Παρασκευή, Ιουνίου 25, 2010

Συνεδριο σκανδαλων


Αρχισε το μικρο πανηγυρι με το συνεδριο της νουδου,το πανηγυρι αρχισε με φιλια και χαδια,φιλαγε ο ενας τον αλλον,φιλαγε ο Σαμαρας τον πρωην,εκεινος αν και κουρασμενος ακομη φυλαγε οποιον εβρισκε μπροστα του ακουραστα.

Παρευρισκοντο δεν ολοι οι ανικανοι του παρελθοντος,ολοι που το ονομα τους εχει μπλεχτει στα σκανδαλα,ακομη και ο Μαγγινας χωρις τους ανασφαλιστους αλλοδαπους αυτη την φορα.

Νεες αρχες και ξεκινηματα ανακοινωσε ο νεος αρχηγος.
Αυτο το κωμα γιατι ανακοινωνει νεες αρχες και ξεκινηματα ενω ειναι τελειως αναπηρο δεν καταλαβαινω,εκει μονιμα κολλημενο σε μια θεση ειναι επι δεκαετιες αλλα στην φαντασια του παει μπροστα συνεχεια.

Φυσικα μια καλη αρχη ενος συνεδριου ειναι η ομιλια του αρχηγου,δινει και δικαιολογια στους παρευρισκομενους να ζεστανουν τις παλαμες τους μιας και οι πρεισσοτεροι εχουν η αλτζχαιμερ η χρονια ηλιθιοτητα.

Διοτι δεν μπορει να εχεις κυβερνησει την χωρα σχεδον 5 χρονια,να την εχεις καταστρεψει ολοκληρωτικα,να περναει ο ερημος λαος τα χειροτερα των χειροτερων,και εσυ να υπερηφανευεσαι για οτι εκανες,να μην δεχεσαι τα λαθη σου,να κουβαλας μαζι σου ολα τα αποβρασματα που υπαρχουν εκει και δεν λενε να ξεκολλησουν...


Και να μιλας για νεες αρχες,ελπιδες και προσδοκιες.

Τελειωσε,η πολιτικη ζωη στην χωρα ζει στον δικο της κοσμο,εναν κοσμο που τρωνε πινουν και γλεντουν,ο λαος ειναι κατι μακρυνο για αυτους,και ετσι ηταν παντοτε.

Ας κοιταξουν τις δημοσκοπησεις που κοντευουν να φτασουν τα ποσοστα του Λαος και ας ξυπνησουν συντομα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: