Παρασκευή, Ιουνίου 18, 2010

Καλως ηρθατε στην Μειο-ψηφιακη εποχη

Τελειωσαν οι διπλες εικονες,τα χιονια,η κακη εικονα,τωρα θα εχουμε μια πληρη και καθαρη φωτεινη Μειο-ψηφιακη εποχη.

Αρχιζει μετα την ψηφιση και των επομενων νομοσχεδιων η νεα μας ζωη,ξεχαστε οτι βλεπατε εως χθες,απο αυριο αρχιζει το νεο μελλον,σχεδιασμενο απο το παρελθον.

Ξεχαστε την καλυτερευση της ζωης σας,της οικογενειακης σας καταστασης,την δουλειας σας και μαζι με αυτην και της αμοιβης σας.

Θα ειστε ενας απο τους τυχερους αν εχετε δουλεια,και ετσι σαν τυχερος πρεπει να ειστε υπακουος γιατι ποτε δεν ξερετε εως ποτε θα την εχετε και αυτην.

Θα πρεπει να νοιαζεστε μονο για την επιβιωση σας,την ατομικη σας συντηρηση,δεν ειμαστε εμεις που θα ανεχτουμε συμπεριφορες αντιθετες απο αυτες που θελουμε.

Ονειρα επιτρεπεται να κανετε,αλλα μονο στον υπνο σας,σκοπος μας δεν ειναι να κανετε ονειρα ξυπνιος,ξυπνιος πρεπει να εργαζεστε,ασταματητα,για να μπορεσετε να φτασετε τα ορια που εχουμε θεσπισει ωστε να εχετε ολα τα κριτηρια για την μετα εργασια απονομη της συνταξης σας.
Αν τελικα παρ'ολες τις προβλεψεις μας καταφερετε να φτασετε ως εκει,θα κανουμε τα παντα ωστε οσα πληρωσατε σε εισφορες τοσα χρονια να μεινουν σε μας,εσεις πλεον δεν μας ειστε χρησιμος γιατι δεν εργαζεστε,ειστε ενα βαρος για το συστημα μας.

Στη Μειο-ψηφιακη εποχη ολα ειναι οργανωμενα,τα ΜΜΕ θα σας πειθουν οτι οποιο μετρο και να παρουμε ειναι αναγκαιο,οι καθαρη εικονα που θα εχετε δεν θα σας επιτρεπει να αμφισβητησετε τις αποφασεις μας που παντα θα εχουν σαν γνωμωνα την προστασια και ασφαλεια μας.

Οι Μειο-ψηφιακες μας διαχειρισεις θα κανουν οτι ειναι σκοπιμο ωστε να επιτυχουν τους στοχους που μας εχουν θεσει οι κυβερνητες μας,εσεις θα πιστευετε οτι οι κυβερνητες ειμαστε εμεις,αλλα η καθαρη εικονα χωρις ειδωλα θα αποδικνυει συνεχως οτι εμεις ειμαστε τα μειο-ψηφιακα τους αντιγραφα,χωρις δικη μας θεληση,οι πραξεις μας θα ειναι για το καλο αυτων.

Δεν χρειαζεστε αποκωδικοποιητη,η καταστρατηγηση ολων των δικαιωματων σας ειναι πολυ απλη για εμας,αυτα πρεπει να κανουμε και αυτα θα κανουμε,με αυτοδυναμες η Μειο-ψηφιακες κυβερνησεις,ειμαστε εδω για το καλο του τοπου.

Καλως ηρθατε στην Μειο-ψηφιακη μας Δημοκρατια,καθηστε αναπαυτικα και δεστε τις ζωνες σας.
Απογειωνομαστε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: