Κυριακή, Φεβρουαρίου 15, 2009

Κοροιδια μετα μουσικης

Κατ'αρχην χρονια πολλα στους ερωτευμενους αν και καθυστερημενα.
Στο θεμα μας τωρα,ξερω θα με πειτε γκρινιαρη και μιζερο αλλα οταν το αναμενομενο γινετε απροσμενο τοτε δεν μπορω παρα να το επικρινω.

Πηγαμε χθες το βραδυ στο Gazarte οπως ειχαμε προγραμματισει και κλεισει τραπεζι,η πρωτη επαφη με αυτον τον χωρα ειχε γινει πριν 15 ημερες οπου μας ειχαν πει οτι με τα VIP εισητηρια των 45 ευρω θα ειχαμε θεση πολυ κοντα στην Αλκηστη και θα ειμαστε πολυ ευχαριστημενοι.
Μετα απο την σελιδα του καταστηματος στο ιντερνετ διαβασα οτι υπηρχαν εισητηρια των 45,40,30,25 ευρω οι ορθιοι και μαλιστα υπηρχε και σχεδιο του χωρου που εβλεπε καποιος που ηταν οι χωροι αναλογα με το εισητηριο.
Μμμμμμ....ευρωπαικα προτυπα σκεφτηκα και εκλεισα 4 εισητηρια αμεσως.

Φτασαμε στο κεντρο 9.30 μπηκαμε και περιμεναμε να μας πανε στο τραπεζι μας.
Απο εδω αρχιζει το φαιδρο της ιστοριας αυτης που δειχνει την ασυνεπεια,την κοροιδια και τελικα την κατα καποιο τροπο κλοπη ενος χρηματικου ποσου με υποσχεση ανταλλαγματος το οποιο δεν δινεται τελικα.

Το τραπεζι που μας δωσανε ηταν σχεδον στο πισω μερος της αιθουσας,οπως και πολλοι αλλοι πελατες διαμαρτυρηθηκαμε εντονα για αυτο.
Η δικαιολογια του καταστηματος ηταν οτι ειχε γινει λαθος!!!!!!!
Οτι τελικα ολο το κεντρο ειχε μετατραπει σε θεσεις 45 ευρω και οι ορθιοι 25.
Οταν αναφεραμε την διαφημηση στο ιντερνετ καθως και τις υποσχεσεις οτι οι θεσεις αυτες ειναι κοντα στο πιανο απλα και αδιαντροπα μας ζητησαν συγνωμμη.

Το αστειο της υποθεσης συνεχιστηκε με την παροχη του ποτου,μας ανακοινωσαν οτι απο τα 45 ευρω το ποσο που ειναι για το ποτο αντιστοιχει σε 10 απο τα 45 ευρω οποτε μπορουμε να εχουμε ενα μπουκαλι κρασι μονο και ολα τα υπολοιπα ειναι εξτρα.

Για να κανουμε μια συγκριση λοιπον περυσι στον Ζυγο η Αλκηστη χρεωνε 50 ευρω το ατομο με δυο μπουκαλια καλο κρασι και οχι το αστειο κρασι του φετεινου καταστηματος και επισης εδινε ξηρους καρπους κλπ και οχι κατι καυτερα ελαχιστα μπισκοτακια που για νατα φας χρειαζοσουν να πιεις τρια μπουκαλια νερο.

Δηλαδη φετος με ελαχιστα λιγοτερα επαιρνες το τιποτα αισχροκερδεια στο επακρον.
Για να φτασουμε στο θεμα τελικα αξιζε παρ'ολη την κοροιδια το προγραμμα αυτο?

Ειλικρινα και για οσους ξερετε την απεραντη αγαπη μου για την Αλκηστη ΟΧΙ δεν αξιζε.
Ενα προγραμμα χωρις εμπνευση απλα λεμε τα τραγουδια που μας εχουν κανει γνωστους,πεταμε αναμεσα ενα ανοητα μικρο ταχα μ αφιερωμα στον Μανο Χατζηδακη,λεμε και το σκονη και θρυψαλλα....γιακ μην ξερασω,τελειωνουμε 29 λεπτα νωριτερα ωστε στα ανκορ να περασουν αλλα 20 λεπτα και να την βγαλουμε καθαρη και να τα οικονομισουμε σε ενα δυωρο.

Και μια τελευταια ερωτηση,ειναι ο Κος Κοκκαλης πιο Ελληνας απο τους υπολοιπους και τον καθησατε μπροστα η εμεις οι υπολοιποι ηλιθιοι πληρωσαμε λιγοτερα για αυτες τις "Κοροιδια VIP θεσεις?

Συσταση πριν πατε φροντιστε να μαθετε που θα καθησετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: