Πέμπτη, Ιουνίου 30, 2011

To θυμοσαστε αυτο?

http://harrytsopanos.blogspot.com/2011/04/blog-post_30.html

Τελικα απλα κοινη λογικη πρεπει να εχει κανεις για να μπορει να καταλαβαινει τα επομενα βηματα των αστειων πολιτικων που μας κυβερνανε.

Η Λιτοτητα επεκτεινεται στην Ευρωπη

Μετα την ψηφιση του μεσοπροθεσμου και την παραδοση της χωρας μας στους τοκογλυφους ειπε ο διαχειριστης μας να δεξιωθει τους συντροφους του της Σοσιαληστρικης διεθνους στον Αστερα της Βουλιαγμενης,και εφοσον ελυσε ολα τα προβληματα της χωρας και την βυθισε σε αιωνια πλεον λιτοτητα ειπε να ξοδεψει αγνωστο ποσον να φιλοξενησει τους υπολοιπους κλεφτες της Ευρωπης.

Και τα μαθατε τα νεα,αρχισαν οι διαμαρτυριες στην Μεγαλη Βρετανια για περικοπες συνταξεων και αυξηση των οριων ηλικιας,αρχισε και στην Ιταλια με νομοσχεδιο για περικοπες,και οι Πορτογαλοι φιλοι μας θα πληρωσουν και αυτοι εκτακτη εισφορα.
Για την Ισπανια δεν το συζηταω,εκει μια σπρωξια θελουν για να πεσουν στο επιπεδο μας.

Οι ελιτ επιτιθεται ασυστολα πλεον στους λαους,ο διαχειριστης μας τους εκανε το κεφι και την χαρη και τωρα ειναι η σειρα τους να συνεχισουν το παραλογο παιχνιδι που παιζουν εναντιον των λαων τους.

Ισως γιαυτο τους καλεσε για να τους δωσει τις πληροφοριες για τo πως καταφερε να κανει εναν περηφανο λαο....ρημαδι μεσα σε 20 μηνες.

Οι ελιτιστες εχουν παρει φορα,θα μας ξεκανουν αν δεν τους ξακανουμε εμεις....

Ιδωμεν..

Οι Γερμανοι νοικιαζουν αυτοκινητα σε δραχμες

Η εταιρεια sixt διαφημιζει ενοικιαση αυτοκινητων με πληρωμη σε δραχμες.............
Δειτε το:www.sixt.de


Μιχαλης Ιγνατιου:Καλυτερα να αποσυρθει ο κ.Θ.Παγκαλος


Είχα αποφασίσει από τα τέλη της δεκαετίας του ’90, όταν πλακωνόταν με τους Τούρκους και την Μαντλίν Ολμπράιτ -στη συνέχεια τα έβρισκε μαζί τους και κατάπινε τις δηλώσεις του- ότι θα συγχωρώ τα πάντα στο Θεόδωρο Πάγκαλο. Αργότερα, με αφορμή το πρώτο σχέδιο για την Κύπρο ξέσπασε εναντίον του μαύρου Κόφι Ανάν, όπως τον χαρακτήρισε επιδεικνύοντας επικίνδυνη ρατσιστική συμπεριφορά, για να υποστηρίξει με πάθος στη συνέχεια την πέμπτη μορφή του κειμένου του προηγούμενου γενικού γραμματέα, το οποίο παρέδιδε το νησί υπό τον έλεγχο της Τουρκίας. Το… ξεπέρασα και αυτό.

Τα ξεσπάσματά του είναι φαινόμενο καθημερινό και δυστυχώς για τον ίδιο η πλειονότητα των Ελλήνων τον αντιμετωπίζει με ειρωνεία και διασκεδάζει μαζί του, αντί να λυπάται για το κατάντημά του. «Πάγκαλος είναι, τι περιμένεις», είναι η φράση που ακούγεται όταν η συζήτηση αφορά τις δηλώσεις του αντιπροέδρου της κυβέρνησης. Κρίμα…

Οταν ξεκινήσαμε την έρευνα για τα Ιμια, μαζί με το συνάδελφο Αθανάσιο Ελλις, γνωρίζαμε πως το κεντρικό ζήτημα και το αναπάντητο ερώτημα αφορούσε τη σημαία που αποσύρθηκε από τη βραχονησίδα, μετά τη συμφωνία με τους Τούρκους και τους Αμερικανούς εκείνο το μοιραίο βράδυ της 31ης Ιανουαρίου του 1996. Βαθιά μέσα μου ήλπιζα πως δεν θα επιβεβαιώνονταν οι φόβοι μου πως εκείνη η απόσυρση, που ταπείνωσε τις ελληνικές Ενοπλες Δυνάμεις, είχε πραγματοποιηθεί όπως ακριβώς μου το αφηγήθηκε ένας Αμερικανός αξιωματούχος. Είχε ισχυριστεί ότι ο κ. Πάγκαλος έκλεισε το μείζον αυτό ζήτημα πριν ακόμη υπάρξει οποιαδήποτε απειλή από την Τουρκία και στο πλαίσιο μίας τηλεφωνικής κουβέντας με τον τότε ομόλογό του, Γουόρεν Κρίστοφερ.

Ηθελα να πιστεύω πως δόθηκε τουλάχιστον μία διπλωματική μάχη πριν ο κ. Πάγκαλος αποδεχθεί το «γκριζάρισμα» του Αιγαίου. Η έρευνα, για την οποία και εγώ και ο συνάδελφος Ελλις νιώθουμε δικαιολογημένη υπερηφάνεια, με διέψευσε. Παρ’ όλα αυτά προτίμησα να πάρω την ευθύνη και στο βιβλίο για τα Ιμια καταγράψαμε τα γεγονότα χωρίς την παραμικρή κριτική. Ηταν λάθος και το αποδέχομαι. Διότι εάν είχε αναδειχθεί με πιο ισχυρό τρόπο η αποτυχία του κ. Πάγκαλου και η διπλωματική ήττα της Ελλάδας, ίσως ο αντιπρόεδρος να δρούσε και να αντιδρούσε διαφορετικά.

Διάβασα τις δηλώσεις του στην εφημερίδα El Mundo και έφριξα. Αποτελεί ένα τρομακτικό, ένα άνευ προηγουμένου εκβιασμό του ελληνικού λαού η πρόβλεψη του κ. Πάγκαλου ότι εάν δεν ψηφιστεί το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα, που συμφώνησε η κυβέρνηση με την τρόικα, η Ελλάδα θα επιστρέψει στη δραχμή και θα επέμβει ο στρατός και τα τανκς για να προστατεύσουν τις τράπεζες από τρομαγμένα πλήθη που θα θέλουν να αποσύρουν τα χρήματά τους.

Η δήλωση του κ. Πάγκαλου είναι απειλή εναντίον των Ελλήνων και των Ελληνίδων που πρόσφεραν ανοχή στην κυβέρνηση για να υλοποιήσει την υπόσχεσή της για σωτηρία της Ελλάδας και αντί για σωτηρία γίνονται μάρτυρες της καθολικής αποτυχίας του πρωθυπουργού και των υπουργών του να εφαρμόσουν τις συμφωνίες που υπέγραψαν και που οδήγησαν σε απόγνωση τον ελληνικό λαό. Αντί να απειλεί και να εκβιάζει θα προσφέρει εθνική υπηρεσία εάν αποσυρθεί στο σπίτι του και ασχοληθεί με την οικογένειά του, που τον έχει μεγαλύτερη ανάγκη απ’ ότι ο ελληνικός λαός.

Διαβάζοντας τις δηλώσεις του στην El Mundo, μπορεί αρχικά να είπα πως «πάλι δεν πήρε τα χάπια του», αλλά η αλήθεια είναι ότι ο κ. Πάγκαλος, που δρα ως μπουλντόγκ του πρωθυπουργού, έχει καταστεί επικίνδυνος…
http://logioshermes.blogspot.com/2011/06/blog-post_4140.html

Bilderberg 2011: Full Official Attendee List


Thanks to the fantastic work of Bilderberg activists, journalists and the Swiss media, we have now been able to obtain the full official list of 2011 Bilderberg attendees. Routinely, some members request that their names be kept off the roster so there will be additional Bilderbergers in attendance.
Infowars will be on the scene identifying other attendees not on the list.
Belgium

  • Coene, Luc, Governor, National Bank of Belgium

  • Davignon, Etienne, Minister of State

  • Leysen, Thomas, Chairman, Umicore
    China

  • Fu, Ying, Vice Minister of Foreign Affairs

  • Huang, Yiping, Professor of Economics, China Center for Economic Research, Peking University
    Denmark

  • Eldrup, Anders, CEO, DONG Energy

  • Federspiel, Ulrik, Vice President, Global Affairs, Haldor Topsøe A/S

  • Schütze, Peter, Member of the Executive Management, Nordea Bank AB
    Germany

  • Ackermann, Josef, Chairman of the Management Board and the Group Executive Committee, Deutsche Bank

  • Enders, Thomas, CEO, Airbus SAS

  • Löscher, Peter, President and CEO, Siemens AG

  • Nass, Matthias, Chief International Correspondent, Die Zeit

  • Steinbrück, Peer, Member of the Bundestag; Former Minister of Finance
    Finland

  • Apunen, Matti, Director, Finnish Business and Policy Forum EVA

  • Johansson, Ole, Chairman, Confederation of the Finnish Industries EK

  • Ollila, Jorma, Chairman, Royal Dutch Shell

  • Pentikäinen, Mikael, Publisher and Senior Editor-in-Chief, Helsingin Sanomat
    France

  • Baverez, Nicolas, Partner, Gibson, Dunn & Crutcher LLP

  • Bazire, Nicolas, Managing Director, Groupe Arnault /LVMH

  • Castries, Henri de, Chairman and CEO, AXA

  • Lévy, Maurice, Chairman and CEO, Publicis Groupe S.A.

  • Montbrial, Thierry de, President, French Institute for International Relations

  • Roy, Olivier, Professor of Social and Political Theory, European University Institute
    Great Britain

  • Agius, Marcus, Chairman, Barclays PLC

  • Flint, Douglas J., Group Chairman, HSBC Holdings

  • Kerr, John, Member, House of Lords; Deputy Chairman, Royal Dutch Shell

  • Lambert, Richard, Independent Non-Executive Director, Ernst & Young

  • Mandelson, Peter, Member, House of Lords; Chairman, Global Counsel

  • Micklethwait, John, Editor-in-Chief, The Economist

  • Osborne, George, Chancellor of the Exchequer

  • Stewart, Rory, Member of Parliament

  • Taylor, J. Martin, Chairman, Syngenta International AG
    Greece

  • David, George A., Chairman, Coca-Cola H.B.C. S.A.

  • Hardouvelis, Gikas A., Chief Economist and Head of Research, Eurobank EFG

  • Papaconstantinou, George, Minister of Finance

  • Tsoukalis, Loukas, President, ELIAMEP Grisons

  • http://www.infowars.com/bilderberg-2011-full-official-attendee-list/



  • Η Επισημη λιστα της Λεσχης Μπιλντερμπεργκ εχει σαν παροντα τον πρωην υπουργο Οικονομικων,ο ιδιος λεει οτι δεν ηταν παρων,ποιος λεει την αληθεια?

  • Forbes: Ο κοινωνικός ιστός της Ελλάδας θα διαλυθεί με την πολιτική Παπανδρέου


    Και το Forbes στην “γραμμή” Σαμαρά: Δεν χρειάζεται λιτότητα, αλλά ανάπτυξη, για να σωθεί η Ελλάδα.
    Ο κοινωνικός ιστός της Ελλάδας θα διαλυθεί πριν το ΑΕΠ μειωθεί στο 88.5% των επιπέδων του 2009.
    Ο απλός κόσμος δεν πρόκειται να δεχθεί τόση οικονομική ζημιά.
    Αν ο Παπανδρέου συνεχίσει αυτή τη πολιτική καμικάζε, εστιάζοντας στη λιτότητα, σύντομα θα απομακρυνθεί.
    Η λιτότητα εφαρμόζεται επειδή οι οικονομικές ελίτ της χώρας δεν πρόλαβαν ακόμη να μεταφέρουν τα κεφάλαιά τους στο εξωτερικό.


    Τι κάνεις όταν η οικονομία σου βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση και το έδαφος πλησιάζει απειλητικά; Αν είσαι η Ελλάδα, ενισχύεις την λιτότητα, ώστε η πτώση σου να είναι ακόμη πιο θεαματική!
    Την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, η ελληνική κυβέρνηση συνεχίζει τη λιτότητα, επιδιώκονταν να κατευνάσει τους δανειστές της, και να εισπράξει κάποια ακόμη δισεκατομμύρια βοήθειας, ώστε να τα χώσει στον καυστήρα (χρημάτων) του ελληνικού δημοσίου. Δεν έχει όμως καμιά σημασία. Η οικονομία της συρρικνώνεται τόσο ραγδαία, που οι οικονομικές ενισχύσεις της Ελλάδας δεν παίζουν κανέναν ρόλο.
    Στις σύγχρονες οικονομίες, οι όποιες κυβερνητικές πολιτικές φαίνονται πρώτα απ όλα στο ζήτημα της απασχόλησης. Τον Μάρτιο, η συνολική απασχόληση στην Ελλάδα έπεσε κατά 9% σε σχέση με την αιχμή που είχε πετύχει τον Οκτώβριο του 2008, και συνεχίζει να πέφτει. Μιας και κανένας δημόσιος υπάλληλος δεν έχει απολυθεί λόγω λιτότητας, τα παραπάνω νούμερα μας δείχνουν ότι αυτό που συρρικνώνεται είναι ο ιδιωτικός τομέας. Και επειδή ο ελληνικός ιδιωτικός τομέας είναι αυτός που πληρώνει τόσο τον δημόσιο όσο και το εθνικό χρέος, τα πράγματα σκουραίνουν.
    Αυτή την ώρα οι Έλληνες διαδηλώνουν στους δρόμους, και ο Παπανδρέου προσπαθεί να επιβάλλει νέα μέτρα αυστηρής λιτότητας. Μιλάει μάλιστα για περικοπές ύψους €3.8 δις, στις δημόσιες δαπάνες. Μάλλον θα το πετύχει. Τι θα γίνει όμως μετά;
    Κανένας δεν φαίνεται να πρόσεξε ότι οι αυξήσεις των φόρων που επιβλήθηκαν με τα προηγούμενα μέτρα λιτότητας συνέβαλαν στη συστολή της οικονομίας. Τώρα προβλέπονται περαιτέρω αυξήσεις φόρων. Και παρά τα εν λόγω στοιχεία, η ΕΕ εκτιμά πως το ελληνικό ΑΕΠ θα μειωθεί μόλις κατά 3% το 2011, και μετά θα σημειώσει αύξηση 1.1% το 2012. Αν όμως η ελληνική οικονομία συνεχίσει να συστέλλεται με ρυθμό 4.8%, το 2012 το πραγματικό ΑΕΠ θα είναι κατά 7.6% μικρότερο από αυτό που περιμένει η ΕΕ, και 11.5% μικρότερο από το αντίστοιχο του 2009.
    Ο κοινωνικός ιστός της Ελλάδας θα διαλυθεί πριν το ΑΕΠ μειωθεί στο 88.5% των επιπέδων του 2009. Ο απλός κόσμος δεν πρόκειται να δεχθεί τόση οικονομική ζημιά. Αν ο Παπανδρέου συνεχίσει αυτή τη πολιτική καμικάζε, εστιάζοντας στη λιτότητα, σύντομα θα απομακρυνθεί.
    Με ένα χρέος ίσο με το 150% του ΑΕΠ, και μια όλο και πιο συρρικνούμενη οικονομία, η Ελλάδα έχει να επιλέξει μεταξύ της  άμεσης χρεοκοπίας, και περισσότερου δανεισμού, που όμως θα οδηγήσει σε μια χρεοκοπία αργότερα. Τότε γιατί επιλέγεται αυτός ο δρόμος της αγωνίας, μόνο και μόνο για να κερδηθούν κάποιοι μήνες; Και γιατί συνεχίζεται η λιτότητα, όταν αυτό που χρειάζεται είναι ανάπτυξη; Μάλλον επειδή οι οικονομικές ελίτ της χώρας δεν πρόλαβαν ακόμη να μεταφέρουν τα κεφάλαιά τους στο εξωτερικό.
    Οι ελληνικές τράπεζες δανείζονται με φρενήρη ρυθμό από την ΕΚΤ, χρησιμοποιώντας τα κρατικά ομόλογα ως εγγύηση. Αυτά τα δάνεια της ΕΚΤ επιτρέπουν στους Έλληνες να αποσύρουν ευρώ από τις τράπεζες και να τα μεταφέρουν στο εξωτερικό. Μόλις η Ελλάδα πτωχεύσει, τα ομόλογα δεν θα μπορούν να χρησιμοποιούνται ως εγγύηση, και το ελληνικό τραπεζικό σύστημα θα καταρρεύσει. Όσοι Έλληνες λοιπόν διαθέτουν χρήματα, δεν θέλουν η χρεοκοπία να συμβεί τώρα.
    Ας φανταστούμε το σενάριο ότι οι Έλληνες αλλάζουν τακτική, και προσπαθούν να σώσουν τη χώρα τους. Ποιο θα πρέπει να είναι το  οικονομικό σχέδιο που θα ακολουθηθεί; Πριν πεινάσουν, ας θυμηθούν την Ουγγαρία. Στα μέσα του 2010, η Ελλάδα και η Ουγγαρία είχαν τα ίδια οικονομικά προβλήματα, και δέχονταν πιέσεις να εφαρμόσουν πολιτικές αυστηρής λιτότητας, με αντάλλαγμα την οικονομική τους «διάσωση». Η Ελλάδα επέλεξε να πιει το κώνειο της τρόικας, ενώ η Ουγγαρία το απέρριψε.
    Η Ελλάδα αύξησε τους φόρους στο όνομα της λιτότητας, ενώ η Ουγγαρία ξεκίνησε ένα ριζοσπαστικό φορολογικό πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων, που συμπεριλάμβανε 16% φόρο εισοδήματος, και 10% φόρο για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις. Ποια προσέγγιση απέδωσε περισσότερο;
    Το 2010, το ουγγρικό ΑΕΠ αυξήθηκε κατά 1.2%, ενώ το ελληνικό έπεσε κατά 4.5%. Και ενώ η ελληνική οικονομία αναμένεται (από την ΕΕ) να μειωθεί κατά 3% το 2011, η ουγγρική εκτιμάται (από το ΔΝΤ) πως θα αυξηθεί κατά 2.8%. Από τον Ιανουάριο του 2011, έως τον Μάρτιο του 2011, η ανεργία στην Ελλάδα αυξήθηκε από 15.1% σε 16.2%, ενώ στην Ουγγαρία έπεσε από το 12.1% στο 11.6%.
    Ο σκοπός της λιτότητας είναι να βοηθηθεί ένα κράτος ώστε να εξυπηρετήσει τα χρέη του. Στην Ελλάδα, το μόνο που κατάφερε μια χρονιά λιτότητας, είναι να ανέβουν τα σπρεντς των 10ετών ομολόγων από το 10% στο 16.8%. Αντίθετα, στην Ουγγαρία, τα σπρεντς των αντίστοιχων ομολόγων έπεσαν στο 7.4% την ίδια χρονική περίοδο.
    Κάποιοι οικονομολόγοι προτείνουν την επιστροφή μιας υποτιμημένης  δραχμής για να έχει η Ελλάδα ανταγωνιστικότητα και  ανάπτυξη. Να σημειωθεί ότι τον τελευταίο χρόνο, το ουγγρικό νόμισμα ενισχύθηκε κατά 6% απέναντι στο ευρώ.
    Το 2010 βέβαια, η Ουγγαρία μπορούσε να αρνηθεί τη διάσωσή της χωρίς να κινδυνεύει με χρεοκοπία. Σήμερα η Ελλάδα δεν μπορεί να κάνει το ίδιο. Όμως θα χρεοκοπήσει σίγουρα. Το ερώτημα είναι αν η χρεοκοπία αυτή θα την βοηθήσει, ή απλά θα κάνει τα πράγματα χειρότερα.
    Για να ανακάμψει η Ελλάδα θα πρέπει οπωσδήποτε να επιδιώξει ανάπτυξη. Και επίσης να μείνει στο ευρώ. Χωρίς αξιόπιστο νόμισμα, ένα σύγχρονο αστικό κράτος μπορεί εύκολα να περιπέσει σε ανυποληψία, χάος, ακόμη και πείνα.
    Σε γενικές γραμμές, η Ελλάδα πρέπει να κάνει αυτό που πρέπει να κάνει και η Αμερική. Να ενισχύσει τον νόμο, να επεκτείνει τις οικονομικές ελευθερίες, να διατηρήσει ένα σταθερό νόμισμα, να μειώσει και να απλοποιήσει τη φορολογία, να περικόψει κρατικές δαπάνες, να απελευθερώσει το εμπόριο, και να μεταρρυθμίσει την προβληματική  της νομοθεσία.
    Πολιτικά, αυτό ο  δρόμος δεν είναι εύκολος για τις ΗΠΑ, και ίσως να είναι αδύνατος για την Ελλάδα.
    Θα το δούμε.
    http://www.antinews.gr/2011/06/30/109788/#more-109788

    Η επιλογη θα ειναι δικη μας



    Oλο και περισσοτεροι καταλαβαινουν το παιχνιδι που εχει παιξει ο διαχειριστης μας εναντιον της χωρας μας,φυσικα υπαρχουν και πολλοι που τον θεωρουν σωτηρα,δικαιωμα του ο καθενας να πιστευει οτι θελει αλλα εδω τα πραγματα γινονται ολο και σοβαροτερα,ειναι φανερο τι επιδιωκεται και αυτο δεν ειναι πλεον η σωτηρια της χωρας.

    Οταν τα σπρεντς ηταν 130 μοναδες εκανε οτι περνουσε απο το χερι του για να παρουν τον ανηφορο,αυτο δεν το κανει καποιος με πατριωτικο καθηκον οπως λεει τωρα,μετα απο την ανοδο...που καποιοι κερδισαν εκατομμυρια ευρω και ενω ειχε παραλυσει το συμπαν περιμενοντας να δει τι θα κανει μας εχωσε πολυ γρηγορα και εκβιαστικα στο ΔΝΤ,κρατηστε το πολυ γρηγορα και εκβιαστικα....θα το ξαναβρουμε μπροστα μας.

    Ειπαμε να δουμε τι θα κανει...και τι εκανε?
    Εννεα φορολογικα νομοσχεδια,ολα αποτυχημενα,περιμενε να ανεβουν και αλλο τα σπρεντς,μιλαγε για επιτυχιες και νικες μεχρι τις 25 Μαρτιου...και μετα....

    Τιποτα.

    Περιμενε την καταστροφη σαν παιδακι που εχει αφησει το σιδερο πανω στην κουβερτα,εχει κρυφτει κατω απο το κρεβατι και περιμενει να δει την φωτια να αναβει.
    Με την βοηθεια του υπουργου του επι των Οικονομικων γυροφερνε τις ευρωπαικες και αμερικανικες πρωτευουσες μεχρι.....

    Να θεσει γρηγορα και εκβιαστικα παλι....ειδατε το ξαναβρηκαμε μπροστα μας,το διλλημα η μεσοπροθεσμο η πτωχευση....

    Και ενα χρονο που μας εσωζε δηλαδη....τι καταφερε?
    Αυτο που εχει καταφερει εως τωρα,τιποτα!!!

    Και με απειλες,παραιτησεις και ξεπαραιτησεις,με πανικο,βουη,φασαρια,πηγαινε ελα καθησε στον θρονο του και ειπε οτι θα μας ξανασωσει.
    Τωρα τον πιστευει κανεις?

    Δυστυχως παρ'ολα οσα λενε η δημοκρατια τους εχει αδιεξοδα,διοτι επιλογη εκλογων δεν μας δινει,οτι θελει κανει,τα προβατα τον ακολουθουν πιστα και ψηφιζουν οτι τους ζηταει,η παρανοια κυβερναει αντι αυτου.....και εμεις....

    Εμεις σε λιγο κουρασμενοι απο την αδυναμια του πολιτικου συστηματος να λειτουργησει οπως πρεπει,βλεποντας τα πραγματα να γινονται καθε τριμηνο και χειροτερα,θα αποφασισουμε να τον ξεφορτωθουμε αναζητωντας την λυση που θα μας κανουν να πιστεψουμε σαν καλυτερη για την σωτηρια μας.

    Την παγκοσμια κυβερνηση.
    Τελικα....καταλαβατε γιατι τα σχεδιασε ετσι ο κατα τα αλλα τελειως ανικανος αυτος ανθρωπος?

    We need global governance,and we need it fast.......το γρηγορα ειναι τωρα!!!

    Ελληνικά δεδομένα Η Νέα Τάξη επιδιώκει κοινωνική και πολιτική αποσταθεροποίηση κρατών προς εγκαθίδρυση της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης!



    Θα συνεχίσουν να λαμβάνουν δυσβάσταχτα μέτρα μέχρι να δημιουργηθούν βίαιες κοινωνικές εκρήξεις...!
    Εδώ και καιρό αρνούμαστε να καταγράψουμε τις σκέψεις μας για τα όσα τραγικά συμβαίνουν στην χώρα μας. Εδώ και καιρό, από τότε που οι Έλληνες άρχισαν να βγαίνουν στις πλατείες και να διαμαρτύρονται κατά της πράσινης χούντας, είχαμε την άποψη πως στην χώρα μας συμβαίνει κάτι πολύ περισσότερο από ξεπούλημα της εθνικής κυριαρχίας.
    Το ξεπούλημα του δημόσιου πλούτου και της κυριαρχίας σε εθνικό και κοινωνικό επίπεδο είναι πλέον δεδομένο. Το γνωρίζουμε όλοι. Αντιλαμβανόμαστε όλοι πως μέσα από την πολιτική της κυβέρνησης εκχωρούμε κυριαρχικά δικαιώματα, υποβαθμίζεται η ζωή των Ελλήνων, καταστρέφεται το μέλλον των παιδιών μας. Όμως τα τεκταινόμενα στην Ελλάδα δεν είναι αποκομμένα από την παγκόσμια πολιτική και κοινωνική σκηνή.




    Αρκετούς μήνες τώρα παρακολουθούμε σε παγκόσμιο επίπεδο κοινωνικές εξεγέρσεις και φαινόμενα που συνιστούν κοινωνική αποσταθεροποίηση. Τα πρώτα σημάδια ήρθαν από τα Αραβικά κράτη.
    Οι πολίτες των Αραβικών κρατών, κατά περίεργο τρόπο, ωθήθηκαν να εξεγερθούν ταυτόχρονα ενάντια στα δικτατορικά καθεστώτα τα οποία όμως επιβλήθηκαν από το ίδιο Παγκόσμιο Σύστημα το οποίο τώρα τασσόταν με την πλευρά των εξεγερμένων λαών…! Το ίδιο Σύστημα δηλαδή το οποίο πριν δεκαετίες τοποθέτησε δικτάτορες στις χώρες εκείνες, τώρα συμπαραστέκονταν στους λαούς των Αραβικών κρατών και τους ωθούσε να επαναστατήσουν εναντίων αυτών…!
    Περνώντας στην Ευρώπη, το ίδιο Παγκόσμιο Σύστημα, δημιούργησε εντέχνως την οικονομική κρίση μέσω της σκόπιμης πολύχρονης υπερχρέωσης κρατών, όπως η Ελλάδα, η Ισπανία, η Πορτογαλία. Ταυτόχρονα λοιπόν και στην Ευρώπη δημιουργείται ένα αποσταθεροποιητικό κλίμα σε οικονομικό, πολιτικό και κοινωνικό επίπεδο, με επίκεντρο την χώρα μας. Ο λόγος που επιλέχθηκε η χώρα μας να «κάνει την αρχή» δεν μπορεί να διευκρινιστεί εύκολα. Είναι γεγονός όμως ότι η Ελλάδα αποτελεί το πείραμα οδηγό σε αυτό το μεγαλειώδες σχέδιο της Νέας Τάξης Πραγμάτων που ωθεί ολόκληρο τον κόσμο προς την Παγκόσμια Διακυβέρνηση. Σε αυτό το σχέδιο άθελα μας όλοι διαδραματίζουμε κάποιον ρόλο. Και αυτοί που αντιδρούν στα μέτρα, και εκείνοι που επιμένουν να υπερασπίζονται την πολιτική της κυβέρνησης. Οι μεν πρώτοι, όσοι αντιδρούμε δηλαδή και κατεβαίνουμε στις πλατείες, φέρνουμε το σχέδιο της εγκαθίδρυσης μιας Παγκόσμιας Διακυβέρνησης ένα βήμα πιο κοντά, μέσα από τις διάφορες μορφές κοινωνικών εκρήξεων που αργά ή γρήγορα εμφανίζονται, λόγω αγανάκτησης και προκλητικότητας των κυβερνητών ή και λόγω προβοκατόρικων ενεργειών που ως στόχο έχουν να συμπαρασύρουν τους ειρηνικούς διαδηλωτές σε βίαιες πράξεις. Οι μεν δεύτεροι χρησιμεύουν στο να προκαλούν το κοινό αίσθημα και να εξαγριώνουν το πλήθος, μέσα από την στήριξη την οποία παρέχουν στα αντιλαϊκά και προδοτικά μέτρα της πράσινης χούντας.
    Με αφορμή την δραματική τροπή που παίρνουν οι κινητοποιήσεις στην Ελλάδα, και την σχεδιασμένη, από το ίδιο το κράτος, εκτροπή, αποφασίσαμε να καταγράψουμε τις σκέψεις μας για όσα συμβαίνουν στην χώρα μας σε συνδυασμό με την συνολική παγκόσμια κινητικότητα. Στα Αραβικά κράτη η Νέα Τάξη έχει πετύχει, με τον τρόπο που περιγράψαμε παραπάνω, να δημιουργήσει κοινωνική και πολιτική αποσταθεροποίηση και έχει ήδη στρώσει το χαλί για την επέλαση μιας παγκόσμιας διακυβέρνησης. Μιας παγκόσμιας διακυβέρνησης η οποία σαφώς θα στηριχτεί και από την οικονομική δέσμευση που επιχειρείται και στα κράτη αυτά. Στην Ευρώπη το σκεπτικό που ακολουθείτε δεν έχει να κάνει με δημιουργία πολεμικών γεγονότων αλλά με την δημιουργία ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΗΣ αγανάκτησης και απέχθειας των πολιτών κάθε χώρας στα τοπικά εθνικά πολιτικά τους συστήματα. Στην Ελλάδα για παράδειγμα εδώ και δεκαετίες προωθήθηκαν στην πολιτική σκηνή διεφθαρμένοι πολιτικοί, ανίκανες πολιτικές ηγεσίες, ανθελληνικές πολιτικές ομάδες και εν τέλει πολιτικά κόμματα τα οποία φρόντισαν με την πολυετή παρουσία τους να κάνουν τον Ελληνικό λαό να αισθάνεται απέχθεια προς την πολιτική, και να σιχαίνεται τους πολιτικούς. Η εσκεμμένη προώθηση ανίκανων και υπόδουλων πολιτικών λοιπόν οδήγησε με μαθηματική ακρίβεια τον λαό στην απέχθεια των εθνικών πολιτικών συστημάτων, γεγονός που θα διευκολύνει όταν χρειαστεί την εγκαθίδρυση μιας Παγκόσμιας Διακυβέρνησης, κατά το ρητό που ακούγεται συχνά από αηδιασμένους πολίτες, «Αφού δεν μπορούν αυτοί, ας φύγουν να έρθουν να μας κυβερνήσουν ξένοι…».
    Το πολιτικό σύστημα και οι εντολοδότες τους επιθυμούν διακαώς την δημιουργία σκηνικών βίας. Επιθυμούν διακαώς την κοινωνική αποσταθεροποίηση κρατών, που μοιραία θα οδηγήσει και σε πολιτική αποσταθεροποίηση αυτών. Μετά την πολιτική αποσταθεροποίηση οι κοινωνίες θα οδηγηθούν σε χάος και τότε μια Παγκόσμια Διακυβέρνηση θα ομοιάζει με σωτηρία των εξαθλιωμένων λαών, όχι μόνον στην Ευρώπη, αλλά σε όλο τον κόσμο…!
    http://katohika.blogspot.com/2011/06/blog-post_1046.html

    Ο αντρισμος του Παπουτση

    Εβαλαν τα ματ να κυνηγανε τους ηλικιωμενους,δειτε την φωτογραφια,αυτη την εκπαιδευση τους δινουν,μια ζωη αυτο το κρατος εναντιον στον λαο ηταν,απο οσο θυμαμαι τον εαυτο μου και πιο παλια απο βιβλια και εφημεριδες αυτο γινοταν.

    Δεν μας κυβερναει ενα κρατος,παρτε το χαμπαρι,ο πραγματικος κυβερνητης μας ειναι το παρακρατος τους,ειναι χαμογελαστοι οσο παμε με τα νερα τους,οσο σκυβουμε το κεφαλι και καθομαστε να μας πηδανε αδιαμαρτυρητα,ολοι τους μαζι αποτελουν μια μαφια η οποια δεν θελει να χασει το οικοπεδο της ειδικα τωρα που θα το ενταξει στην παγκοσμια κυβερνηση.

    Ο δικτατορισκος που διευθυνη το μπαχαλο αφησε επι μηνες τον γελοιο φιλο του να μας βριζει,και ο ιδιος μας εχει αποκαλεσει διεφθαρμενους οταν πιο διεφθαρμενος και υπογεια συνομιλουμενος απο αυτον δεν υπαρχει,διαφθορα δεν ειναι μονο η κλοπη ειναι το ψεμα και η απατη,ειναι οι απειλες και οι εκβιασμοι,και σε αυτο ειναι επαγγελματιας.

    Παρτε το χαμπαρι,για αυτους ειμαστε αναλωσιμοι,ο Παπουτσης επρεπε να ειναι φυλακη η τουλαχιστον εκτος πολιτικης απο το ναυαγια του Σαμινα με τους 80 νεκρους και ομως συνεχιζει να μας κυβερναει.

    Να ο αντρισμος του αστειου πολιτικου ανδρα,μα αυτος φταιει θα ρωτησετε που τρεις γελοιοι ματατζηδες πηραν στο κυνηγι τον ηλικιωμενο?

    Παντως δεν φταιει ο ηλικιωμενος ουτε εσεις και εγω.

    Παπουτση παραιτησου,ποσες ζωες θα μας κοστισεις ακομη?

    Ποναω που πονατε.....

    Συγνωμη λαε μου που σε δερνω αλλα δεν βαζεις και μυαλο αλλοιως,εσυ δεν θελεις να σωθεις εγω τοτε πρεπει να σε σωσω με το ζορι.
    Δημoκρατια εχουμε οτι θελω κανω,δημοκρατια για μενα για εσας ετοιμασα ενα νεο πρωτοποριακο πολιτευμα.

    Χουντοκρατια....

    Πως σας φαινεται το ονομα?
    Εμενα με εκφραζει διοτι εγω φταιω που με πιστεψατε?Ειπα "λεφτα υπαρχουν" και εννοουσα τα δικα σας,ειπα αλλαζουμε η βουλιαζουμε και παθαμε και τα δυο μαζι,εγω φταιω?

    Τελως παντων επειδη δεν συνηθιζω να μιλαω με πληβειους και κακομοιρηδες διοτι εγω μιλαω μονο υπογεια με τον φιλο μου τον Στρος και την μαφια της ευρωπαικης ενωσης οπου και ανηκω......

    Η σας αρεσει η σωτηρια,η θα την φατε με το ζορι.

    Την πρωτη γευση την πηρατε χθες,απο ξυλο εχουμε πολυ να φατε,το φαγητο μας τελειωσε.

    Aυτο παθαινει οποιος δεν ειναι διαδηλωτης της ΕΘΕΛ




    Οποτε στην επομενη απεργια ολοι με σημαιες της ΕΘΕΛ.

    Κυνηγοντας εναν γυρο με πιτα




    Δειτε ποσοι απο την ομαδα Δελτα η Γαμα η πως τους λενε περασαν μεσα απο τον πεζοδρομο στο μοναστηρακι,τι εκαναν και τι ελεγε ο κοσμος που ετρωγε εκει,και θυμηθειτε εκει πανε και τουριστες,ετσι θα σωσει την Ελλαδα ο νεος δικτατορας μας.

    Το βιντεο το ειδα στο:http://www.triklopodia.com

    Τετάρτη, Ιουνίου 29, 2011

    Η Χουντα ηθελε νεκρους

    Η προδοτικη κυβερνηση του Παπανδρεου που οργανωσε την επιθεση της αστυνομιας εναντιον του λαου σημερα απο το μεσημερι ειχε ενα σχεδιο,δεν ηταν απλα ενα αμυντικο δογμα αυτο που εκαναν.

    Η χουντα του Παπανδρεου παραβιασε το Συνταγμα και τους νομους και δεν τηρησε ουτε τον ορκο της να προστατευει τους Ελληνες.

    Η χουντα του Παπανδρεου ηθελε νεκρους,σαν τους νεκρους της Μαρφιν,σαν τον Αλεξη,ηθελε να φυγει ο λαος απο το Συνταγμα και εβαλε τον καταλληλοτερο να το κανει.

    Τον εγκληματια του Σαμινα.

    Τον απαραδεκτο ταχα υπουργο προστασιας του πολιτη κυριο Παπουτση.

    Η χουντικη κυβερνηση Παπανδρεου δεν θα καταφερει τιποτα με την βια,και το ξερει οτι χουντα εχουμε ζησει παλι αλλα την διωξαμε οπως θα διωξουμε και αυτους.

    Το επομενο βημα ειναι να ξεκουμπιστουν μαζι με το τσουρμο τους και τις συμμοριες τους και να ξεκουμπιστουν απο την χωρα.

    Η χουντα του Παπανδρεου πρεπει να φυγει. 

    Tα δακρυγονα που....δεν εριξαν στην εισοδο του μετρο



    Ετσι δεν επεμενε ο εκπροσωπος της χουντας?

    Oταν ο εκπροσωπος της αστυνομιας εμεινε αφωνος



    Τι να πει δηλαδη,δεν το ξερουμε δεκαετιες τωρα οτι δικοι τους κανουν τα επεισοδεια?

    Το εδω Πολυτεχνειο...εγινε,εδω Μετρο Συνταγματος

    Αγωνιωδεις οι εκλησεις των γιατρων και νοσηλευτων του μετρο στο Συνταγμα που χρειαζονται φαρμακα και βοηθεια,οι αστειοι ματατζηδες βρηκαν την ευκολη λυση και ριχνουν δακρυγονα ακομη και μεσα στον σταθμο οπου νοσηλευονται ασθενεις και χτυπημενοι ασχημα.

    Και απο την αλλη ενα σιωπηλο συστημα χουντικων που σκεφτηκε οτι επειδη κερδισε μια εκβιαστικη ψηφοφορια στην βουλη μπορει να ξεπαστρεψει και λιγο κοσμο ωστε να μην ξανακατεβουν στο Συνταγμα.

    Το επικινδυνο παιχνιδι τους το καταλαβαινουν ολοι,ισως επειδη εχουν ελαχιστο εγκεφαλο δεν το καταλαβαινουν οι ιδιοι,το θεμα ειναι οτι γυρναμε εκτος απο οικονομικα και ηθικα ακομη και πραγματικα 37 χρονια πισω,τοτε που ακουγαμε απο το ραδιοφωνο τις εκλησεις για βοηθεια απο το Πολυτεχνειο.

    Μονο που τωρα η φωνες ερχονται απο το μετρο της πλατειας Συνταγματος.

    Εξελιξη προς τα πισω,αλλο ενα επιτευγμα του Παπανδρεου.
    Μονο αυτος ειχε την πιθανοτητα να το πετυχει αυτο.

    Ποιοι δινουν εντολη στα ματ να κτυπανε τον λαο?



    Αυτη ειναι η παγκοσμια κυβερνηση που θελει ο ανικανος διαχειριστης μας,να αφηνεις ανεξελεγκτα τα ματ να κτυπουν τον κοσμο ασχετα αν παιρνει η οχι μερος στα επεισοδεια.
    .Και μετα να τα στελνει να ριχνουν δακρυγονα σε στοες με καφετεριες,μεσα στο μετρο που νοσηλευουν ανθρωπους τραυματισμενους και στο μοναστηρακι να κτυπανε ανιδεους πολιτες.
    Μολις ακουμε οτι ριχνουν δακρυγονα μεσα στο μετρο με ασθενεις και τραυματιες.

    Και ετσι θα παει με αυτην την δικτατορια,βρηκαν ευκαιρια και οι χουντικοι των ματ που εκπαιδευονται ακομη και επι δημοκρατιας να κτυπουν αδικαιολογητα τον κοσμο.

    Η τιμωρια τους θα ερθει,αργα η γρηγορα,αυτοι που δινουν εντολες για οσα γινονται εχουν ευθυνη απολυτη.
    Η μαχη του μεσοπροθεσμου χαθηκε,οχι ομως ο πολεμος,και αυτον εμεις δεν θα τον χασουμε.

    Η κυβερνηση των προδοτων θελει νεκρους.


    Αυτος ελεγε οχι και ψηφισε ναι



    Και τι λεει στο βιντεο?
    Ακουστε ξεφτιλα.

    Θα μας διώξουν το 2014 με όχημα το Μνημόνιο 2;


    Για μία ακόμα φορά, ο πρωθυπουργός και οι υπουργοί του (με το Θόδωρο Πάγκαλο να υπερβαίνει κάθε όριο) επιστράτευσαν τους πιο δραματικούς τόνους για να τρομοκρατήσουν την κοινή γνώμη και τους «πράσινους» βουλευτές, ώστε να περάσει από τη Βουλή το Μεσοπρόθεσμο. Για να ανασχέσει, μάλιστα, η κυβέρνηση τις κοινωνικές αντιδράσεις, έχει κλιμακώσει τη χρόνια εκβιαστική τακτική της, αυξάνοντας τη δόση σοκ και φόβου που διοχετεύει συστηματικά στην κοινωνία. Είναι αξιοσημείωτο ότιτο «κόμμα του Μνημονίου» χρησιμοποιεί ρητορικά σχήματα πολεμικού και ιατρικού χαρακτήρα, επειδή παραπέμπουν στην επιβίωση και αποτρέπουν τις κοινωνικές αντιδράσεις.
    Είναι αξιοσημείωτο ότι απ’ όλες τις κυβερνητικές δηλώσεις έχει λάμψει δια της απουσίας της η οποιαδήποτε αυτοκριτική. Οι κυβερνώντες δεν έκαναν τον κόπο ούτε να δώσουν εξηγήσεις για το ναυάγιο της οικονομικής πολιτικής τους. Είναι κοινός τόπος ότι απέτυχαν να θέσουν τα δημόσια οικονομικά σε τροχιά εξυγίανσης, παρά το γεγονός ότι με την πολιτική τους υποβάθμισαν δραστικά το βιοτικό επίπεδο και έριξαν την πραγματική οικονομία στο φαύλο κύκλο της ύφεσης. Τώρα, με τον πέλεκυ της χρεοκοπίας επιβάλλουν ένα νέο κύμα φοροεπιδρομής, το οποίο στρέφεται κυρίως εναντίον όσων όλα αυτά τα χρόνια πληρώνουν, ενώ σε μεγάλο βαθμό αφήνει στο απυρόβλητο τους συστηματικούς φοροφυγάδες.
    Πριν ενάμισυ χρόνο, η απότομη και ανώμαλη προσγείωση στο χείλος της χρεοκοπίας είχε προκαλέσει σοκ στην κοινωνία. Λόγω της βαθιάς ψυχολογικής επίδρασης που της είχε ασκήσει τότε, την είχε μετατρέψει σε «πλαστελίνη». Από πολιτικής απόψεως είχε καταστήσει εφικτό αυτό που μέχρι τότε ήταν ανέφικτο. Αυτό θα μπορούσε να αποτελέσει μοναδική ευκαιρία για την εφαρμογή ενός εθνικού σχεδίου με σκοπό την αντικατάσταση του καταρρέοντος κλεπτοκρατικού, σπάταλου κι ανορθολογικού μοντέλου από ένα υγειές και παραγωγικό.
    Η κυβέρνηση Παπανδρέου, όμως, ούτε καν το προσπάθησε σοβαρά. Ακολούθησε τον εύκολο δρόμο των οριζόντιων περικοπών, αλλά διακρίθηκε στον ψυχολογικό πόλεμο εναντίον της κοινωνίας και στον προπαγανδιστικό διασυρμό της κάθε φορά επαγγελματικής ομάδας-στόχου. Απειλούμενοι ότι δεν θα υπάρχουν χρήματα για μισθούς και συντάξεις κι ότι θα απαξιωθούν οι οικονομίες-καταθέσεις τους, οι Έλληνες ανέχθηκαν τις αλλεπάλληλες δέσμες επώδυνων μέτρων, με την παρηγοριά ότι ίσχυε η διαβεβαίωση πως μόνο η εφαρμογή του Μνημονίου εγγυάται την έξοδο από την κρίση.
    Τα γεγονότα, όμως, διέψευσαν το καλοσερβιρισμένο ιδεολόγημα του μονόδρομου προς τη σωτηρία. Αναμφίβολα, η Τρόϊκα επέβαλε ορισμένα μέτρα, που έπρεπε να είχαν προ πολλού ληφθεί. Συνολικά, όμως, η συνταγή της έχει βυθίσει την οικονομία στην ύφεση, προκαλώντας ολοένα και περισσότερα οικονομικά και κοινωνικά ερείπια. Αποδείχθηκε από τα γεγονότα ότι το προβληθέν δίλημμα «Μνημόνιο ή χρεοκοπία» πρέπει να αντικατασταθεί από τη νεόκοπη εκδοχή του «Μεσοπρόθεσμο ή χρεοκοπία» για να μην καταλήξει στην εξίσωση «Μνημόνιο ίσον χρεοκοπία».
    Το πρόβλημα με το Μεσοπρόθεσμο δεν είναι τόσο η ψήφισή του, όσο η απόδοσή του. Η προσπάθεια άντλησης 6,5 δισ από μία στεγνωμένη αγορά θα ρίξει ακόμα πιο βαθειά την πραγματική οικονομία στο φαύλο κύκλο της ύφεσης, πολλαπλασιάζοντας τα οικονομικά και κοινωνικά ερείπια. Ακόμα κι αν δεν εκδηλωθεί κάποιου είδους κοινωνική ανάφλεξη, η βύθιση στην ύφεση θα μειώσει τα έσοδα. Το εγχείρημα θυμίζει το σκύλο που κυνηγάει την ουρά του.
    Η αποτροπή της στάσης πληρωμών μέχρι το 2014 είναι πολύ σημαντική, αλλά δεν μπορεί να γίνει πάση θυσία. Υπενθυμίζουμε ότι η ελληνική κρίση δεν είναι η εξαίρεση ενός σωστού κανόνα, αλλά η ακραία εκδήλωση της συστημικής κρίσης του ευρώ. Η Ελλάδα δεν είναι το μαύρο πρόβατο σ’ ένα άσπρο κοπάδι, αλλά ο πιο αδύνατος κρίκος – μίας όχι και τόσο – στέρεης αλυσίδας. Εάν επέστρεφε στη δραχμή, η κρίση θα μεταφερόταν αυτομάτως σ’ άλλους αδύνατους κρίκους. Γι’ αυτό και είναι κοινό ζωτικό συμφέρον η ελληνική κρίση να λυθεί στο ευρωπαϊκό πλαίσιο γρήγορα και με οικονομικοκοινωνικά αποτελεσματικό τρόπο.
    Το Μεσοπρόθεσμο δεν προσφέρει τέτοια λύση. Αντιθέτως, καταδικάζει την οικονομία να σέρνεται μέχρι το 2014. Δεν αποκλείεται τότε η Ευρωζώνη, πιο οχυρωμένη από το συστημικό κίνδυνο, να μεθοδεύσει την εκδίωξη της Ελλάδας. Γι’ αυτό, έχουμε ζωτική ανάγκη ένα βιώσιμο πρόγραμμα ανάταξης, που να συνδυάζει τρία στοιχεία:
    - Πρώτον, το από μηδενική βάση δημοσιονομικό νοικοκύρεμα (έσοδα και δαπάνες).
    - Δεύτερον, την αξιοποίηση των πολλών λιμναζουσών αναπτυξιακών δυνατοτήτων. Η Ευρωζώνη πρέπει να χρηματοδοτήσει τέτοια επενδυτικά προγράμματα.
    - Τρίτον, την αναδιάρθρωση του χρέους. Είναι εξώφθαλμο πως το χρέος δεν μπορεί να καταστεί εξυπηρετήσιμο, χωρίς «κούρεμα» και εάν δεν καταστεί εξυπηρετήσιμο οι πόρτες των Αγορών δεν πρόκειται να ξανανοίξουν για την Ελλάδα. Εάν για τους δικούς της λόγους η Ευρωζώνη θέλει να αποφύγει το «κούρεμα» ας βρει εναλλακτική λύση. Τέτοιες λύσεις υπάρχουν, πολιτική συμφωνία για την εφαρμογή τους δεν υπάρχει.