Κυριακή, Οκτωβρίου 18, 2009

Το ουρλιαχτο του Σαββατοβραδου

Εδω και χρονια μας εχει γινει πια μια συνηθεια η εξοδος του Σαββατοβραδου,το μονο που αλλαζει ειναι οι χωροι,παλαιοτερα ηταν η Πλακα,μετα αρχισε να γινεται της μοδας του Ψυρρη,και τα δυο τελευταια χρονια ολος ο κοσμος του κεντρου και οχι μονο συνωστιζεται στο Θησειο και το Γκαζι.
Φυσικα οι παρανομιες κυριαρχουν διοτι οι Ελληναρες ιδιοκτητες καταστηματων εχουν καταλαβει ολους τους χωρους με τραπεζοκαρεκλες στην αναζητηση πελατων που γεμιζουν τους χωρους και πληρωνουν αδρα μια θεση στα πεζοδρομια στην αναζητηση της διασκεδασης σε εισαγωγικα.
Το μονο που μου μενει ειδικα τους τελευταιους μηνες ειναι πονοκεφαλος την επομενη ημερα,οχι απο το ποτο ουτε απο το τσιγαρο.

Η περιοχη στο Γκαζι ειχει δεκαδες μπαρ,το καθενα εχει την δικη του μουσικη,φανταστειτε λοιπον δεκαδες μπαρ με δεκαδες διαφορετικες μουσικες στην διαπασων,και θα καταλαβετε γιατι εχω πονοκεφαλο την επομενη ημερα.

Δεν μου προκαλουν ενδιαφερον οι χωροι αυτοι,παω μονο και μονο για την παρεα,τελικα ομως με τοση φασαρια τοση που πρεπει να ουρλιαζεις για να σε ακουσει ο διπλα σου μαλλον επικοδομητικη συναντηση δεν γινετε.
Μια βραδυα παρακολουθουσα σε επαναληψη το"εχει γουστο"που ειχε καλεσμενη την Τανια...ποια Τανια?Μια ειναι η Τανια,αντε μην νευριασω τωρα.
Ειπε κατι λοιπον η Τανια που με εκανε να δωσω και εγω εναν ορισμο για τα Σαββατοκυριακα αυτου του ειδους.

"Τα Σαββατοκυριακα ειναι πλεον ενα ουρλιαχτο ενος κοσμου που νομιζει οτι διασκεδαζει βγαινοντας σε τετοια μερη,ειναι η αποδραση απο την καθημερινη μας φυλακη."

Δεν υπάρχουν σχόλια: