Τετάρτη, Αυγούστου 31, 2016

ο Συριζα και η χωρα

Στην πιο πανω φωτογραφια βλεπετε μια παρομοιωση αυτου που συμβαινει σε ολους μας σημερα,το μεγαλο φιδι ο Συριζα εχει καταπιει πονηρα και με απατη την χωρα,η χωρα ομως ακομα αναπνεει....

Και δινει μια αποφασιστικη δαγκωματια στον Συριζα που τον αναγκαζει να την ξερασει πριν την καταπιει ολοκληρη.

Για την ιστορια το φιδι δεν εφαγε την σαυρα,η σαυρα επεζησε .

Ηθικο διδαγμα:
Μηδενα προ του τελους μακαριζε

Κυριακή, Αυγούστου 28, 2016

Μαιμου

Φανταζεται η χαζη μαιμου
πως εγινε Λιονταρι
μα φανηκε ο κωλος του
κοκκινος σαν το αιμα.

Δεν του εχουν πει οι φιλοι του
οτι ειναι ενα γομαρι
και νοιωθει τοσο αληθινος
μες το δικο του ψεμα.

Γυρνα και κοιτα γυρω σου
μαιμου να δεις τι τρεχει
οχι γιατι θα αλλαξουν
οι ιδεες σου για σενα

Αλλα γιατι το μελλον σου
συνεχεια δεν εχει
μηδεν ησουν στο παρελθον
και τωρα μειον ενα. 

Σάββατο, Αυγούστου 27, 2016

Παρασκευή, Αυγούστου 26, 2016

Aπορια

Ο Β. Παπανικολάου, υβριστής της Κ. Στεφανίδη, μήπως είναι ο ίδιος που έχει αποσπαστεί στο γραφείο της Γεροβασίλη;


Διορισμοι εξ΄αποστασεως

ΑΝ ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ!!!
Την χασαμε την χωρα πλεον,την κατελαβαν οι φασιστοσυριζαιοι και διοριζουν ασυστολα οποιον θελουν,αλλα μην ξεχνατε...

ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ

Η χειρότερη κυβέρνηση και αντιπολίτευση της ιστορίας

Από το Χάρη Ζάβαλο
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, τα χει κάνει ρόιδο. Μόνο κάποιος αμετανόητος συριζαίος, υποψήφιος για διορισμό δεν θα το έβλεπε αυτό.
Και τα ‘χει κάνει όλα χάλια από την στιγμή που συνθηκολόγησε στους εκβιασμούς της συμμορίας που λέγεται Ευρωπαϊκή Ένωση.Από το «είμαστε κάθε λέξη του Συντάγματος», έχουν γίνει και αυτοί εξυπηρετητές και διαμεσολαβητές του ξεπουλήματος της χώρας.
Βασισμένοι στην απελπισία του κόσμου και στην καταστροφική πολιτική των μνημονίων, υποσχέθηκαν κοπάδια λαγών με πετραχήλια σε όλες ανεξαιρέτως τις κοινωνικές ομάδες.Η δράκα του Τσίπρα και του Δραγασάκη, εξαπάτησε ένα σημαντικό ποσοστό του πληθυσμού που πίστευε ότι μπορεί να υπάρξει εναλλακτική μέσω ευρωπαϊκών λύσεων και «σκληρής» διαπραγμάτευσης.
Οπότε μετά από μήνες κωλοτούμπας και αλητείας ότι «ποτέ δεν θέλαμε την ρήξη», υπέγραψαν και την χαριστική βολή με την μορφή του 3ου και χειρότερου μνημονίου.Δεν έχει νόημα να πούμε κάτι για αυτό.
Κάθε βδομάδα που το ΤΑΙΠΕΔ δρομολογεί άλλο ένα ξεπούλημα δημόσιας περιουσίας,κάθε μέρα που η σύνταξη όλο και μειώνεται, κάθε λεπτό που τα εργασιακά κεκτημένα και οι μισθοί ποδοπατούνται, είναι μια ακόμα απόδειξη της αδιέξοδης πολιτικής των «σωτήριων» μνημονίων που στο τέλος, δεν θα αφήσουν πέτρα πάνω στην πέτρα.
Οι αυτοκριτικές του ίδιου του ΔΝΤ για τα λάθη και τις παραλείψεις αυτής της οικονομικής πολιτικής προκαλούν μόνο γέλιο, αν όχι και δάκρυα, που κάθε καλοκαίρι τέτοια εποχή μέχρι και ο τελευταίος ανίδεος αντιλαμβάνεται σε τι λούπα έχουμε πέσει.
‘Όταν οι Ρωμαίοι ισοπέδωσαν την Καρχηδόνα μετά την νίκη τους στον Γ’ Καρχηδονιακό πόλεμο, πριν φύγουν έσπειραν με αλάτι τη γη προκειμένου να μην μπορεί ξανά να καλλιεργηθεί και να μείνει για πάντα ακατοίκητη.

«Carthago delenda est » Η Καρχηδόνα πρέπει να καταστραφεί, είπε ο Κάτων ο Πρεσβύτερος.

Το 3ο μνημόνιο, συνέπεια των αποτυχημένων προηγούμενων δύο, είναι το αλάτι που ρίχνει ο ΣΥΡΙΖΑ κάτω από της διαταγές της Κομισιόν και των Eurogroup στην χώρα και τίποτα δεν πρόκειται να φυτρώσει ξανά γιατί προσπαθεί να ξεριζώσει την ελπίδα, μια λέξη που τόσο οικειοποιήθηκε.
Έχοντας απορροφήσει ένα ομολογουμένως μεγάλο αντιμνημονιακό κομμάτι της κοινωνίας, το κινηματικό σκέλος αυτής έχει αποδιοργανωθεί κάτω από το βάρος της μεταστροφής στον ρεαλισμό που σίγουρα θα πάρει χρόνο να συσπειρωθεί.
Και η αντιπολίτευση;Η χειρότερη από καταβολής κόσμου.Δεν μιλάμε καν για τις αντιμνημονιακές κορώνες του δεινόσαυρου Λαφαζάνη και της λίγης Κωνσταντοπούλου που αδυνατεί να κατανοήσει τους συσχετισμούς που έχουν δημιουργηθεί.
Η αξιωματική αντιπολίτευση, μνημονιακότερη και από τον ίδιο τον Σόιμπλε, μην μπορώντας να αντιπολιτευτεί με εργαλεία την κατάργηση των δολοφονικών μνημονίων, προσπαθεί να ξεχωρίσει από τον ultra- μνημονιακό ΣΥΡΙΖΑ, με γελοία και ανήκουστα επιχειρήματα.
Ηοax και κατασκευασμένες ειδήσεις κατακλύζουν τα φίλα προσκείμενα στην Νέα Δημοκρατία και στους κολαούζους της, sites.Mισές αλήθειες και ανήκουστα ψέματα, πέφτουν βροχή στο διαδίκτυο.Στυλιστικές απόψεις και γραβάτες χτίζουν μια εξωφρενικά αστεία αντιπολίτευση.«Ο Συριζα τα πουλάει όλα, ψηφίστε εμάς για να τα πουλήσουμε τουλάχιστον καλοντυμένοι.» Αυτή είναι η κατακλείδα.
Τραγελαφική υιοθέτηση της αριστείας από καραμπινάτα λαμόγια, ανίκανους και απαίδευτους ανθρώπους που δεν έχουν ούτε μισή εργατοώρα στο βιογραφικό τουςμε απώτερο στόχο την επιστροφή των ίδιων και των τσιρακιών τους, στην αγαπημένη τους ενασχόληση. Στο αδιάκοπο ξεκοκάλισμα των ΕΣΠΑ και των ευρωπαϊκών κονδυλίων.
Ο ευρωπαϊκός μαστός του ρευστού είναι ο στόχος και όλοι οι εξουσιομανείς κρατικοδίαιτοι γόνοι, στοχεύουν με λύσσα σε αυτό.Πανηγύρια της Αγίας Παρασκευής με λούμπεν που γαυγίζουν «Παραιτηθείτε» αλλά από Σεπτέμβρη γιατί τώρα πρέπει να μαυρίσουμε.
Ούτε μια αλήθεια.Κατασκευασμένοι εχθροί από παράσιτα που ξυπνάνε με περίσσια μανία τον κοινωνικό αυτοματισμό μέχρι να φάει ο ένας τον άλλον όσο ο Ντράγκι πληρώνει κάθε σπατάλη τους που ξεχρεώνουμε εμείς από τα 350 ευρώ της αξιοπρέπειας του Κατρούγκαλου, του Μαρδά, του Μητσοτάκη, του Βαρβιτσιώτη.
Η καταστροφή έρχεται μέσα από το μοντέλο της μνημονιακής ευρωπαϊκής διακυβέρνησης που οικειοποιείται μέχρι και τα ολυμπιακά μετάλλια των χωρών που απομυζά, παρουσιάζοντας τα ως μετάλλια μιας ευρωπαϊκής ομοσπονδίας που καταστρέφει τον εγχώριο αθλητισμό μέσα από την εξοντωτική λιτότητα.
Ο εχθρός δεν είναι ο ελεύθερος επαγγελματίας ή ο ζαμπονοτυροπιτάς που δεν έκοψε απόδειξη.Εχθρός είναι τα ευρωπαϊκά τεχνοκρατικά τσιράκια των Βρυξελλών και οι πρόθυμοι.Και μόνο αν το κατανοήσουμε αυτό, θα μπορούμε να ζήσουμε με αξιοπρέπεια.
Αλλά την κανονική, όχι του ΣΥΡΙΖΑ.
http://www.nostimonimar.gr/i-chiroteri-kivernisi-ke-antipolitefsi-tis-istorias-2/

Χωρα του Καρανικα και της Σβιγγου

Σταθμος προαστιακου Κορωπι
Περιμενοντας το λεωφωρειο για το χωριο
Δυο νεοι Ρομα καθονται στο κιγκλιδωμα οσο οι υπολοιποι ειμαστε κατω απο το υποστεγο για να προφυλαχθουμε απο τον ηλιο.
Καταλαβαινω την ενοχληση μιας Κυριας διπλα η οποια με σπαστα Ελληνικα τους λεει να σταματησουν να σχολιαζουν ειρωνικα τον Κυριο που την συνοδευει.
Γυριζω και βλεπω εναν ταλαιπωρημενο ηλικιωμενο ανθρωπο να προσπαθει να σταθει ορθιος τοση ωρα στην ζεστη.
Δεν υπαρχει φυσικα μερος να κατσεις εκει,το λεωφωρειο μπορει να κανει μιση ωρα να ερθει.
Ελλαδα χωρα του φωτος.
Αγριευω
Σταματηστε τωρα τους λεω,αυτο ηταν ως εδω.
Αρχιζουν τις μαγκιες τυπου γιατι τι θα μας κανεις...
Ενημερωνω το γραφειο του σταθμου ενω η Κυρια συνεχιζει να διαμαρτυρεται και συνεχιζω να τους λεω να σταματησουν ενω κανουν "κινησεις"τυπου θα σηκωθουμε τωρα να σε δειρουμε μαλακα που μας λες και τι θα κανουμε.
Απο τους υπολοιπους γυρω τιποτα,ενω καταλαβαινουν τι συμβαινει καμια αντιδραση,γνωστο ιδιωμα του Ελληνα ¨"οτι γινει ας γινει μακρυα απο τον κωλο μου"
Τελικα ηρεμησαν και ζητησαν κ συγνωμη,ανεργοι,δυστυχεις,σε ενα κρατος οπερετα,μπανανια του Καρανικα και της Σβιγγου.
Ξερεις λεει ο ενας τι πουλαω για να ζησω?
Ξερω μικρε,ξερω.

Να κλεισουν τα παλια σκατοκαναλα

Και να ανοιξουν τα νεα σκατοκαναλα.
Σε μια χωρα μπανανια διχως θεσμους περιμενετε ελευθερη τηλεοραση?
Ιδια θα ειναι και τα νεα καναλια σαν τα παλια,διεφθαρμενα και πηγη εσοδων για τους ιδιοκτητες τους που θα προσκυνανε τον καθε ανικανο Παππα για να τους δινει αδεια.

Η χωρα ειναι διαλυμενη,αυτοι σας μιλανε για αναπτυξη.

Ποια καναλια θα εχουμε δεν ειναι το μειζον θεμα.
Νεα η παλια την ιδια εξουσια θα υπηρετουν,ανοιξε και η ΕΡΤ,και τι ειδαμε?
Συριζοπροπαγανδα και αλλαζονεια.

Τρίτη, Αυγούστου 23, 2016

Το ρεμαλι του Φασιστοσυριζα

Βγηκε το ρεμαλι ο Κατρουγκαλος το γελοιο αυτο υποκειμενο και ανακοινωσε οτι με τα 384 ευρω εθνικη συνταξη κανενας δεν θα ειναι φτωχος.
Απλα θα ειναι νεκρος.
Αυτος δεν μας ειπε,αυτη την συνταξη θα παιρνει?

Ο Φασιστοσυριζα αποκαλυπτεται καθε μερα και περισσοτερο,αποκαλυπτεται και καταλαβαινουμε οτι ειχε σχεδιο για να καταλαβει την εξουσια,σχεδιο εναντιον του λαου που τον ψηφισε.

Γελοιε πολιτικαντη
Με τα 384 ευρω ο συνταξιουχος
Θα πληρωνει ενοικιο αν δεν εχει σπιτι
Ενφια αν εχει
Θα αγοραζει τροφιμα αν του μενουν απο την δεη,ευδαπ κλπ.
Και τα φαρμακα του μεχρι να πεθανει μιας και αυτος ειναι ο στοχος σου.
Να γλυτωσεις απο το να του δινεις αυτα τα 384 ευρω.
ΑΛΗΤΗ

Σάββατο, Αυγούστου 20, 2016

Οι Αχρηστοι συγχαιρουν τους Αριστους




Φωτογραφιες των αχρηστων θα βρειτε πολλες σε ολο το ιστολογιο.

Μονοι μας

Το ΔΝΤ που το ιδιο εχει παραδεχθει οτι τα προγραμματα για την διασωση της χωρας ηταν για την διασωση των ευρωπαικων τραπεζων θα μας μαζευτει παλι σε λιγο και θα ζηταει και αλλα μετρα για το 3 μνημονιο που θα ειναι το ιδιο αποτυχημενο σαν τα προηγουμενα 2,το θεμα ειναι ποτε θα σηκωσουμε εμεις κεφαλι να διωξουμε Πιτσουνες και Αλεξηδες,Κουληδες και υπολοιπη σαπιλα,διοτι φιλοι μου σωτηρια απο βοθρατζηδες μην περιμενετε.
Μονοι μας.

Πέμπτη, Αυγούστου 18, 2016

Τετάρτη, Αυγούστου 17, 2016

η Πλανητ-αρχιδω to be

Δεν μπορει να σταθει στα ποδια της μοναχη.
Αλλα εναν πολεμο θα τον κανει.
Αν ειναι και παγκοσμιος τοσο το καλυτερο.


Α και βρηκαν τον γιατρο που αποκαλυψε οτι ειναι σαραβαλο ...νεκρο.
Πεθανε ξαφνικα.

Τρίτη, Αυγούστου 16, 2016

Χορευει ο μπογος

Αυτος που αν θυμαστε ελεγε οτι"θα βαραμε τα νταουλια και θα χορευουν οι αγορες"
Δειτε τον
Κινουμενος μπογος απλυτων υποσχεσεων.

Εχει γινει απο το πολυ φαι σαν μισος Καμμενος.

Και αντι να χορευουν οι αγορες χορευει αυτος πλεον.
Σε καθε διαταγη και προσταγμα.
Μια χοντρη μαιμου της φασιστικης αριστερας του κωλου.

Εοπυυ και απανω τουρλα

Ολοι λιγο η πολυ γνωριζουμε οτι το συστημα υγειας στην χωρα ειναι για τα μπαζα,και δεν ειναι τωρα με την συριζοφασιστικη διακυβερνηση που συμβαινει αυτο,ειναι δεκαετιες ετσι.

Αλλα τωρα το εχουν ενταφιασει και απλα δεν μας λενε οτι ψοφησε,περιμενουν να το καταλαβουμε απο την μποχα.

Χρειαζομαι να κανω μια γαστροσκοπηση,παλια το συστημα ηταν απλο,σου εδινε ο Γιατρος του Ικα το παραπεμπτικο μαζι με εναν καταλογο διαγνωστικων κεντρων οπου εκλεινες ραντεβου και εκανες την εξεταση.

Χρονια μετα αντι να καλυτερευει το συστημα και να απλοποιηθει απλα ψοφησε.
ΤΩΡΑ
Παιρνεις το παραπεμπτικο και:

Πρεπει να μπεις στην σελιδα του Εοπυυ να βρεις ποιο απο τα δεκαδες διαγνωστικα κεντρα δεχονται και ειναι συμβεβλημενα να κανουν την συγκεκριμενη εξεταση και να κλεισεις ραντεβου.

Αρχισα λοιπον να καλω το ενα μετα το αλλο και η απαντηση ηταν δεν την κανουμε μεσω Εοπυυ,και συνεχιζα να ψαχνω με την ιδια απαντηση.
Το λογικο θα ηταν να γραφει η σελιδα του Εοπυυ ποια κεντρα ειναι συμβεβλημενα και για ποιες εξετασεις οχι να χρειαζεται να καλεις δεκαδες για να παρεις την ιδια απαντηση.

Καλεσα το γραφειο του προεδρου του Εοπυυ,εκει μια ευγενικη υπαλληλος με παρεπεμψε στην υπευθυνη συμβασεων η οποια θα με εξυπηρετουσε.

Η κυρια αυτη μαλλον περασε κακο τριημερο διοτι διαθεση δεν ειχε,δεν γνωριζε και μαλλον κατα τυχη ειχε περασει απο το γραφειο της σημερα,οταν την ρωτησα αν θα πρεπει εγω να καλω επι μερες ολα τα διαγνωστικα κεντρα να μαθω ποιος κανει την συγκεκριμενη εξεταση η απαντηση της ηταν καταφατικη,αυτη την κυρια την πληρωνει ο καθενας μας απο τις εισφορες του για τον Εοπυυ,μην το ξεχναμε.

Καταληξα να παρω το Ντυναν οπου το πρωτο ραντεβου ηταν 17 Οκτωβρη αλλα χρεωναν συν 50 ευρω για αναισθητοποιηση...πως αλλοιως θα κερδισουν....οποτε το ακυρωσα.

Το γελοιοτερο το ακουσα απο το γαστρεντερολογικο κεντρο του Ευαγγελισμου.
Εκει δεν ισχυει το παραπεμπτικο του Ιατρου μου,πρεπει πρωτα να κλεισω ραντεβου με γαστρεντερολογο του νοσοκομειου και μετα να παρω απο αυτον το παραπεμπτικο ωστε να κλεισω ραντεβου για να κανω την εξεταση.

Αν εως εδω ειστε ακομα στα καλα σας οκ,αλλα πειτε μου....

Ειναι πρωτοβαθμια υγεια αυτο?
Η μπουρδελο στην Φυλης?
Μαλλον τα μπουρδελα καλυτερη οργανωση εχουν απο αυτο που ζουμε.

Περιμενω απαντηση τωρα απο την ευγενικη υπαλληλο του γραφειου του προεδρου του Εοπυυ για το:

Ποιο διαγνωστικο κεντρο κανει αυτη την εξεταση επιτελους.

Εκτος αν την μονη διαγνωση για την οποια ειναι συμβεβλημενα ολα αυτα ειναι η διαγνωση θανατου των ασθενων.

Σκεφτομαι τι τραβανε ανθρωποι με σοβαροτερα προβληματα υγειας απο αυτο και ανατριχιαζω.

Να τους παρει ο διαολος και να τους σηκωσει ολους.

Απο πρωθυπουργο,υπουργους,γραμματεις και φαρισαιους ενος συστηματος κλεψιας και απατης.

Δευτέρα, Αυγούστου 15, 2016

Λαιφσταιλ

To θεικο κορμι του Κουλη
πρωτο ειναι θεμα στις ειδησεις
και να μην ξερεις που να φτυσεις
στο εδαφος η σε σακκουλι

Η αγαπη τους για την ξαπλωστρα
αιωνια θα τους ενωνει
ο Αδωνις κι η σιδερωστρα
τους βλακες τους αναστατωνει

Που καταντησαμε ρε φιλοι
να βλεπουμε τετοιες ειδησεις
και απο το πολυ το γελιο
να σου ερχεται να κατουρησεις



Σάββατο, Αυγούστου 13, 2016

Πολακισταν

Τι εννοειτε οτι εγινε μονο μια εγχειρηση στο νοσοκομειο Σαντορινης,αυτη που εκανε το Πολακη στον ατυχη ασθενη με τις αιμορροιδες?
Αυτο το ασπρο στρογγυλο πραμα τι ειναι?
Ufo μου θυμιζει,και εγω ξερω απο ufo,διοικω ενα τετοιο.

Πανηγυριζει το Τσιρκο Μεντρανο

Εκστασιαστηκε ο παρτσακλος πρωθυπουργος της πλακας Αλεξης της Πιτσουνας με το δημοσιευμα τον Financial times για εκπληκτικη αναπτυξη της Ελλαδας.
Βγηκε στα σοσιαλ μιντια και ουρλιαξε "Νενικηκαμεν" με απογνωση περιμενοντας οτι θα τον πιστεψει εστω και ενας.

Οι μονοι που τον πιστεψαν ηταν ο Καρανικας,ο Σχινας και ο γκομενος της Σβιγγου.

Γιατι δεν βγαινει στους δρομους να πανηγυρισει το υποταγμενο αντι να κανει δηλωσεις απο την Ηρωδου του Αττικου την οποια εχει αποκλεισει απο προσβαση πεζων φοβουμενος τις εκδηλωσεις λατρειας του λαου?

Γιατι δεν μεταμφιεζεται σε μαιμου να ρωτησει τον λαο πως την αντιλαμβανεται αυτη την αναπτυξη και αν πανηγυριζει και αυτος με τις συνταξεις των 380 ευρω,τους μισθους των 100-400 ευρω τον μηνα,τον Ενφια,το φπα 24%?

Γιατι κρυβεται απο την αγαπη του λαου ο φτηνος απατεωνας?

Παρασκευή, Αυγούστου 12, 2016

Ο Μαλακας

Μαλακιες θα γραψει.
Πες τα στους συνταξιουχους που δεν ζουν με τις συνταξεις πεινας
Πες τα στους ανεργους που πεινανε διχως επιδομα ανεργιας.
Πες τα στους εργαζομενους των 100-500 ευρω τον μηνα.
Πες τα στους αστεγους.
Πες τα σε οσους σε ψηφισαν κι εσυ εκανες τα αντιθετα απο οσα υποσχεθηκες.

Πες τα εκει μαλακα.
Μην γραφεις μαλακιες στο τουιτερ.
Εκτιθεσαι.

H Ελλαδα της αλητειας

Προσπαθει να βγαλει κερδος απο την Ελλαδα της αριστειας.
Τι σχεση εχει η Κορακακη με την Νεα δημοκρατια?
Το νεο με το σαπιο?
Η καθαροτητα με την βρωμα
Ρωτηστε την ΝΔ,αυτη ξερει.

Πέμπτη, Αυγούστου 11, 2016

Ο Γλαρος




Δειτε αυτη την εξαιρετικη εκτελεση του τραγουδιου.
Καλες διακοπες σε οσους ειναι σε διακοπες
Καλες διακοπες σε οσους θα φυγουν τωρα..  

Τετάρτη, Αυγούστου 10, 2016

H Νικη της και η Ηττα τους

Δεν θα γραψω θριαμβολογιες και υμνους για την νικη της αθητριας μας στην Ολυμπιαδα,δεν της ταιριαζουν αυτα.

Εγω αυτο που βλεπω ειναι ενα κοριτσι 20 ετων που μεσα απο χιλιαδες δυσκολιες καταφερε απεναντι σε ενα ανυπαρκτο κρατος και μια ξεφτιλισμενη ομοσπονδια να τις ξεπερασει και να φτασει στην κορυφη,αποδειξη ....

Η δευτερη φωτογραφια ειναι ο χωρος που προπονειται.
Αν μεινατε αφωνοι το ιδιο και εγω.
Σε αυτες τις συνθηκες και με ελλειψη ακομα και σε σφαιρες σκοποβολης για εξασκηση καταφερε αυτο που καταφερε.

Και βγηκε χθες ολη η γεροντιαση,η σαπιλα,η βρωμια να της ευχηθει.
Ποιοι?
Οι ιδιοι αλητες που καθε φορα στεκονται διπλα σε ενα φως μηπως και κλεψουν λιγο απο αυτο.
Ξερουμε πλεον.

Ο υποδουλος της ευχηθηκε,τι αλλο να κανει,και αυτος περυσι πηρε πολλα μεταλλια,υποταγης,κωλοτουμπας,δουλικοτητας.

Χαρα και ,λυπη μαζι

Χαρα γιατι ενα νεο παιδι καταφερε εναντια στην σαπιλα,την παραιτηση,την ελλειψη,την κακομοιρια αυτου του κρατους  να αντισταθει και να ξεχωρισει.

Λυπη γιατι θα αναγκαστει να συμβιβαστει με αυτη την σαπιλα,να την συναντησει και να της σφιξει το χερι.

Ελπιζω να αντισταθει και σε αυτο.
Και την συγχαιρω.

Τρίτη, Αυγούστου 09, 2016

ET1 το καναλι που πληρωνουμε

Ποια ειναι η πρωτευουσα του Ιραν?
Εχει αλλαξει κατι και δεν το ξερω??

Καλοκαιρι

Εγω στην παραλια θελω να ηρεμησω
Επισης να ακουσω τους ηχους της θαλασσας και του μανιασμενου αερα που μας εχει παρει και σηκωσει φετος καθε μερα.
Τα διδυμα θελουν beach bar
Αυτα τα δυο δλδ ησυχια και beach bar δεν ταιριαζουν
Οποτε ενας υποχωρει
Εγω
Διοτι εχουν αμαξι κι αν δεν θελω θα παρω το κτελ για θαλασσα και θα φτασω την επομενη σαιζον
Ετσι βουλωνω τ αυτια μου και καθομαι στην ξαπλωστρα
Τουλαχιστον να εβαζαν Κραουνακη να τ αντεξω
Ειχατε και στο χωριο σας Beach bar?
Aσε την φασαρια απο παντου
Ρε δεν θελω ν ακουσω με ποιον πηδηχτηκατε χθες,τι το φωναζετε?
Οσο για τις ρακετες
Πρεπει να υπαρχει η αντιτρομοκρατικη σε καθε beach bar
Nα τους μαζευει
Που πας κυρα μου μετο Μπραζιλιαν που εχει μπει ολο στον κωλο μεσα να εμφανιστεις?
Αυτα θελουν κωλους αγαλματων,οχι να τα φορας μετα απο 15 μεριδες μουσακα.
Συμμαζευτειτε
Ερχεται βαρυς χειμωνας
Και οχι απο κρυο.

Aτελειωτος δρομος

Φτανουμε στις τελευταιες ημερες αυτου του καλοκαιριου,οι περισσοτεροι εχουν την επιθυμια να μην τελειωσει γιατι μαζι του θα τελειωσει και η περιοδος που ολοι προσπαθησαμε πολυ η λιγο να ξεχασουμε και να ξεχαστουμε.

Ηδη σιγα σιγα τα δημοσιευματα για οσα ερχονται αρχιζουν και εμφανιζονται στις εφημεριδες καθημερινα,για τις αλλαγες που επιθυμουν  οι κυβερνητες (δανειστες) μας να συμβουν ωστε να συνεχισουν να μας παρεχουν οξυγονο και τροφη.

Και το τσιρκο Μεντρανο που κυβερναει συνεχιζει να αντιστεκεται και να προγραμματιζει τροπους για να παραμεινει αυτο στην εξουσια και οχι το αλλο τσιρκο που  εχει χειροτερα ζωα.

Φυσικα κανεις δεν συζηταει την αναφορα των δανειστων οτι τα μνημονια δεν εγιναν για να σωθει η χωρα αλλα για να σωθει το ευρω,αν αρχιζε αυτη η συζητηση που δεν συμφερει κανενα τσιρκο να αρχισει... θα επρεπε να στηθουν και ειδικα δικαστηρια για οσους υπεγραψαν αυτες τις καταδικες.

Ο δρομος ειναι ατελειωτος,δεν θα σταματησουν τωρα που αρχισαν,ο κοσμος ξερει,και περιμενει.
Η ωρα θα ερθει.
Αργα η γρηγορα θα ερθει.
Και τοτε.....

Δευτέρα, Αυγούστου 01, 2016

Τραγοπαπαδες

H καλυτερη και πιο αναπτυσσομενη βιομηχανια της χωρας.
Δεν πληρωνει Ενφια και φορους
Πληρωνεται απο εμας
Μισει ολες τις μειονοτητες
Αφοριζει οποιον αμφισβητει την εξουσια της

Στο ονομα της Αγαπης.

Οι εκπροσωποι του Σατανα θριαμβευουν.