Τετάρτη, Οκτωβρίου 21, 2009

Νομιμο και Ηθικο Νο 2

Ειναι νομιμο και ηθικο να πηγαινει ασθενης σε νοσοκομειο και να μην υπαρχουν νοσηλευτες?

Ειναι νομιμο και ηθικο να χρειαζεται μεταφορα για εξετασεις και να τον κουβαλανε σαν σακι σε ιδιωτικα αυτοκινητα ελλειψει ασθενοφορου,να μην μπορει να σταθει και να εχει καθετηρα και ορο,να ειναι αδυνατον να μπει σε θεση?

Ειναι νομιμο και ηθικο να παιρνει φαρμακα που ειναι αντιθετα το ενα με το αλλο και να γινεται χειροτερα και παρα τις εκλησεις μας να συνεχιζεται η αγωγη και αντι να πουμε δοξα τω Θεο να λεμε Βοηθα Παναγια?

Ειναι νομιμο και ηθικο να καταγγελονται αυτα στο υπουργειο υγειας και 3 χονια τωρα να μην υπαρχει μια απαντηση απο κανεναν,ενα συγνωμμη?

Ειναι νομιμο και ηθικο να διαφημιζονται ταχα μου βοηθειες στο σπιτι και οπου και να ρωτησεις να σου λενε οτι δεν υπαρχουν η αν υπαρχουν δεν ειναι για ατομα σαν τον ασθενη σου?

Ειναι νομιμο και ηθικο να εισαι με δεκαδες τηλεφωνα σε προνοια,υπουργειο,δημο Αθηναιων και κανενας να μην ξερει ποιος μπορει να σε βοηθησει?

Ειναι νομιμο και ηθικο να αφηνονται οι συγγενεις ανθρωπων με τετοιες παθησεις αβοηθητοι,χωρις γνωση για το πως να αντιδρασουν,χωρις υποστηρηξη,χωρις τιποτα?

Ειναι νομιμο και ηθικο να υπαρχουν γιατροι του ΕΣΥ που εργαζονται ιδιωτικα,παιρνουν αμοιβη παρανομα και δεν κανουν ουτε το ελαχιστο που εχουν υποσχεθει οτι θα κανουν?

Συμπερασμα....μην αρρωστησετε σε αυτην την χωρα,καλυτερα μια και εξω.

Δεν υπάρχουν σχόλια: