Πέμπτη, Νοεμβρίου 12, 2009

Ποθεν αισχος για ολους

Επι τελους θα δοθει ενα τελος στην φοροδιαφυγη,επιτελους ολοι θα ειμαστε νομοταγεις,και θα εχει και το κρατος εσοδα να δινει και στους απορους και τους ανεργους επιδοματα.
Αν το εχετε καταλαβει με επιδοματα θα ζουμε απο εδω και περα.
Ποθεν εσχες λοιπον για ολους μας,που τα βρηκαμε τα οκτακοσια ευρω αν περνουμε και τοσα,τι τα καναμε,και πως πληρωσαμε την πιστωτικη καρτα με την οποια αγορασαμε δυο σλιπακια σε δωδεκα ατοκες δοσεις.

Και αυτο θα κανει τους γιατρους να δηλωνουν τα εισοδηματα τους και μαζι με αυτα και τις επισκεψεις που πληρωνονται χωρις να εκδιδουν αποδειξεις,μαζι και τα φακελλακια των δεκαδων χιλιαδων ευρω,και τι να την κανει την πιστωτικη ο γιατρος αφου εχει ζεστο μετρητο να χαλασει....οποτε τον χασαμε αυτον τον φοροφυγα.

Και θα κανει το μετρο αυτο και τους δικηγορους να πληρωνουν οσα εχουν εισπραξει απο τις δικες,και ας μην εχουν εκδωσει αποδειξη για αυτα,οποτε παει και αυτος.

Και θα κανει επισης το εξυπνο μετρο αυτο τους εμπορους να δηλωνουν οσα κερδιζουν και φυσικα και οσα χαλανε με τις καρτες τους,και εδω παλι ξεκαρδιζομαστε στα γελια,εδω ολοι αυτοι κατακλεβουν το δημοσιο χρονια τωρα θα φοβηθουν?
Δεν εχουν λετε τροπους αντιδρασης?

Και θα φοβηθει ο χρηματιζομενος δημοσιος υπαλληλος,εφοριακος συνηθως και θα δηλωνει ποσα εισπρατει για να μην βεβαιωνει φορολογικες παραβασεις,και φυσικα θα σταματησει να αγοραζει μπουρμπερυ με την καρτα του,θα την παιρνει μετρητοις.

Για εμας των οκτακοσιων ευρω ειναι το μετρο,μην καταφερουν και μας παρουν κανενα πενηντοευρο παρα πανω σε φορους,αν ηθελαν τους ετσι και αλλοιως φοροδιαφευγοντες θα τους επιαναν αλλα δεν το θελουν αυτο.
Για αυτο θα αποτυχει και αυτο οπως ολων των προηγουμενων,κριμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: