Πέμπτη, Νοεμβρίου 19, 2009

Θα...θα....θα...θα Θα....θα....θα

Εμοιασε ο γιος στον πατερα του και ετσι θα εχουμε μια απο τα ιδια.
Αφου υποσχεθηκαν προεκλογικα δινοντας τα παντα σε ολους,μετα αφου ειπε οτι υπαρχουν χρηματα επειτα δεν τα εβρισκε,και ετσι θα μεινουμε με το θα και θα.
Και παγωνουν οι μισθοι,ενω αυτος το κατηγορουσε πριν,και ταχα μου θα πιασουν τους φοροφυγαδες γιατρους και υπολοιπους οταν αυτοι οι ιδιοι εχουν θρεψει ολη αυτη την κατασταση.

Και με πεντεροδεκαρες περιμενουν να ανεβει η αγορα,και μιλανε για μισθωτους των 2000 ευρω και ξεχνανε τους υπολοιπους που περνουν και λιγοτερα απο τα μισα,και ενω η υπολοιπη ευρωπη απο του χρονου θα αρχισει να ανακαμπτει,εμεις εδω θα περασουμε δεκαετια και πανω για να χιονισει και να δουμε ασπρη μερα.

Και λεει ο υπουργος οικονομικων οτι αυξανεται η αγοραστικη δυναμη,μαλλον για την δικη του μιλαει,και παλι παραμυθια θα μας πουν οτι κατι κανουν.

Και μοιαζοντας στον πατερα ο γιος θα καταλαβει οτι με το θα και θα δεν θα παει πουθενα,θα πεινασει ο κοσμος θα ταλαιπωρηθει,θα περασει και αυτη η τετραετια και θα παει και αυτος σπιτι του,για δυο λογους.
Πρωτον ειπε ψεμματα προεκλογικα.
Δευτερον παλι μοναρχης σαν τον προηγουμενο το παιζει και αυτος.

Ασ σταματησουν λοιπον να μιλανε για πρασινη αναπτυξη και πρασινα αλογα και ας κοιταξουν τι γινεται εξω απο τα γραφεια τους.

Ζητω η συγκλιση μισθων λοιπον,συγκλιση με τους μισθους στην Σαχαρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: