Δευτέρα, Αυγούστου 10, 2009

Ολα ειναι οπως φαινονται?

Περιμενοντας να περασει η ωρα για να παω στην δουλεια διαβασα λιγο το ιστολογιο του Μπεουλη,βλεπεις οι παληες συνηθειες δεν κοβονται και μου αρεσε που παλι κατακαλοκαιρο εχει τις προτασεις του ετοιμες για βιβλια,σινεμα κλπ.
Θυμηθηκα ποσο καλο μου εκανε μεσα στην τρελλα της εποχης εκεινης δυο και χρονια πριν οταν ψαχνοντας μεσα στο διαδυκτιο βρηκα το ιστολογιο του.
Θυμηθηκα τα εισητηρια για την φανταστικη παρασταση με την Ληδα Πρωτοψαλτη που ειδα με την ευγενικη του χορηγια,και το ατελειωτο γελιο που εκανα με την φανταστικη του σχεση με την Συκια.
Δεν γνωριζω τον Μπεουλη περισσοτερο απο αλλους,μια φορα εναν καφε ειχαμε πιει,εχω ακουσει απο γνωστους του για αυτον,αν δεν γνωριζεις καποιον δεν μπορεις και να εχεις αποψη οποτε δεν εχω να πω πιο πολλα.
Ομως ειναι ωραιο να υπαρχουν μπλογκερς που εχουν και χιουμορ και αποψη και γνωση για αυτο που λενε και οχι απλα να αυτοδιαφημιζονται για το ετσι θελω.
Σημερα που δυστυχως δεν ειναι ολα οπως φαινονται ο καθενας μας πρεπει να ειναι πολυ προσεκτικος ακομη και σε οτι διαβαζει μεσα στα μπλογκς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: