Πέμπτη, Μαΐου 01, 2008

Aιντε παλι

Βγηκε λεει ο καποιος ονοματι Αλ-Μουνια οπως το γραφω ειναι ναι....και ανακοινωσε οτι πρεπει να παρουμε νεα μετρα ,να μην δινονται αυξησεις,να προσεξουμε το ελλειμα κλπ.
Αυτος ο κυριος οπως και ολοι οι υπολοιποι υψηλα αμοιβομενοι τεμπεληδες της Ευρωπαικης Ενωσης το μονο που κανουν ειναι να προωθουν μονο τους επιχειρηματικους σκοπους των μεγαλων εταιρειων της ευρωπης.
Πολυ λιγο ενδιαφερονται για τον κοσμο για τους λαους της Ευρωπης.
Ας ερθει λοιπον ο Αλ-Μουνια οπως το γραφω λεγεται......να μας κοψει και απο τους τεραστιους μισθους που παιρνουμε,να μας παρει και τις ασφαλιστικες εισφορες και να τις διπλασιασει και να μας δινει συνταξη στα 105 ετσι κι αλλοιως στα 65 αν τις παρουμε μηπως και θα μπορουμε να ζησουμε με αυτες?
Αυτο που καταλαβαινω ειναι οσο απλοικο και να ακουγεται οτι αυτη η χαβουζα που λεγεται Ευρωπαικη Ενωση εχει δημιουργηθει για να μπορουν οι απατεωνες καθε χωρας καθως και οι καρεκλοκενταυροι να τρωνε απο τα διαφορα κονδυλια που δινονται στις χωρες.
Αν αυτη η ενωση ηθελε να λεγεται ενωση πραγματικη θα επρεπε να ενδιαφερθει για τις αμοιβες,την κοινωνικη ασφαλιση,τις συνταξεις,και τα προβληματα του κοσμου.
Θα με ρωτησεις τωρα.....εδω ολοκληρη κυβερνηση οπως και ολες οι προηγουμενες εδω και 34 χρονια κατακλεβουν και μειωνουν το βιοτικο μας επιπεδο,η Ε.Ε. περιμενεις να μας σωσει?
Ετσι οπως παει λοιπον δεν μας σωζει τιποτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: