Πέμπτη, Φεβρουαρίου 12, 2009

Η Ελλαδα του τιποτα

Και ενω οι υποσχεσεις συνεχιζονται και οι ανασχηματισμοι ανικανων το ιδιο,η χωρα του τιποτα συνεχιζει και εκεινη να προσπαθει να ορθοποδησει χωρις ομως επιτυχια.
Οι Ελληνες πεθαινουν καθε ημερα απο ελλειψη εντατικης μοναδας και απινιδωτων,και ο υπουργος δημοσιων σχεσεων....υγειας συγνωμμη ξυνει αυτα που δεν εχει.
Αφου καταφερε να αποδιοργανωσει οτι εστω και λιγο λειτουργουσε,αφου απετυχε παταγωδως σε οτι εχει κανει μεχρι σημερα αυτος ο απαραδεκτος κατ'ονομα πολιτικος τωρα εχει βλεψεις και για την πρωθυπουργια.
Ο αλλος αποτυχημενος πρωην υπουργος υγειας και νυν δημαρχος που εως σημερα και επι δυο χρονια το μονο που εχει κανει σε αυτην την πολη ειναι να ξεριζωνει δεντρα προσποιειται τον πολιτικο και αυτος.
Μασκαραδες ασχους και ντροπης που εμεις τους ψηφιζουμε οποτε καλα μας κανουν εχουν την αδιαντροπια να ψευδονται συνεχως χωρις να κοκκινιζουν.
Το κακο ειναι οτι δεν ξυπναμε εμεις απο τον ληθαργο και περιμενουμε απο τετοιους ανθρωποφαγους να μας λυσουν τα προβληματα μας.
Και να πρωτο στα γκαλλοπ το.....ποιο?
Το πασοκ να πρωτο,να φυγουν λοιπον αυτοι οι ανικανοι να ερθουν οι αλλοι ανικανοι που ξεχασαν τι εχουν κανει και τι εχουν φαει.
Σωθηκαμε αδερφια θα εχουμε πρωθυπουργο τον Γιωργακη......μην πω καμμια κουβεντα.
Με αυτα και αυτα πορευομαστε προς την οικονομικη κριση που ερχεται,κρεμαλες χρειαζομαστε σιγουρα λοιπον.
Υ.Γ.
Ο αλλος ο γελοιος πολιτικος που εδω και χρονια απειλει πως παραιτηθει ας το κανει να γινει και αυτος ιστορια.

2 σχόλια:

mahler76 είπε...

αν παραιτηθεί πως θα τον παίζουν τα κανάλια?

ΗarryTsopanos είπε...

Ειναι αξιοι μονο για κρεμασμα ολοι τους.