Πέμπτη, Ιουνίου 14, 2007

Αρακας

Σημερα ειχει αρακα το μενου.
Οσοι πεινασμενοι προσελθετε με επιφυλαξη ομως δεν χερω τι θα βγει απο την κατσαρολα οκ?Χαζευω τα πρωινα προγραμματα στην τηλεοραση και αηδιαζω,τι ειναι αυτα ρε παιδια?
Αρρωστησε ο Χριστοδουλος λεει και τρεχουν ολοι να τον δουν,οκ καλα να ειναι ο ανθρωπος αλλα τετοια υποκρισια?
Και ολοι οι υπολοιποι που ειναι στα νοσοκομεια τι πρεπει να κανουν?Και να ειναι πρωτο θεμα στις ειδησεις ενω συμβαινουν δεκαδες αλλα σοβαροτερα πραγματα?
Πηγε κι αυτος ο αορατος Πρωθυπουργος να τον δει,α τωρα ειναι που θα γινει καλα.
Αν παει κι ο Μητσοτακης τοτε σιγουρα σωθηκε ο ανθρωπος.Ας επικεντρωθω στο μαγειρεμα την αλλη φορα αντι να κλεισω το ματι το ανοιξα στο φουλ και το εκαψα το φαγητο.
ΕΕΕΕΕ δεν σε αφηνουν να αγιασεις μιλισε και ο υπουργος Δημοσιων σχεσεων...Υγειας,θα αλλαξει λεει το τοπιο στο ΕΣΥ μαλλον τα φωτα των ασθενων θα αλλαξει.
Θα πει τιποτα για το Αγια Ολγα που οι ιδιοι οι εργαζομενοι τον βριζουν απο το πρωι εως και το βραδυ?
Αληθεια αυτα τα ασθενοφορα που κανουν ιου ιου στην Αθηνα ειναι γιατι ετοιμαζοντε για την παρελαση η μεταφερουν και ασθενεις?
Τετοια χωρα αλλη δυσκλο να βρεθει στον πολιτισμενο κοσμο,να ειναι πρωτη στην ανεργια στην διαφθορα,στην ελλειψη περιβαντολογικης συνειδησης.
Θα μου πειτε ολα ασχημα τα βλεπεις πια?
Οχι.
Ευτυχως υπαρχουν ακομα οι παρεες που και με ελαχιστα μπορουν να περασουν καλα,οι βολτες για τον πανακριβο καφε,τα μεζεδοπωλεια,καποιες γωνιες της Αθηνας που μπορει καποιος να ξεκουρασει το ματι του απο τις διαφημισεις.
Εχω ταξιδεψει σε πολλα μερη της Ελλαδας και το τοπιο μοιαζει ολο και περισσοτερο με αυτο της Αθηνας,πινακιδες πλαστικες με rooms to let,καφετεριες με πλαστικες καρεκλες και γενικα μια εικονα που δεν θυμιζει τιποτα παραδοσιακο,ακομη και σε μακρυνα μερη οπως το φαραγγι του Βικου.
Οσο για την ακριβεια?Μια σαλατα χωριατικη 6 ευρω?
Αλι και τρις αλι τι ειναι αυτο?Με τι μισθους πιστευουν οτι ζουμε?
Και για οσους ζουν με αυτους τους μισθους δουλευοντας σαν ζωα με συμπεριφορες απαραδεκτες ειναι ακομη πιο δυσκολο οσο περναει ο καιρος να επιβιωσουν,για τους υπολοιπους οκ.
Ο αρακας ετοιμαζετε πρεπει να δωσω προσοχη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: