Δευτέρα, Ιουνίου 08, 2009

Το Μυνημα

Και ενω εμεις και πολλοι αλλοι απολαμβαναμε τον ηλιο και την θαλασσα στις παραλιες,το υπολοιπο πληθος εκατσε στην ουρα για να ψηφισει.
Και ενω ειμεις απολαμβαναμε το φεγγαρι στην Βαρκιζα συντροφια με ενα γλυκο,καποιοι αλλοι χανανε τον χρονο τους ακουγοντας τα αποτελεσματα ολων αυτων που στηθηκαν στην ουρα για να ψηφισουν.
Ναι ακουσα και εγω λιγο απο ολη αυτη την συζητηση,παλι για μυνημα μιλαγανε,το πηρανε λεει και δεν ειναι η πρωτη φορα που το αναφερουν καθε φορα μετα τις εκλογες παιρνουν ενα μυνημα και ολο το αναφερουν,το πηραμε το πηραμε.
Και καθεται ο δολιος που ψηφισε και περιμενει τοσα χρονια να δει τι θα κανουν οι ανικανοι αυτοι με το μυνημα που παιρνουν καθε λιγο και λιγακι.
Ιδου λοιπον να σας πω εγω τι θα κανουν.
Τιποτα!!!!!!
Οπως καθε φορα που το παιρνουν το ριχνουν στην τουαλετα και τραβανε και τρεις φορες το καζανακι,μαλιστα δεν ειναι που το ριχνουν στην τουαλετα αλλα χαλανε και πολυ νερο για να παει κατω οποτε ουτε οικολογικη συνειδηση δεν εχουν.
Δολια ερημη χωρα,περιμενεις απο υπηρετες αλλων να υπηρετησουν και σενα,εμ δεν γινετε τα συμφεροντα των αλλων ειναι ισχυροτερα απο τα δικα σου.
Και ετσι θα πηγαινει η κατασταση και θα περνανε οι γενιες και θα περασουμε και εμεις σιγα-σιγα,ελπιζω αν υπαρχει επομενη ζωη να μπορουμε αν δουμε ολους αυτους εκει να μπορουμε να τους μουτζωνουμε οπως και καθε μερα κανουμε και σε αυτην την ζωη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: