Δευτέρα, Ιανουαρίου 09, 2012

Επεσε το ταβανι στο κεφαλι μου

Οχι δεν ειναι η γνωστη παροιμια που λεμε συνηθως οταν συμβαινει κατι ξαφνικο,ειναι αυτο που συνεβη αποψε το βραδυ την ωρα που ειχα πεσει για να κοιμηθω.

Ξαφνικα ακουσα ενα μεγαλο κροτο,στην αρχη πιστεψα οτι ειχαν πεσει τα κατσαρολικα απο την πιατοθηκη στο πατωμα και σηκωθηκα να τα μαζεψω.

Οχι ομως δεν ηταν αυτο,ειχε πεσει ολος ο σοβας της κουζινας απο το ταβανι στο πατωμα και παντου,υπηρχαν κομματια οπου μπορουσα να δω,ταραχτηκα,γρουσουζια σκεφτηκα,τι μπορει να προκαλεσε αυτη την ζημια.
Αφησα τα ονειρα για υπνο στην ακρη και αρχισα σιγα σιγα να μαζευω τα κομματια και κομματακια απο παντου,στην αρχη τα ειχα χασει δεν ηξερα αν καταφερω να τα μαζεψω,η κουζινα ηταν σαν βομβαρδισμενη,εκει που τα μαζευα επεσε και το υπολοιπο κομματι ευτυχως οχι στο κεφαλι μου και ετσι ξαναρχισα να μαζευω το αμαζευτο αυτο χαλι.

Μετα απο δυο ωρες η κουζινα μοιαζει λιγο με οτι θυμομουν,φυσικα στο ταβανι κρεμεται ακομα ενα μεγαλο κομματι που στηριζε το ηλεκτρικο καλωδιο,το τυλιξα με μια σακκουλα σκουπιδιων και το αφησα εκει,δεν μπορεσα να το βγαλω.

Ωραια σκεφτηκα,ηταν που ηταν ερειπιο το σπιτι τωρα αρχιζει και κατεδαφιζεται και απο μονο του,δεν θα χρειαστει να πληρωσω.

Μαλλον η υπερβολικη υγρασια δημιουργησε αυτο το προβλημα,αν και μια υπονοια που εχω ειναι οτι μπορει να δημιουργηθηκε απο την ανακαινηση του επανω διαμερισματος.

Μολις τελειωσα,που ορεξη να κοιμηθω,αν τελικα εχεις τυχη αυτη σου δειχνει τον δρομο σε καθε ευκαιρια.





2 σχόλια:

mahler76 είπε...

πάλι καλά που δεν έπεσε όντως στο κεφάλι σου ο σοβάς. πάντως σε πολυκατοικία πρώτη φορά το βλέπω να γίνεται αυτό όταν υπάρχει και από πάνω άλλο διαμέρισμα.

ΗarryTsopanos είπε...

Tι να πω,ο Θεος βοηθος.