Πέμπτη, Οκτωβρίου 22, 2009

Πρωτα ο Χρηστος Πολιτης

Νεα κυβερνηση εχουμε,νεες εξαγγελιες εχουμε,νεα ονοματα υπουργειων εχουμε,νεες ιδεες δεν εχουμε.
Παλι οι πολιτες θα πληρωσουν για ολα,δεν βλεπω να υπαρχει κανενα οραμα εκτος αυτων που ειχε η Ζαν ντ'αρκ και αυτα ηταν χρονια πολλα πριν.

Οσοι επι τοσα χρονια ειχαν μπει με οποιον τροπο μπορουσαν στα προγραμματα αυτα τα σταζ,και ξερουμε ολοι που δεν εχουμε μπει σε τετοια προγραμματα ποτε,τωρα βλεπουν την ανεργια μπροστα στην πορτα τους.
Ειναι οδυνηρο να μην εχεις εργασια,και μαλιστα η δικη τους χωρις ασφαλιση,οποτε δεν θα παρουν και επιδομα ανεργιας,τι θα κανουν τοσα νεα παιδια?

Και θα αρχισουμε να ζουμε με εκτακτα επιδοματα,θα δοθουν καποια απο τον αλλο μηνα,ξεχνανε ομως οι κυριοι αυτοι οτι οι ανεργοι δεν ειναι επιπλα η κατσαρολες.

Ο ανεργος εχει τις ιδιες αναγκες με εναν εργαζομενο,πως λοιπον περιμενουν να ζησει ενας ανεργος με λιγοτερο απο τον μισο μισθο ενος εργαζομενου των 800 ευρω?
Και θα μου πεις τι τους νοιαζει τους κυριους αυτους?Αυτοι να τρωνε και οι υπολοιποι στα τρυφερα μας οπως λεει και ο Λαζοπουλος.

Ωραια τα λογια αλλα οσοι ψηφισαν δεν ψηφισαν λογια,περιμεναν καλυτερες ιδεες,καποιο οραμα για το μελλον,και απο οτι βλεπω στα ιδια μερη θα ξαναβρεθουμε οπως λεει και το τραγουδι.

Και σκεφτομαι....λες οταν το πασοκ ελεγε προεκλογικα Πρωτα ο Πολιτης....τι εννοουσε?
Μαλλον τον γνωστο ηθοποιο εννοουσε,αντε παμε και για καλυτερες ιδεες,επομενο σλογκαν να εχουμε το"Πρωτα η Ντενιση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: