Πέμπτη, Ιουνίου 11, 2009

Η Οραση της Στρουθοκαμηλου

Περιμενοντας το μωρουλι μου να ερθει για να ανεβουμε στο χωριο μαζι,βλεπετε απο εκει το αεροδρομιο ειναι μια ανασα μακρυα,αρχισα να διαβαζω διαφορα ιστολογια,παλαιων γνωστων και μη.
Αν δεν ξερεις καποιον το νορμαλ ειναι να θεωρησεις οτι γραφει στο προσωπικο αυτο ημερολογιο του καθενος μας ως αληθινο,πολλοι εχουν ιδιαιτερο χαρισμα στην γραφη,εχουν ομορφη σκεψη,εχουν αποψη,ιδεες,επεκτεινουν τα γραπτα τους περα απο την δικη τους οπτικη γωνια.
Και μετα φτανει κανεις σε ιστολογια κενα ενδιαφεροντος που απλα υπαρχουν για να περιγραφουν την οπτικη που εχει η στρουθοκαμηλος οταν την κυνηγανε δηλαδη "χωνω το κεφαλι μου στην αμμο και δεν ξερω τι γινετε γυρω μου".
Και οχι μονο αυτο αλλα ειναι απλα εγωκεντρικα και αυτο διαφημιστικα ημερολογια που απλα αναπαραγουν την ιδεα που εχει ο κτητης για τον εαυτο του και ειναι ωραιο παντα να θεωρουμαι οτι εμεις ειμαστε το τελειο δειγμα ανθρωπου ενω οι υπολοιποι γυρω μας μηχανευονται με κακια και αρρωστημενη φαντασια την καταστροφη μας.
Ειναι απλα κριμα και χασιμο χρονου να μην μπορει καποιος να κοιταξει καταματα στον καθρεφτη του και να δει τι ειναι στα αληθεια,ειναι αυταπατη ,ειναι αρνηση του υπαρχω και ειμαι αυτο,καλο ,κακο,μετριο.
Και θα μου πεις εσυ γιατι τα διαβαζεις?
Γιατι αν δεν ηθελε καποιος-καποια να ξερουμε την αληθεια η το ψεμμα του τοτε ας εγραφε ενα ημερολογιο στο τετραδιο του οχι στο διαδυκτιο.
Εδω μπορουμε αγνωστοι μεταξυ μας να δωσουμε ενα αληθινο,οσο μπορουμε κομματι του εαυτου μας.
Η αληθεια ειναι δυσκολη και σκληρη οσοι δεν την αντεχουν ειναι χαμενοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: