Τετάρτη, Ιουνίου 30, 2010

Γελοιογραφιες


Εκτος απο αυτες των εφημεριδων καθημερινα βλεπουμε γελοιγραφιες στην καθημερινοτητα μας,και ποιο ειναι το μεσο που αναμεταδιδει αυτες τις γελοιoγραφιες,μα η τηλεοραση.

Γελοιογραφια ο διαχειριστης της χωρας οταν μιλαει για τον πολιτη,τον πολιτη που τον εχει στριμωξει σε μια γωνια και τον κτυπαει αλυπητα,με σκοπο και οραμα να τον σωσει οπως λεει και ο ιδιος.

Γελοιογραφια ο αρχηγος της αντιπολιτευσης,που μιλαει και αντριευεται περι καθαρης "Νεας,Νεας Δημοκρατιας"και την ιδια στιγμη φιλιεται και αγκαλιαζεται με εναν απο τους πιο αποτυχημενους πολιτικους της ιστοριας της χωρας,με εναν που επι διαχειρησεως του καταστραφηκε τελειως το μισοκατεστραμενο κρατος μας.

Γελοιογραφια η Παπαρηγα,να κανει εφοδους και επιθεωρησεις στα λιμανια σαν τον Σταλιν,να επιβλεπει αν οι κολλητοι της εχουν κλεισει καλα τις μπουκαπορτες για τον λαο που ταξιδευει,γελοιογραφια που ενδιαφερεται για το μεροκαματο του εργατη,οχι ομως οσων εργαζονται στην φιλικη για το κομμα της εφημεριδα.

Γελοιογραφια ο Τσιπρας,εχει χασει το μισο του κομμα αλλα εκεινος επιμενει,φωναζει αλλα δεν τον ακουει κανεις,συμπαθης σαν φατσα αλλα δεν εχει κανενα οπλο απεναντι στην ασυδοσια των αλλων.

Μεγαλη γελοιογραφια το νεο κομμα,αριστερο κι αυτο,αλλα δεξιο στην τσεπη,σε λιγο καιρο καθε γειτονια θα κανουν και δικο τους κομμα,να μην ξεχναμε οτι ο αρχηγος του εστελνε εξωδικα σε εργαζομενους υπερασπιζομενος σαν δικηγορος τις επιχειρησεις,περιμενουμε κατι καλυτερο?

Γελοιoγραφια galore συλλεκτικη το Λαος,με εναν που επειδη καποια θεοφανεια ενα περιστερι περασε το κεφαλι του για φωλια και καθησε να χεσει,νομιζει οτι ειναι σταλμενος απο τον θεο για πρωθυπουργος.
Γλειψιματιας,διαχειρισακιας,ολα για την φουκαριαρα την χωρα του.

Για το επομενο κομμα που θα ερθει οπου να'ναι τι να πω?
Γελοιογραφια η αρχηγος του,τι θα προσφερει στην χωρα?
Παντως οχι δωρεαν τηλεφωνικα κεντρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: