Τετάρτη, Ιουνίου 23, 2010

Μα ποια εισαι τελως παντων?


Πριν τις ειδησεις των μια στον Αντεννα εχει μια ολιγολεπτη εκπομπη,Με αγαπη λεγεται αν δεν κανω λαθος,και εκει ειναι μια Κυρια,συζυγος του ιδιοκτητη του σταθμου,επαιζε και σε κατι σειρες της σειρας μειον κατω απο τους παγους καποτε,οχι πια ομως.

Ζηλεψε την Μητερα Τερεζα,θελει και να μην ξεχαστει,θελει να γινει σαν την αλλη που κτιζει νοσοκομεια που ακομη περιμενουμε να κτιστουν,αλλα στο γυαλι και στις ειδησεις ειναι παντα εκει,και πως να μην ειναι?

Οι μεγαλοκαρχαριες εχουν και συζυγους,βαριεστημενες συνηθως,δεν εχουν και πολλα να κανουν στην ζωη τους,πρεπει κατι να βρουν να ασχοληθουν,και ιδου το μεγαλο οραμα.ελεημοσυνη και αγαπη.

Ειδικα αυτη η εκπομπη παρουσιαζει μια αλλη χωρα,μια αλλη Ελλαδα,μια αλλη νοοτροπια.

Ολα στα ιδρυματα που παρουσιαζει ειναι τελεια,εμεις δεν τα ξερουμε αλλα γνωριζουμε οτι καθε ιδρυμα που λειτουργει σε αυτο το κρατος ειναι στα μαυρα του τα χαλια,εκεινη υποστηριζει οτι υπαρχουν νοσηλευτες,εγω πως δεν τους εχω δει τοσα χρονια σε τοσα νοσοκομεια?
Μια γλυκαναλατη παρουσιαση ενος χωρου που διαλυμενος περιμενει απλα το τελος του,μια Κυρια που καλυτερα θα ηταν να καθοταν σπιτι της και ας την ξεχνουσαμε,δεν ειχε και καποια ιδιαιτερη πολιτιστικη συνδρομη στις τεχνες αυτης της χωρας.

Καποιοι δεν ξερουν να σιωπουν,καλυτερα θα ηταν να ασχολιοταν με τον αθλητικο συλλογο που οσο υπηρχαν επιδοτησεις τον κραταγαν αγκαλια και τωρα τον παρατησαν,παρα με πραγματα που σιγουρα δεν γνωριζει καλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: