Πέμπτη, Μαρτίου 02, 2023

Ψηφιακη μεταβαση κι αρχιδια καπαμα


 Και μετα απο το χθεσινο εγκλημα ας συνεχισουμε σαν να μην συνεβη τιποτα,μεχρι το επομενο εγκλημα.

Συνηθισμενοι ειμαστε πλεον να το κανουμε αυτο.

 

Φιλοι μου,ολοι ζουμε στην ιδια χωρα,εγω την θεωρω χωρα του Τιποτα,το λεει ο τιτλος στο ιστολογιο μου,εσεις μπορει να εχετε διαφορετικη αποψη,οσο και να διαφωνουμε η συμφωνουμε πρεπει να ξυπνησουμε καποια στιγμη,γιατι το λεγω αυτο.


Πολλα ακουμε,διαβαζουμε για την περιφημη ψηφιοποιηση των παντων,ο Πιερρακακης,ακομα ενα πιονι των νεοταξιτων και υπαλληλος του Κουλη δινει συνεντευξεις,κανει ομιλιες,επαιρεται για την δουλεια που εχει κανει στο Υπουργειο ψηφιακης διακυβερνησης,ξερουν τα παντα για εμας,τα οικονομικα μας,τι ασθενειες εχουμε,τι φαρμακα παιρνουμε,τι εξετασεις εχουμε κανει,μεσα απο τα σαιτ που εχει δημιουργησει παρακολουθει για το καλο μας καθε μας κινηση.


Αλλα ενα ολοκληρο κρατος δεν εχει την δυνατοτητα να ξερει ανα πασα στιγμη που βρισκονται δυο αμαξοστοιχιες σε ενα εθνικο σιδηροδρομικο δικτιο μιας γραμμης..

Δεν ειμαστε Ελβετια,δεν ειμαστε Γερμανια η Γαλλια που οι προορισμοι ειναι εκατονταδες,μια ρημαδογραμμη εχουμε Αθηνα -Θεσσαλονικη,διπλη πλεον στο μεγαλυτερο μερος της,παλια εκανες 8 ωρες για να κανεις αυτο το ταξιδι,τις κατεβασαν στις 6,μετα στις 5,περηφανια και κομπασμος,κανουμε εργα,αλλα με τις υποδομες δεν εκαναν τιποτα.


Παρακολουθουν τον λαο γιατι θελουν να τον υποταξουν,δεν νοιαζονται για τις γραμμες και τις αμαξοστοιχιες,ηξεραν τι χρειαζεται να κανουν,δεν το ειχαν σαν προτεραιοτητα,ισως κανουν καποια μπαλωματα τωρα,αν δεν γινοταν το εγκλημα δεν θα εκαναν τιποτα ουτε την επομενη 20ετια.


Γιατι εγκλημα ειναι οταν ξερεις πως οι συνθηκες με τις οποιες λειτουργουν οι σιδηροδρομοι μπορει να  προκαλεσουν απωλειες ζωών και δεν κανεις κατι για να το διορθωσεις,ας αφησει τα δακρυβρεχτα διαγγελματα ο Κουλης,αυτος και οι προηγουμενοι απο αυτον ειναι το ιδιο εγκληματιες για εμενα.

Φταιει ο Σταθμαρχης,μετακλητος του υπουργειου Παιδειας,δεν ειχε πειρα λενε,πως πηρε αυτη την θεση?

Μα ετσι λειτουργει ολη η χωρα.

Ειχε πειρα ο Κουλης που εγινε πρωθυπουργος;

Με μεσον βρηκε την δουλεια στην τραπεζα,με παζαρια και δολοπλοκιες κερδισε την ηγεσια της ΝΔ,με απατη και υποσχεσεις φρουδες πηρε την εξουσια,και μας πηδηξε ανασκελα και μπρουμητα σε τρομοκρατια,διχονοια,απειλες και προστιμα.

Ειχε πειρα ο Αδωνις;

Ο τηλεβιβλιοπωλης; 

Κι ομως εγινε υπουργος,και μας δουλευει καθε μερα απο καθε μεσο,τηλεοραση,ραδιοφωνο κοινωνικα δικτια οτι κανει την δουλεια του,που αν την εκανε δεν θα ειχε φτασει η ακριβεια στον ουρανο.

Ξερει ο Πλευρης απο Υγεια;

Δικηγορος ειναι,να απειλει και να τρομοκρατει ξερει,γινεται κανεις καλα με απειλες και τρομοκρατια;

Κι ομως ειναι υπουργος.Ο σταθμαρχης τους φταιει,ποιος δινει το παραδειγμα;

Ποιοι και πως παιρνουν τα αξιωματα σε ΕΔ,υπουργεια και δικαιοσυνη,οι αξιοι η οι σκυμμενοι,οι συνεργαζομενοι,οι υπακουοι,αυτοι που κανουν οτι τους λενε;

Ετσι γινονται οι δουλειες στην χωρα.

Ολα τα εχουμε ζησει τα τελευταια 4 χρονια,λοιμους,σεισμους και καταποντισμους.

Τους ανεμβολιαστους ανω των 60 ετων ηξεραν που να τους βρουν για να τους επιβαλλλουν το παρανομο προστιμο που αποφασισε ο φασιστας ηγετης της ΝΔ.


Τα τραινα δεν εχουν ιδεα που βρισκονται,αν ειναι στην ιδια γραμμη,αν λειτουργουν η οχι,ολα στην τυχη.


ΠΑΜΕ ΚΙ ΟΤΙ ΒΓΕΙ.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: