Πέμπτη, Ιουλίου 02, 2020

Κρατος Παρταλι

Την ημερα που το σκατοκρατος μας δινει την δυνατοτητα με υπουργικη αποφαση στους εργοδοτες του ιδιωτικου τομεα να επεκτεινουν την απομακρυσμενη εργασια των υπαλληλων τους μεχρι τις 31 Ιουλιου.......

Το υπουργειο εσωτερικων καλει τις ευπαθεις ομαδες που εργαζονται στο δημοσιο και εως σημερα εκαναν και αυτοι απομακρυσμενη εργασια λογω του Κορονοιου....

Να επιστρεψουν στα γραφεια τους.

Και μην φανταστειτε ακουγοντας δημοσια υπηρεσια οτι εκει εργαζονται....τελος παντως,ο λογος το λεει....σε συνθηκες χλιδης και ανεσης.
Το υπουργειο θεωρει οτι σε ολες τις υπηρεσιες ο καθε υπαλληλος εργαζεται σε δικο του γραφειο η εστω δυο-δυο,αντε 3 βρε παιδι μου.
ΟΧΙ

Εργαζονται σε τρυπες 40τ.μ. 15-20 ατομα με ελαχιστη αποσταση μεταξυ τους.

Το ενα υπουργειο δηλαδη πιστευει οτι η απομακρυσμενη εργασια ειναι σωστη ωστε να μην συνωστιζονται στα γραφεια τους οι ιδιωτικοι υπαλληλοι.....
Το αλλο οτι τελειωσε πλεον το θεμα με τον κορονοιο και μπορουν οι εργαζομενοι να στοιβαχτουν σε τρυπες γραφεια που κλιματιζονται.

Και οι ευπαθεις ομαδες για τις οποιες τοσο νοιαζονται?

ΧΕΣΤΗΚΑΝ

Παιδια τους ειναι?
Συγγενεις τους?

Η Γελοιοτητα αυτου του κρατους εχει ξεπερασει πλεον καθε οριο,εδωσαν τα 20 εκατομμυρια στα μιντια και ετσι κρυβουν τις μαλακιες που κανουν και δεν τις μεταδιδουν και ετσι τωρα κανουν οτι τους κατεβει.

Πως ειναι δυνατον να δινουν παραταση στον ιδιωτικο τομεα και οχι και στον δημοσιο?
Αν ενας εργαζομενος του δημοσιου ειναι ασυμπτωματικος και μεταδωσει τον ιο σε οσους εργαζονται μαζι του δεν το εχουν λαβει υπ΄οψιν τους η δεν αρκει η εγκεφαλικη τους ουσια να το εμπεδωσει?

Κρατος του κωλου
Βαζουν ατομα με καρδιοπαθειες,καρκινο,HIV,και αλλες ασθενειες να εργαζονται μεσα σε γραφεια 15-20 ατομων που κλιματιζονται κατι που εχει απαγορευσει ο Εοδυ.

Ποιος δικαστης θα τους δικασει αν ενα ευπαθες ατομο απο ολα αυτα κολλησει τον ιο με αποτελεσμα να μην μπορεσει να ανταπεξελθει?

Γελοιοι και ανικανοι,ολοι τους,απο τον Πρωτο εως τον τελευταιο,Πρωθυπουργος και υπουργοι της πλακας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: