,τα καταφεραμε,φτασαμε την χωρα στον πατο,και εμεις φταιμε που αυτοι εκαναν οτι εκαναν,εμεις ψηφιζαμε,εμεις χειροκροταγαμε,εμεις τρεχαμε απο πισω παρακαλωντας.

Η ιστορια γραφει,και τιμωρει,τους λαους που ενω ειχαν το δικαιωμα να κρινουν,να απαιτησουν,να τιμωρησουν,εκαναν τα στραβα ματια και τελικα αφησαν αυτους να κυβερνησουν ,ενω ειχαν αποδειξει επι δεκαετιες οτι δεν μπορουν,αυτοι δεν ενδιαφερονταν για εμας,μονο τους ενδιαφερον ηταν ο πλουτισμος,η κοροιδια,η ασυνεπεια.

Κοιταμε αμηχανα τωρα,βριζουμε,εμεις...αυτους,κι'ομως τωρα ειναι αργα,τοτε που επρεπε σιωπησαμε,βολεμενοι εμεις,βολεμενοι και εκεινοι.
Μας ενοχλει που ακουμε κατι που το ξερουμε και εμεις,οτι αφησαμε τα παντα στην τυχη τους γιατι αυτο μας συμφερε και εμας,τι περιμενουμε πλεον απο εναν αλλο λαο που δεν ενδιαφερθηκε ποτε?
Ισως να μας αποτελειωσει ανωδυνα για αυτους, αλλα πολυ οδυνηρα για εμας.

Βρεχει....



Να ξεπλυνει ολη την βρωμα η βροχη
να ξεπλυνει και τις μαυρες μας τις σκεψεις
ας μυρισει λιγο χωμα η ψυχη
και ας δει πισω απο εικονες κι απο λεξεις

Να αγγιξει ενα χερι το κορμι
να αποστρεψουμε το βλεμμα απο την σηψη
ειναι ομορφη στ' αληθεια η ζωη
το οτι υπαρχουμε το εχει αποδειξει

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 24, 2010

Το εργατοπαιδο



Δουλεψε σκληρα το παλικαρι,μεσηλικας τωρα πια,εφτασε εκει που περιμενε,εγινε γραμματεας της Γσεε,την ξερετε την Γσεε,ειναι αυτη που ο ενας απο τους νομικους της συμβουλους ετρεχε με το ντι-βι-ντι στα καναλια τοτε με την υποθεση Ζαχοπουλου.
Ετσι ειναι η Γσεε...πισω απο καθε εργαζομενο,και απο πανω του φυσικα,καθε τοσο εκανε και μια απεργια,οχι οτι καταφερνε και τιποτα,συμφωνημενα ηταν ολα,καντε καμμια απεργια,μετα θα σας δωσουμε μισο ευρω αυξηση,εσυ θα πεις οχι, εμεις θα σας προτεινουμε ενα ευρω αυξηση,και εσυ θα πεις το ναι.

Θα βγεις και στα καναλια να πεις δυο-τρεις μαλακιες,ετσι να μην ξεχαστεις φυσικα και τελειωσε η υποθεση.

Αυτη ειναι η πραγματικοτητα φιλοι και φιλες μου,ολοι στο ιδιο κολπο,ολες οι εξουσιες σε μια,την συμμορια που καθε τοσο κυβερναει,ολοι δεμενοι μαζι,εκανε και το μνημονιο ο Γιοργο,ειπαμε κι'εμεις θα ξεσηκωθει το συμπαν.

Εκαναν δυο πορειες,στην μια εκαψαν την Μαρφιν,παει τελειωσε το θεμα.

ΡΕ..... δυο εκατομμυρια κοσμος βγηκε στον δρομο στην Γαλλια..εδω χερι-χερι..να κι ενα περιστερι?

Λοιπον σωστος ο γραμματεας,δεν χρειαζονται αλλες απεργιες,καθηστε στα αυγα σας γιατι ερχονται και δυσκολοτερα.

Αφηστε να κανουμε και καμμια τοτε στο μνημοσυνο σας βρε παιδια σκεφτηκε ο ανθρωπος.
Φτωχος δε,στο νοικι μενει γιαυτο θελει να γινει βουλευτης σαν τον προηγουμενο να παρει και αυτος κανενα σπιτι η και δυο...η και οσα εχουν και οι αλλοι κουμαντο θα του κανετε?

Λυπηθηκα τοτε που τον εκαναν μαυρο στο ξυλο,που του εβγαλαν τα κουμπια απο το πουκαμισο,λυπηθηκα που δεν του εκοψαν την γλωσσα,ρε παιδια κι εσεις μισες δουλειες κανετε,οταν αρχιζετε κατι να το τελειωνετε.

Ταξη και ασφαλεια,και που σας απολυουν καθε,μερα,που περνετε μισους μισθους,που σας κλεβουν την αδεια,σας λενε παρε 200 ευρω λιγοτερα η φυγε?

Εσεις μην παραπονεθητε μην πατε εκει,εκει δεν ειναι για τους εργαζομενους σαν εσας.

Εκει ειναι...

η Γενικη Συμμορια Επαγγελματιων της Εξουσιας.

Τοτε που ημασταν φιλοι

Harry Tsopanos

Facebook - [ Μετάφραση αυτής της σελίδας ]

Φίλοι: Mariliza Xenogiannakopoulou, Stella Renieri, Ηλίας Σταματιάδης, Nota Nail



Harry Tsopanos is on Facebook. Join Facebook to connect with Harry Tsopanos and others you may know. Facebook gives people the power to share and makes the ...

Ακομη δεν μπορω να το πιστεψω οτι με εκανε περα,δεν μ αγαπαει,η φιλη μου,η καλη πολιτικος,με το τεραστιο εργο,δεν της αρεσαν οσα της ελεγα,μα σε ποιον απο αυτους αρεσει η αληθεια?
Κριμα,χαθηκε μια μεγαλη φιλια,ισως και ενας ερωτας,σκεπτομαι.....θα το αντεξω αυτο η θα γινω ενα κουρελι και θα πεσω στο πιοτο>

Η απειλη της ενοχης

Tο τηλεφωνημα την ωρα που πηγαινα στο νοσοκομειο με ταραξε,για να με παιρνουν κατι κακο θα συμβαινει σκεφτηκα,το σηκωσα αγχωμενος,μια φωνη γνωστη απο εκει αρχισε να μου μιλαει.

Η μητερα μου πηγαινει καλυτερα ειπα,αντιθετα με τις προβλεψεις περι θανατου της τα καταφερνει,αν δεν την ειχατε παρατησει τοσο καιρο δεν θα χρειαζοταν ολη αυτη η σωματικη της ταλαιπωρια.

Εμαθα οτι γραφεις στο διαδυκτιο μου απαντησε,τι σκοπευεις να κανεις με αυτο?

Αυτο ειναι δικη μου δουλεια,δικη σας ειναι και ηταν να φροντιζετε τους ασθενεις οσο καλυτερα μπορειτε,κατι που δεν γινοταν και μαλλον δεν γινετε ακομη.

Και εκει αρχισα να νευριαζω,ειδικα οταν μου ειπε το γνωστο....
Και γιατι δεν την κραταγες στο σπιτι σου?

Αν λοιπον για οσους το λενε αυτο ειχα να απαντησω οτι θα πεθαινε απο την αρνηση της να παιρνει τα φαρμακα της τι θα εβγαινε?
Ειναι πλεον βεβαιο οτι η μονη λυση για αυτους ειναι να μην πηγαινουν οι ασθενεις στο νοσοκομειο,να πεθαινουν αβοηθητοι στο σπιτι τους.
Και μην νομισεις οτι αν με καλεσεις για μαρτυρα σε δικαστηριο εγω θα ερθω.Συνεχισε.
Και ποιος ζητησε απο ποιον να παει μαρτυρας σε δικαστηριο,γιατι τοσος φοβος οταν κατα τα λεγομενα τους εκαναν το καθηκον τους οπως επρεπε?

Εκλεισα και συνεχισα τον δρομο μου προς το λεωφωρειο,κοιτα σκεφτηκα,η συμμορια θελει να σωπασω,να μην ζητησω ευθυνες,να πω οτι εγινε,εγινε,λες και δεν μιλαμε για ανθρωπο αλλα για αντικειμενο,γιατι εγω και τα ζωα που βλεπω αδεσποτα στους δρομους τα λυπαμαι.

Λυπαμαι ομως και αυτους τους ανθρωπους που αντι να κανουν την δουλεια τους η το λειτουργημα τους προτιμουν να καθονται αναπαυτικα σε καρεκλες,να πινουν καφεδες εδω και εκει με φιλες τους,να βλεπουν τηλεοραση,να αντιδρουν με εχθροτητα σε συστασεις αντι να κατσουν να σκεφτουν οτι ισως αυτο που κανουν δεν ανταποκρινετε στις απαιτησεις των ασθενων που νοσηλευουν.

Μια παρακληση οσοι θελουν και μπορουν να δωσουν λιγο αιμα για εναν συνανθρωπο τους ας το κανουν.
Τα στοιχεια που πρεπει να δωσουν στην αιμοδοσια καθε νοσοκομειου ειναι...

Σαρρη Αναστασια
Νοσηλευεται στο ΨΝΑ στην Παθολογικη κλινικη.
Θα ανεβασω μια ξεχωριστη αναρτηση για αυτην μου την παρακληση.
Σας ευχαριστω ολους.

Κυβερνησεις πτωματων

Την πρώτη κλινική κρυογενετικής (cryonics), μετά τις ΗΠΑ και τη Ρωσία, αναμένεται να αποκτήσει σύντομα η αυστραλιανή πολιτεία της Βικτώριας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Herald Sun», επιχειρηματίες από τη Μελβούρνη, οι οποίοι πιστεύουν στην κρυογενετική, συγκεντρώνουν χρήματα για τη δημιουργία της κλινικής. Το όλο έργο αναμένεται να ξεκινήσει σε έξι μήνες.

Οι εμπνευστές του εγχειρήματος λένε ότι θα παγώνουν και θα αποθηκεύουν στην κλινική ανθρώπινα πτώματα ή κεφάλια για 50 έως 100 και πλέον χρόνια, έως ότου η επιστήμη -και ιδιαίτερα η νανοτεχνολογία- θα έχει προχωρήσει σε τέτοιο βαθμό που θα επιτρέπει να λειτουργούν απόλυτα βιολογικά τα παγωμένα πτώματα.

Η πρώτη αίτηση για λειτουργία κλινικής κρυογενετικής στην Αυστραλία υποβλήθηκε πριν από λίγα χρόνια, από τον βιολόγο Φίλιπ Ρωάδη.

Ο Μαρκ Μίλτον έκανε αίτηση για τη δημιουργία μεγαλύτερης κλινικής. "Εγώ και οι συνεργάτες μου πιστεύουμε πως η κρυογενετική κρατά το 'κλειδί' για την αιώνια ζωή", είπε. Πρόσθεσε, επίσης, ότι η Cryogenics είναι μια νέα μορφή της επιστήμης που δίνει μια δυνατότητα στους ανθρώπους να έρθουν πίσω στη ζωή, σε μια στιγμή που υπάρχει θεραπεία για την ασθένεια τους.

Απο το Πρωτο Θεμα

Λοιπον να γιατι η ελιτ θελει παγκοσμια κυβερνηση στο μελλον,για να κυβερνουν τους υποδουλους τα πτωματα των σημερινων ηγετων.

Παγκαλος mail

Oταν καποιος ανοιγει το στομα του πρεπει να ξερει και τι λεει,σε ποιους το λεει και γιατι το λεει,δεν θα αναλυσω το «μαζι τα φαγαμε»φαινεται ποιος τρωει και ποιος οχι,εσεις αν ειχατε την στοιχειωδη ευθιξια και αξιοπρεπεια επρεπε να ειχατε παραιτηθει απο καθε πολιτικη θεση μετα την υποθεση των Ιμιων.


Αντιθετα προτιμησατε να διαψευδετε τον Ναυαρχο Λυμπερη,οταν ομως οσα ειπε αποδειχθηκαν αληθινα τοτε σιωπησατε,οπως κατηγορουσατε το ΚΚΕ για την υποθεση του Γερμανου και μετα παλι σιωπησατε.

Κυριε Παγκαλε,αληθεια..τι πιστευετε οτι εχετε προσφερει σε αυτη την χωρα?

Ολα τα φρουτα στο καφασι

Δεν προκαλει πλεον εκπληξη σε κανεναν πως καταφερνουν οι ιδιοι και οι ιδιοι να ζητανε την ψηφο μας σε καθε εκλογες.
Δημοτικες ερχονται τωρα,περιφεριαρχες και αλλους αχρηστους θα εκλεξουν οσοι πανε να ψηφισουν.
Βλεπω φωτογραφιες των υποπτων,με χαμογελα,κουστουμια και γραβατες,και υποσχεσεις οτι θα πολεμησουν το μνημονιο,λες και ειναι τοσο ηλιθιος ο κοσμος...που ειναι παρεπιπτοντως,να τους πιστεψει,αλλοι γνωστοι παλιοι,τοτε με τα φρουτακια αν θυμαστε,βαζουν και αυτοι υποψηφιοτητα,καθε καρυδιας καρυδι,πως αλλαζουν ρε παιδι μου μασκα οι μασκαραδες...απιστευτο.

Απο το ενα κομμα στο αλλο πανε με ταχυτητα φωτος,φυσικα εχουμε και τους ανεξαρτητους,κατι σαν οικολογοι ενναλακτικοι η σαν το μ&λ κκε αν θυμαστε.ανεξαρτητοι στην τσεπη μαλλον,δηλαδη τα κερδη τα εχουν για τον εαυτο τους.

Ποιος ξεχναει την σημαντικη προσφορα του Αβραμοπουλου στην Αθηνα,χιλιαδες εργα,μεχρι και κολωνακια εβαλε σους δρομους να μην μπαινουν τα αυτοκινητα στους πεζοδρομους.

Ειδατε εσεις κανενα απο αυτα να λειτουργει?
Ουτε κι εκεινος τα ειδε να λειτουργουν....αλλα τα πληρωσε....μαλλον τα πληρωσαμε εμεις οι ηλιθιοι.

Ασε την αλλη την χρυσοχερα,την αρχομανη την Θοδωρα η Ντορα για οσους δεν γνωριζουν πως κοβει μια γυναικα το ονομα και το κανει μοντερνο.

Και τι δεν εκανε στην πολη,αφου παντου γραφει τ'ονομα της....με σπρευ...φυτεψε στην  Πανεπιστημιου κατι ψωροπρασιες και τελειωσε το δημαρχιακο της καθηκον.

Τελευταιος αλλα οχι καλυτερος ,ο Κακλαμανης,τι παιδι....τι μαλαμα,εφυγε απο το υπουργειο υγειας οπου δεν εκανε απολυτως τιποτα,οπως και οι επομενοι φυσικα και πηγε στον δημο,και τι να κανει,τι να κανει,ολα τα ειχαν κανει οι προηγουμενοι.

Σκεφτηκε πολυ ο ανθρωπος δεν λεω ,σου λεει....πως θα μεινει τ'ονομα μου στην ιστορια?

Οχι με υστερια ομως καλε μου ,σιγα σιγα.

Και ξεπατωσε ολα τα δεντρα,μεχρι που τα δεντρα αποφασισαν να φυγουν μονα τους,δεν αφησε ευκαλυπτο για ευκαλυπτο,και νεραντζια για νερατζια.

Και να που και τωρα θελει να ξαναβγει δημαρχος,θα εχει ανακαλυψει κανενα κρυμμενο δεντρο καπου στην Πατησιων και σου λεει...δεν τελειωσα το εργο μου,πως να φυγω?

Ρε αι σιχτιρι οι ιδιοι και οι ιδιοι αποτυχημενοι στην κεντρικη σκηνη τρεχουν να ζητανε να συνεχισουν αυτην την αποτυχια και στους δημους.

Δεν πατε σε καμια σκηνη θεατρου να κανετε τις μαλακιες σας?

Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 23, 2010

Ανδρεα Παπανδρεα.....



Πρεπει οι υποψηφιοι να μιλανε την Ελληνικην η οχι?

Διαιρει και κυβερνα

Αυτο καταφερναν παντα,χρονια τωρα η ιδια ιστορια,οποιοι και να περασαν το ιδιο βιολι,να στρεφουν τον εναν Ελληνα εναντια στον αλλον.
Δεν ηταν ομως και καθολου δυσκολο αυτο,εχουμε το χουι να μην χωνευουμε ουτε την αναπνοη μας δεν ηθελαν και πολυ προσπαθεια η πειθω για να το καταφερουν.

Ποιος δεν θυμαται τα"ρετιρε του δημοσιου"και τι δεν ειπαν τοτε με τις μεγαλες απεργιες των τραπεζικων για να τους εξοντωσουν.
Και μετα μεγαλης ικανοποιησης δικης τους και δικης μας συνεχισαν με τους υπολοιπους,οποτε καποιος εβγαινε και ζηταγε κατι γινοταν βορρα των δικαστων στα καναλια,αγροτες,τραπεζικοι,ταξιτζηδες,εργατικα συνδικατα μη προσκειμενα στο κυβερνων κομμα, ολοι.

Τοσο ευκολο τοτε,ευκολοτερο τωρα,αυτο το Γιοργο επρεπε να εχει σπουδασει ψυχολογια η ψυχιατρικη,η αυτο η καποιος απο τους συμβουλους του το εχει σπουδασει το θεμα.

Και τρωγετε ο ενας Ελληνας με τον αλλον,ο ιδιωτικος με τον δημοσιο υπαλληλο,οι εργατες με τους γραφιαδες,τα ρετιρε με τα υπογεια,τα καναλια βριθουν απο επαγγελματιες δικαστες καθονται με τις ωρες και αναλυουν το θεμα,ειδησεις της μιας ειδησης καταντησαν οι ξεφτιλες οι δημοσιογραφοι τις ειδησεις.

Λαος που δεν μονιαζει δεν κραταει για πολυ,και αυτο ειναι το σχεδιο,να μας αφελληνισουν,και εμεις εκει ακομη ηλιθιοι βοηθαμε να το κανουν.

Ακουμε σαν χαζοι τις εξαγγελιες και μουρμουραμε βρισιδια,μετα τρεχουμε και χειροκροταμε τον καθε απατεωνα,επειδη τον εχει δειξει η τηλεοραση και μονο.

Γιατι απο εργο για την χωρα...δεν εχει κανει και κανενας...τοτε γιατι τους χειροκροταμε?
Αν θελουμε να δουμε επιθεωρηση δεν παμε και στο θεατρο,εκει τουλαχιστον παιζουν καλα.

Και ξεμειναμε σαν λαος με οτι χειροτερο ετυχε να εχουμε σαν ηγεσια εδω και απο τον αιωνα του Περικλεους,ηλιθιοι οπως ειπα ειμαστε και δεν χωραει αμφιβολια,τσακωνομαστε ακομη για το ποιο απο τα δυο κλεφτοκοματα εκλεψε περισσοτερο,οπαδοι ενος χαμενου αγωνα εμεις,κερδισμενοι στο τζοκερ εκεινοι.

Ναι ρε φιλοι καλα λεει ο αποπατος της κυβερνησης....μαζι τα φαγαμε τα λεφτα,γιατι νευριασατε?

Αν σε μια τριακονταπενταετια ενας λαος βλεπει τριακοσια ατομα να τρωνε να πινουν να πλουτιζουν να τον βριζουν να αδιαφορουν παντελως για υγεια,παιδεια,ασφαλεια,αμυνα.εξωτερικη πολιτικη και δεν μιλαει......

Σαν να τα εχει παρει απο καπου κι εκεινος ο χαζος λαος ετσι δεν ειναι?

Εγω παντως αν εβλεπα εναν κλεφτη μεσα στο σπιτι μου να μου αδειαζει το πορτοφολι θα φωναζα,σαν λαος και ενω μας κλεβανε τοσες δεκαετιες γιατι σιωπουσαμε?

Γιατι μας ταζανε το μελι,την εξυπηρετηση,την θεσουλα,τον διορισμουλη της κορης σε γραφειο μην κουραζεται.

Καλα να παθουμε λοιπον.

Ο κλεψας του κλεψαντος.

Οι Ατυχοι Κληρονομοι



Ενας λαος ηταν,δολιος και φτωχος,εζησε πολεμους,δικτατοριες,εμφυλιους,βασιλεις,και παλι δικτατοριες,φτωχος λαος αλλα τιμιος,με ανοιχτα παραθυρα και πορτες κοιμοντουσαν τα βραδυα.
Ενας λαος ευκολοπιστος,ετρεξε να γιορτασει την δημοκρατια που ηρθε,επιτελους μια καινουρια μερα.

Και απο εκει και περα αρχισε το πανηγυρι των συμμοριων,επεσαν με τα μουτρα στο ψητο οι πεινασμενοι και αστεγοι πολιτικοι,παχυνε ο κολος τους και γεμισανε οι τσεπες τους,εκαναν σπιτια,οικοπεδα,βιλλες,πισινες,ετρωγαν τον αμπακο.
Το μονο που αλλαζε καθε εκλογες ηταν αυτοι που ετρωγαν,ο χαζο λαος πιστευε οτι αλλαζε και η πολιτικη,εκει με πεισμα,με σημαιακια,με χειροκροτηματα,με συγκεντρωσεις.

Οι συμβιβασμενοι επαναστατες πλουτιζαν,αριστεροι η δεξιοι το ιδιο κομμα,εκαναν ομολογα,λιρες,δολλαρια,οφ σορ,και ο λαος πανηγυριζε καθε φορα που αλλαζε η συμμορια και ερχοταν η παλαιοτερη,εκεινη που ειχε φυγει γιατι ειχε κατακλεψει τον τοπο.

Κληρονομοι των συμμοριων κυβερνουσαν και μετα ερχοταν η σειρα των επομενων κληρονομων,και ο λαος ζουσε λιτοτητα,τραινα,διαφανεια,φως στο βαθος του τουννελ,και αλλη λιτοτητα,και αλλη λιτοτητα,
ποση αλλη λιτοτητα πια?

Κι ομως ετρεχε στο πανηγυρι των εκλογων με την ελπιδα οτι κατι θα καλυτερεψει,και γιορταζε την αλλαγη της συμμοριας απο την προηγουμενη που και αυτη ειχε κατακλεψει τον μοχθο του,τις ελπιδες του,τους κοπους του.

Τωρα ο χαζολαος δεν πανηγυριζει πια,τωρα κοιταει να βρει μεροκαματο,κοιταει αν εχουν να φανε τα παιδια του,αν θα εχει δουλεια την επομενη ημερα,αν του φτανει ο μισθος για να περασει τον μηνα.Πως θα επιβιωσει αν μεινει ανεργος.
Τωρα ο χαζολαος δεν μπορει να κοιμηθει με κανενα παραθυρο ανοιχτο,να παει μια βολτα σε μικρα στενα της πολης,να κυκλοφορησει οπου θελει.

Οι κληρονομοι που μας ετυχαν ηταν ανικανοι,κοιταξαν μονο το μελλον των δικων τους κληρονομων,ειδαν τον πλουτο της χωρας σαν δικο τους και τον σπαταλησαν.
Τωρα εμεις πληρωνουμε τα χρεη τους,τις κλοπες τους και ας μας λοιδωρουν οι γελοιοι οτι τα φαγαμε μαζι τα λεφτα.

Και ομως λιγο αν σκεφτομαστε,λιγο αν βλεπαμε πισω απο τις υποσχεσεις,αν ψαχναμε το ψεμμα περα απο το χαμογελο και το κουστουμι των κληρονομων.

Θα καναμε το πιο απλο,αυτο που θα μας γλυτωνε απο ολα.

Δεν θα αποδεχομαστε την αισχρη κληρονομια.

Καθε μερα μαζι


Δεν ειχα αλλη επιλογη,χρηματα για δευτερη αποκλειστικη δεν υπαρχουν,οχι οτι η πρωτη εκανε και τιποτα,αλλα λεμε τωρα.
Να ειμαι σιγουρος οτι τρωει τουλαχιστον καλα το μεσημερι,και ας φαει λιγοτερο το βραδυ,να ειμαι εκει να μην λενε οτι δεν θελει να φαει.

Στο δωματιο δεν μενω πολυ,λογω του μικροβιου που εχει,ας βοηθησει ο Θεος να το ξεπερασει και αυτο,μπαινω της μιλαω λιγο,της δινω νερο να πιει,την προετοιμαζω για το φαγητο που κοντευει και μετα καθομαι εξω στον διαδρομο.

Τρωει καθε μερα,μερικες φορες γκρινιαζει αλλα τρωει,υπομονη θελει και ενθαρυνση,μια καλη κουβεντα,σκεφτομαι πως την ταιζαν εκει ωστε να καταντησει ετσι,τι ζωα οι ανθρωποι Χριστε μου.
Μετα τρωει ενα ζελε και αν θελει,που συνηθως θελει ενα μπισκοτο,καλα ειναι,και απο πανω εγω με το νερο να πιει τουλαχιστον ενα μπουκαλακι.

Με κοιταει με την προστατευτικη μασκα,αυτην την φορας και εξω?με ρωτησε σημερα.

Της εξηγησα τι συμβαινει,οτι πρεπει να προσπαθησει και εκεινη λιγο,να τρωει ακομη κι αν δεν της αρεσει το φαγητο,να πινει νερο ακομη και οταν δεν ειναι διψασμενη,να το ζηταει η ιδια.

Και εκει που μου ελεγε ο ακατανομαστος διευθυντης της κλινικης οτι θα πεθανει,εκεινη ζει,και αν δεν ηταν και το μικροβιο αυτο δεν θα φοβομουν,ομως πρεπει να κανω υπομονη,να υπομενω την κουραση,τους πονους στα ποδια μου,να ειμαι εκει καθε μερα,να ξερει οτι ειμαι κοντα,ακομη κι αν παραπονιεται οτι δεν μενω πολυ.

Η φωτογραφια που εχει η αναρτηση αυτη ειναι απο το αλλο μερος που ηταν,μια απο τις φορες που ειχα εκραγει,κοιταξτε.....δεν ετρωγε λενε.

Και ετσι αφηναν το φαγητο το μεσημερι διπλα της και περιμεναν να φαει μονη της.

Βλεπετε λοιπον που ειναι το φαγητο.

Στα σεντονια....και επανω της.


Ζωα!!!!

Το Ποθεν εσχες του "Την σημαια την πηρε ο αερας'



Πρόκειται για τη μακροσκελέστερη δήλωση «πόθεν έσχες» της Βουλής.

Ανήκει στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Θόδωρο Πάγκαλο και περιλαμβάνει:

Ακίνητα: Πέντε αγροτεμάχια συνολικού εμβαδού 12.465 τ.μ. (με κτίσμα 117 τ.μ. εντός του ενός) στις Κυκλάδες και το 25% ακόμη πέντε, συνολικού εμβαδού 18.814 τ.μ., δύο διαμερίσματα 80 και 85 τ.μ. στην Αθήνα, αγροτεμάχιο 1.004 τ.μ. στην Εύβοια, το 50% διαμερίσματος 120,71 τ.μ. στην Αθήνα, το 50% διαμερίσματος 122,25 τ.μ. με 3,5 τ.μ. βοηθ. χώρους στην Αθήνα. Τρία γραφεία 35, 37 και 39 τ.μ. στην Αθήνα. Επτά οικόπεδα 477 τ.μ., 1.060 τ.μ., 2.445 τ.μ., 188 τ.μ., 854,5 τ.μ., 103 τ.μ., 500 τ.μ. (με δικαίωμα αντιστοίχως 50%, 50%, 16,66%, 50%, 100%, 25%, 25%) και οκτώ διαμερίσματα συνολικού εμβαδού 785 τ.μ., με δικαίωμα που ποικίλλει από 25 έως 100% στην Εύβοια και την Αττική, τρία βοσκοτόπια (100.000 τ.μ. το 25%, 3.500 τ.μ. το 50%, και 10.000 τ.μ. το 10,41%), το 50% αγροτεμαχίου 8.119 τ.μ. στην Εύβοια, το 50% οικίας 125 τ.μ.

Καταθέσεις: 17.693,86 ευρώ στην Εθνική Τράπεζα.

Συνολικό εισόδημα: 640.632,2 ευρώ.

Σύζυγος: Εχει το 50% οικόπεδου 1.300 τ.μ. με κτίσμα 291 τ.μ. στα Καλύβια, το 50% δύο διαμερισμάτων (120 και 122,25 τ.μ.) στην Αθήνα, τρία οικόπεδα συνολικού εμβαδού 1.626,35 τ.μ., δύο διαμερίσματα 18,28 τ.μ. και 87,54 τ.μ. στα Καλύβια, ένα γραφείο 22 τ.μ. στην Πειραιώς, δύο πάρκινγκ, ένα γραφείο στα Καλύβια και τρία ακόμη διαμερίσματα στα Καλύβια. Εχει καταθέσεις 15.168,49 στην Εθνική Τράπεζα και 4.860,843 μερίδια αμοιβαίων κεφαλαίων. Από την εκποίηση μετοχών (Χριστοφάκης ΑΤΕΕ) έλαβε 121.800 ευρώ και από την εκποίηση αμοιβαίων κεφαλαίων της Εθνικής 31.659 ευρώ. Εχει ένα Ι.Χ. 2.429 κ.εκ. και συνολικό εισόδημα: 206.538,07 ευρώ.

Ν.Μπ.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ, 21/

Ο Φαυλος ....κυκλος της καταρευσης



Για γελια και για κλαμματα......

Και στο Ελλαντα...εχουμε ντιχτι προστασιας απο τον ηλιο

Θα ήθελα να προβληματίσω τους αναγνώστες, να σκεφτούμε όλοι, πόσο κάποιες φορές, τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι καλύτερα στην Ελλάδα.
Ζητάω προκαταβολικά συγγνώμη για το μεγάλο άρθρο, όποιος έχει λίγη ώρα, ας διαβάσει.

Εδώ και 3 χρόνια ζω στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στη Σουηδία, αρχικά για σπουδές και μετά για εργασία.

Δεν θα μπω σε διαδικασία σύγκρισης με την Ελλάδα και ούτε θα αρχίσω να καταριέμαι θεούς και δαίμονες.
Κάθε χώρα είναι διαφορετική, και εννοείται αγαπώ περισσότερο την πατρίδα μου και με πονάει η κατάσταση που βρισκόμαστε.
Αυτό που θα ήθελα να συγκρίνω με την Ελλάδα είναι μερικές από τις διαφορές με το δημόσιο/ την Πρόνοια της Σουηδίας (και άλλων χωρών).
Παραδείγματα:

Παράδειγμα 1.

Ένα χρόνο άνεργος, το κράτος μου δίνει επιδότηση 300+ ευρώ το μήνα, ο ΟΑΕΔ εδώ ενδιαφέρεται, μέχρι και τηλεφώνο στο κινητό με παίρνουνε να δούνε αν βρήκα δουλειά ή αν θέλω σχετική βοήθεια.
Τώρα, με βάλανε σε πρόγραμμα όπου ο μελλοντικός μου εργοδότης, όποιος με προσλάβει δηλαδή, θα έχει ελαφρύνσεις το 64% του μισθού μου για ένα χρόνο περίπου. Άρα κίνητρο για εργοδότη να προσλάβει έναν άνεργο, 1 έτους σχεδόν.
Βοήθεια στον άνεργο (μετανάστη κιόλας...).

Επισήμανσεις:

1.Την επιδότηση την παίρνω επειδή εργαζόμουν νωρίτερα, δεν καθόμουν.
2. Το γιατί είμαι 13 μήνες άνεργος, δεν είναι το θέμα του email μου

Παράδειγμα 2:

Η ασφάλεια μου, στην οπόια συνεισφέρω 9 ευρώ το μήνα, με πληρώνει γι αυτό το διάστημα και θα με πληρώνει ως και 300 μέρες αν βρω δουλειά και τη χάσω.

Δηλαδή, ο εργαζόμενος προστατεύεται αφού μείνει άνεργος.

Παράδειγμα 3.

Μπορώ σε οποιαδήποτε δημόσια υπηρεσία απλά να στείλω ένα email με το αίτημά μου ή να τηλεφωνήσω και να με εξυπηρετήσουν. Πολλές φορές με πήρανε στο κινητό για να λυθεί το αίτημα νωρίτερα.
Επίσης, οι περισσότερες οι δημόσιες υπηρεσίες συνδέονται ηλεκτρονικώς και δεν χρειάζεται να τρέχω από τη μία στην άλλη για χαρτιά και σφραγίδες και ουρές ατελείωτες.
Άρα, λιγότερος χρόνος σε ταλαιπωρίες...


Παράδειγμα 4.


Συμπεριφορά δημοσίων υπαλλήλων. Κατά 99% είναι εξυπηρετικοί, ευγενικοί, ΔΕΝ σου κλείνουν το τηλέφωνο ή έχουνε ξυνισμένα μούτρα.
Κατά 99%, τουλάχιστον αυτά που έχω δει σε εφορίες, κοινωνικές ασφαλίσεις και τα λοιπά, ΔΕΝ κάθονται σε μια καρέκλα και περιμένουν να έρθει η ώρα για να επιστρέψουν σπίτι τους.
Όταν κάποιος τελειώσει τη δουλειά του, θα σηκωθεί για να εξυπηρετήσει τον επόμενο πολίτη, πχ στον ΟΑΕΔ ώστε να μην υπάρχουνε ουρές.

Αποτελεσματικότητα στο δημόσιο.


Παράδειγμα 5
Οι δημόσιοι υπάλληλοι ελέγχονται.
Μηνιαίες αναφορές με το έργο που κάνανε καθώς και ετήσιες αξιολογήσεις.
Δεν έκανες αρκετή δουλειά (ενώ μπορούσες)?
Φέρθηκες ρατσιστικά/μάλωσες χωρίς λόγο με πολίτη?


Σπίτι σας κύριε/κυρία μου, υπάρχουν και άλλοι με πτυχία που περιμένουν.
Αξιοκρατία. Αξίζεις το μισθό σου? Βοηθάς το κράτος και τους πολίτες?
Παράδειγμα 6 και τελευταίο

Όταν μια οικογένεια αποκτήσει παιδί, δικαιούνται και οι 2 γονείς από 300+ μέρες άδεια ο καθένας.
Αυτή την άδεια μπορούνε να την πάρουνε κατά διαστήματα ως το παιδί να γίνει 8 ετών.
Κατά τη διάρκεια της άδειας ΔΕΝ χάνουνε τη δουλειά τους (είτε δημόσιο είτε εταιρεία) αλλά αντικαθιστούνται από άλλο άτομο.
Κατά τη διάρκεια της άδεια, πληρώνονται με 80% ( χωρίς να δουλεύον) από το κράτος.
Έτσι, και ο άντρας θα βοηθήσει με το παιδί και η γυναίκα θα ξεκουραστεί ή θα εργαστεί όταν ο άντρας έχει την άδειά του.

Επίσης, αν κάποια γυναίκα απολυθεί λόγω εγκυμοσύνης ή δεν προτιμηθεί για δουλειά λόγω εγκυμοσύνης, η εταιρεία πληρώνει μεγάλη αποζημίωση.

Σκοπός του μηνήματός μου είναι να προβληματίσω, να δείξω ότι μπορούμε να γίνουμε και καλύτεροι, αρκεί αυτοί που ψηφίζουμε να σκεφτούν πραγματικά τι χρειάζεται ο κόσμος, ο άνεργος, ο οικογενειάρχης, ο ορφανός, η χήρα, ο πολύτεκνος, ΟΛΟΙ ΜΑΣ

Σταύρος Μ.

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 22, 2010

Λεφτά υπάρχουν!




Συζητήσεις προκάλεσε η δήλωση του Θεόδωρου Πάγκαλου πως "τα λεφτά τα φάγαμε όλοι μαζί" - οι πολιτικοί μαζί με τους πολίτες. Μέσα στο θόρυβο που προκάλεσε η δήλωση του κ. Πάγκαλου, πέρασε απαρατήρητο πως ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης απάντησε σε αυτό που αναρωτιόντουσαν όλοι:




Το ερώτημα που έθεταν όλοι -ακόμα και ο Γιώργος Παπανδρέου- είναι το "πού πήγαν τα λεφτά;". Ο κ. Πάγκαλος είπε "τα φάγαμε". Όλοι νόμισαν πως εννοούσε ότι τα λεφτά δεν υπάρχουν πια. Όχι, ο κ. Πάγκαλος κυριολεκτούσε: τα λεφτά τα έχουν φάει. Τα λεφτά είναι στο στομάχι τους.

Κοιτάξτε το στομάχι του Πάγκαλου. Απορείτε ακόμα για το πού είναι τα λεφτά; Το περίεργο είναι πώς δεν το είχαμε σκεφτεί τόσο καιρό.

Είναι αδύνατο να ξοδέψεις τόσα δισεκατομμύρια, ενώ το πόθεν έσχες των πολιτικών δείχνει πως τα χρήματα δεν τα έχουν σε καταθέσεις. Άρα, πού είναι τα λεφτά; Εξαφανίστηκαν;

Τα λεφτά είναι στα στομάχια των πολιτικών. Ναι, αλλά δεν είναι όλοι οι πολιτικοί εύσωμοι σαν τον κ. Πάγκαλο. Είναι απλό: δεν τα έφαγαν όλοι - τα κατάπιαν αυτοί που έχουν κοιλάρες και μπορούν να αποθηκεύσουν πολύ χρήμα.

Στα στομάχια του Πάγκαλου και του Βενιζέλου πρέπει να βρίσκεται σχεδόν όλο το χρέος της χώρας. Το νου σας μη το σκάσουν από τη χώρα και χάσουμε τα λεφτά.

Ναι, αλλά πώς τα βγάζουν τα χρήματα όταν θέλουν ρευστό; Κι αυτό είναι απλό: Τραβάει ένα χέσιμο ο Πάγκαλος, βγάζει καμιά δεκαριά εκατομμύρια ευρώ και τα μοιράζει στους υπουργούς για να περάσουν το μήνα.

(Θα περίμενε κάποιος η χυδαία δήλωση του Θεόδωρου Πάγκαλου -που παρουσιάζει ένα ολόκληρο λαό ως κλέφτες- να βγάλει τους πολίτες στο δρόμο. Δεν υπήρξε καμία αντίδραση. Όσο περνάει ο καιρός, γίνεται όλο και πιο εμφανές πως η ζημιά που έχει γίνει στα μυαλά και στις ψυχές των Ελλήνων είναι τεράστια. Ίσως, ανεπανόρθωτη. Τώρα οι κλέφτες -σύμφωνα με τον κ. Πάγκαλο- πολίτες θα πάνε να ψηφίσουν τους κλέφτες -πάλι σύμφωνα με τον κ. Πάγκαλο- πολιτικούς. Ωραία φάση. Εγώ δεν θα πάω. Ούτε κλέφτης είμαι, ούτε κλέφτες ψηφίζω. Καλό βόλι, κλέφτες!)

Πηγη www.pitsirikos.net

Νευρακια...νευρακια?


Νευριασε ο Γαμπρος της ευτυχιας που τον καλεσαν στην εξεταστικη για το Βατοπαιδι.
Αληθεια τι νομοι και τι ισοτητα ειναι αυτοι που κατασκευασανε οι δημοκρατικοι μας αρχοντες?

Ενας πρωην πρωθυπουργος να αισθανεται εκνευρισμενος επειδη κληθηκε να απαντησει σε ερωτησεις βουλευτων?
Που συμβαινουν αυτα,σε ποια αλλη υποτιθεμενα δυτικη χωρα?
Τι περισσοτερο η καλυτερο εχει ο κυριος αυτος που νευριαζει επειδη κληθηκε να απαντησει σε καποιες ερωτησεις απο εκπροσωπους του κοινοβουλιου?

Τοτε που τα ειχε αφησει ολα στην χωρα να γινουν φωτια και μπουρμπερυ ηταν καλος?
Οταν κλεβανε ολοι και αυτος κοιταγε τα δεντρα στο Μαξιμου να δει αν μεγαλωσαν ηταν δικαιος?
Οταν οι διπλανοι του,μαλλον με τις εντολες του ξεπουλαγαν το κρατος αυτο λεγοταν πρωθυπουργος?

Και τελικα αφου δεν μπορουσε η δεν ηθελε το κουρασμενο να ειναι σε αυτη την θεση....γιατι καθοταν?

Ο κολλητος του τουλαχιστον απο ευθιξια η μεγαλη ξεφτυλα επεσε απο το μπαλκονι.

Α ρε αχρηστε λαε..τι πας και ψηφιζεις.

Η Αιτια και το Ψεμμα



Ολοι ειχαμε αναρωτηθει τους πρωτους εξι μηνες της διαχειρησης της χωρας απο τον Γιοργο,μα τι κανει?μιλαγε για οπλα στο τραπεζι,για κοκκινες γραμμες,πηγαινοερχοταν στην Ευρωπη λεγοντας οτι εχουμε χρεοκοπησει,τα σπρεντ απο 120 εφτασαν κοντα στα 1000 και ξαφνικα μετα απο τετοια απραξια ο μεγαλος αυτος ηγετης πηρε την αποφαση.

Και μας την ανακοινωσε απο ενα νησι της Δωδεκανησου φορωντας μια πενθιμη μωβ γραβατα.

Θα σας παω στην Ιθακη ειπε,ξεχνωντας ακομη και την Ελληνικη μυθολογια,ο Οδυσσεας εφτασε μονος του τελικα στην Ιθακη,οι συντροφοι του χαθηκαν στο ταξιδι,δεν σωθηκε κανεις,ανιστορητος και ανθελληνας ο διαχειριστης μας.

Οσα εγιναν μετα τα γνωριζουμε ολοι,το"λεφτα υπαρχουν"σημαινε οτι θα τα παρει απο εμας,οτι ειχε μεινει ορθιο το γκρεμισε στην αγωνια του να εκπληρωσει το καθηκον για το οποιο ειναι ταγμενος.

Ο σκοπος της παρουσιας του προεκλογικα ηταν αυτος,να δελεασει τα αυτια μας,οταν ο ενας ελεγε οτι δεν θα κανει αυξησεις αυτος ελεγε το αντιθετο,ετρεχε στον οαεδ να μιλησει για εργασιακο μεσαιωνα οταν οι αποφασεις που πηρε μετα ηταν οι χειροτερες για το εργατικο κινημα απο καταβολης της Δημοκρατιας.

Γιατι λοιπον ο Γιοργος μας ειπε τοσα ψεμματα?

Μονο για την πρωθυπουργια?

Οχι.....

Μονος του το λεει εξ'αλλου οτι δεν τον ενδιαφερει να επανεκλεγει,αυτος θα κανει οσα πρεπει να κανει.

Ο σκοπος του απο την αρχη ηταν ενας και μοναδικος,να καταφερει να βαλει την χωρα στο ΔΝΤ,γιαυτο επι μηνες καθοταν απραγος φωναζοντας για χρεοκοπια,γιαυτο ολα τα νομοσχεδια που εχει περασει αντι να βοηθησουν να αλλαξει κατι στην χωρα απλα απορυθμισαν τα παντα.

Και γιατι να θελει σωνει και καλα να μας βαλει στο ΔΝΤ?

Γιατι εμεις ειμαστε το πειραματοζωο της νεας ταξης πραγματων,ξερουν εκεινοι που βοηθουν τον Γιοργο οτι αν οι Ελληνες υποταχθουν τοτε ολοι οι υπολοιποι λαοι θα υποκυψουν,μα τι θελουν τελικα αυτοι που ειναι πισω απο την μαριονετα μας?

Αυτο που και ο ιδιος...αλλα μονο στο εξωτερικο ανακοινωνει καθε τοσο.

Παγκοσμια κυβερνηση.

Να γιατι δεν τον ενδιαφερει αν θα ειναι πρωθυπουργος ξανα,διοτι κλητηρας ηταν,αν ιδρυσουν και παγκοσμια κυβερνηση κλητηρας θα παραμεινει.
Αντε να γινει γραμματεας του ΟΗΕ οπως ακουγεται.

Και πως υποκυπτουν οι Ελληνες?

Ειμαστε πεισματαρης λαος,χαζοι αλλα καλοπροαιρετοι,τι θα μπορουσε να κανει ο Γιοργος για να τα καταφερει?

Δυο πραγματα μονο.

Να στρεψει τον εναν Ελληνα εναντια στον αλλον,ευκολο αυτο ,το εχουμε αυτο το χουι.
Και δευτερον
Να βασιστει επανω στον φοβο του ανθρωπου για το μελλον του.


Μην μου πειτε τα καταφερε πολυ καλα,χαζο τον λεγαμε αλλα με τις σωστες συμβουλες εκανε οτι μπορουσε.

Και σε λιγο οι πεινασμενοι θα τρωνε τους φαγωμενους,η εθνικη κυριαρχια θα απωλεσθει,ελπιδα για κατι καλυτερο δεν θα υπαρχει για κανεναν,εργασιακη ανασφαλεια παντου,πεινα,ανεργια,οι επιχειρησεις θα κλεινουν η μια μετα την αλλη,συνανθρωποι μας θα αυτοκτονουν.

Η παγκοσμια κυβερνηση δεν αγαπαει την βια,φοβαται την αντιδραση των λαων,τα σχεδια της ειναι δυσαρεστα,αρκει να διαβασει κανεις τους στοχους της λεσχης Μπιλντερμπεργκ της οποιας μελος ειναι και ο Γιοργος.

Και τον βοηθαμε οσο μπορουμε και εμεις φυσικα,γιατι αντι σαν μια γροθια να σηκωθουμε και να πουμε οχι,καποιοι ισως πεθανουν ναι.....αν δεν πεθαιναν στην επανασταση του 21 οι Ελληνες ποιοι θα μας απελευθερωναν?
Οι Εγγλεζοι η οι Γαλλοι?

Καθηστε αναπαυτικα λοιπον,μην απορειτε αν τα επομενα θυματα θα ειστε εσεις,και τοτε παλι μην απορησετε που κανενας δεν θα ερθει να σας βοηθησει.

Ετσι ειναι παιδια.

Το ενα χερι νιβει τ'αλλο και τα δυο το προσωπο.

Παγκοσμια κυβερνηση



Αν και το θέμα της άτυπης συνόδου ήταν η ενίσχυση της οικονομίας της Ευρώπης και οι συμφωνίες που χρειάζεται να γίνουν μεταξύ της Ε.Ε και των αναπτυσόμενων κρατών, απ΄ότι φαίνεται συζητήθηκε έστω και πλαγίως ο επαναπροσδιορισμός της στάσης της Ευρώπης εμπρός στην πιθανότητα της δημιουργίας μιας Παγκόσμιας Κυβέρνησης.
Ο κ. Παπανδρέου στον εισαγωγικό του λόγο στη συνέντευξη τύπου που παρέθεσε στο τέλος της άτυπης συνόδου, περιέγραψε με τη γνωστή νεοεποχήτικη γλαφυρότητα την "πολυπολικότητα" των κοινωνιών και το... αναπόφευκτο της παγκοσμιοποίησης της οικονομίας και των πολιτισμών, τονίζοντας με έμφαση ότι πρέπει η Ευρώπη να προχωρήσει στην "υιοθέτηση κοινών αξιών"(;) ώστε να καταφέρει να πετύχει τους στόχους της!
Μετά απο όλες αυτές τις επικοινωνιακές "κορδέλες" δεν αποτελούσε έκπληξη η αναφορά του στην παγκόσμια κυβέρνηση: "...συζητήσαμε για την εφαρμογή ενός συστήματος Παγκόσμιας Κυβέρνησης".
Εδώ εμείς σταματάμε την αναφορά μας στα όσα είπε στη συνέχεια ο εντολοδόχος πρωθυπουργός. Δεν έχει καμία σημασία να σχολιάσουμε τα όσα είπε για τα "πράσινα ομόλογα", την "πράσινη ανάπτυξη" και τα πράσινα άλογα.
Αυτό που εχει σημασία για τον κάθε Ευρωπαίο πολίτη, είναι ότι ΟΛΟΙ οι ηγέτες της Ε.Ε έχουν πυκνώσει ανησυχητικά τις αναφορές τους σε μια "παγκόσμια κυβέρνηση" την οποία δείχνουν ότι αναμένουν με ανυπομονησία...!
Αναρωτιώμαστε, τί άλλο περιμένουν για να αντιδράσουν οι δήθεν υγιείς πολιτικές, πνευματικές και θρησκευτικές "ηγεσίες" των υπο κατάργηση ή υπό εξόντωση -κατά περίπτωση- κρατών μελών.
Η ταχύτητα με την οποία κινούνται οι δυνάμεις της "Νέας Εποχής"είναι τέτοια, που είναι δύσκολο να την αποκωδικοποιήσει ακόμα και ο πιο "πονηρεμένος" παρατηρητής.
Συνεχώς μας μιλάνε για την ανάγκη της δημιουργίας μιας "παγκόσμιας κυβέρνησης" και μας περιγράφουν τα "οφέλη" που θα προκύψουν απο την ανάδειξή της, χωρίς όμως να μας πουν απολύτως τίποτα για τη σύνθεσή της και τον τρόπο της... εκλογής της.
Εννοείται ότι αυτή η "αναγκαιότητα", δεν προέκυψε ως αίτημα των λαών αλλά ως ζητούμενο δίψυχων και πουλημένων εξουσιών που δεν τους ενδιαφέρει φυσικά η άποψη των λαών, αφού δεν σκοπεύουν να κρατήσουν έστω και μια κλωστή απο την κουρελιασμένη παντιέρα της αστικής δημοκρατίας την οποία δήθεν υπηρετούν ως εκλεγμένοι ηγέτες.
Εδώ και χρόνια καταγγέλουμε την προπαγάνδα της "Νέας Εποχής", η οποία αρχικά υποβάθμιζε την αξία της έννοιας "Έθνος -κράτος" και σήμερα μας λέει ότι είναι αναπόφευκτη η "μετάλλαξή" του σε συστατικό ενός παγκόσμιου "πολυπολικού", "πολυπολιτισμικού" και "πολυθρησκευτικού" χυλού.
Χωρίς την αποδοχή αυτής της μολυσματικής και θανατηφόρας για την ελευθερία κοσμοαντίληψης, δεν είναι δυνατόν να επιτευχθεί η ευρύτερη "υποδοχή" αυτής της πλανητικής δικτατορίας, την οποία παρπλανητικά ονομάζουν "παγκόσμια κυβέρνηση ή διακυβέρνηση".
Σήμερα, το μεγαλύτερο ζητούμενο απο τους λαούς, δεν είναι η δήθεν έξοδος από την κρίση ή ποιά ιδεολογία θα εξυπηρετήσει με τον δικαιώτερο τρόπο την παγκόσμια αναδιανομή του πλούτου, αλλά το πως θα σταματήσει αυτή η πολυδιαφημιζόμενη και δυστυχώς αναδυόμενη παγκόσμια "κυβέρνηση".
Με γκρίνια, μιζέρια και στρουθοκαμηλισμό δεν θα εμποδίσουμε τον εγκλεισμό μας στη νέα παγκόσμια "φυλακή", χρειάζεται πρώτα να αντιληφθούμε τον κίνδυνο και μετά να σηκωθούμε στα δύο πόδια και να αγωνιστούμε για την ελευθερία μας.
Πηγή

http://kostasxan.blogspot.com/2010/09/b ... t_605.html

Τρέχουν όλοι προς μια κατεύθυνση και βιάζονται πολύ....γιατί..?