Τρίτη, Ιουνίου 15, 2010

Νεα προγραμματα μαγειρεματος


Χαρας ευαγγελιο απο του χρονου,ετοιμαζονται νεες εκπομπες απο τα καναλια,εκπομπες με ουσια,με θεματα σωστα,με ενδιαφερον για τους τηλεθεατες.

Και φετος ειχαμε κατι ιδιο,απο τον επομενο χρονο ομως θα γινει μια αναβαθμιση και θα ανεβει το επιπεδο,θα απευθυνονται σε αλλο λαο,σε αλλους μισθωτους,με διαφορετικα εισοδηματα.

Νεα προγραμματα,νεες εκπομπες reality οπως τα λενε,θα πηξουμε απο αυτα,μουσικα,μοντελλα,και το σημαντικοτερο απο ολα......

Νεα reality μαγειρικης.

Σκεφτηκαν σωστα τα καναλια,τι θα μας λειπει απο του χρονου?
Τραγουδιστες δεν προκειται να γινουμε.
Μοντελλα επισης.

Τι θα μας λειπει τοτε?

Με θεμα την μαγειρικη θα γινουν δυο μεγαλα reality,να μας βοηθανε πως θα μαγειρευουμε οτι εχουμε,φυσικα αλλα θα μαγειρευουν εκεινοι αλλα θα εχουμε εμεις οποτε ποιο το οφελος?

Η πεινα τεχνες κατεργαζεται,σου λεει να φανε δεν θα εχουν,ας κατσουν μπροστα στο χαζοκουτι να βλεπουν τι μαγειρευουν και τι τρωνε οι αλλοι.

Τελειο concept παντως,μεσα στην φιλοσοφια της εποχης,με το ειδικο νοημα που θα προσφερουν,αν δεν εχετε ψωμι,φατε παντεσπανι.

Καντε οσα μπανια ειναι να κανετε,μαυριστε,ξεχαστειτε,πεστε οτι δεν συμβαινει τιποτα.

Απο τον Οκτωβρη θα καταλαβετε την σημαντικοτητα αυτων των εκπομπων,αν δεν προλαβαινετε να τα βλεπετε φροντιστε να τα γραφετε σε βιντεο.

Δεν ειναι να χανεις τετοιο προγραμμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: