Τετάρτη, Ιουνίου 23, 2010

ΤΙ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΣ ;;;;

ότι δεν χρειάζονται άλλα εισπρακτικά μέτρα,
ότι τα λεφτά δεν είναι πρόβλημα,
ότι δεν θα μειωθούν τα όρια συνταξιοδότησης,
ότι δεν θα αυξήσει τις εισφορές,
ότι δεν θα βάλει φόρους στα καύσιμα,
ότι θα βελτιώσει τους όρους της απόσυρσης,
ότι δεν θα αυξήσει το ΦΠΑ,
ότι δεν θα παγώσει τους μισθούς,
ότι θα τα πάρει από τους πλούσιους και θα τα δώσει στους φτωχούς,
ότι έχουμε 31 δισ. ανείσπρακτους φόρους,
ότι θα φέρει την αξιοκρατία,
ότι θα χαρίσει τα τραπεζικά δάνεια των φτωχών,
ότι δεν θα απολύσει συμβασιούχους
και ότι θα μειώσει την ανεργία
Τι ανακοίνωσαν οι «social-ληστές»

- Περικοπή του 14ου και του 13ου μισθού στο δημόσιο τομέα κατά 30% και αμέσως μετά τα δώρα (που ουσιαστικά αποτελούν τον 13ο και 14ο μισθό) έγιναν 250, 250 και 500 Ευρω αντίστοιχα.
- 20% περικοπή των πάσης φύσεως επιδομάτων δημοσίου (εξαιρούνται τα οικογενειακά επιδόματα, κίνητρο αποδόσεων και επίδομα μεταπτυχιακών σπουδών)
- Αύξηση 2% του ΦΠΑ στο μεγάλο κλιμάκιο, από το 19% στο 21%. Ο ΦΠΑ αυξάνεται επίσης από το 4,5% στο 5%, από το 9% στο 10% και από 1ης Ιουλίου θα πάει 23%!!!
- «Πάγωμα» όλων των συντάξεων – δεν επηρεάζονται τα επιδόματα γιορτών και αδείας τα οποία πλέον έγιναν 200, 200 και 400 ευρω αντίστοιχα.
- Αύξηση 8 λεπτά στην τιμή της βενζίνης, αύξηση 3 λεπτά στο πετρέλαιο κίνησης. Παραμένουν ίδιες οι τιμές στο πετρέλαιο θέρμανσης.
- Απαλλαγή στον ειδικό φόρο πετρελαίου που χρησιμοποιεί η ΔΕΗ
- Αύξηση κατά 20% των ειδικών φόρων κατανάλωσης σε ποτά
- Επιβάρυνση στα τσιγάρα από το 63% στο 66%. H επιβάρυνση στα φθηνά τσιγάρα θα είναι χαμηλότερη από ότι στα ακριβά
- Εισαγωγή ειδικών φόρων κατανάλωσης σε είδη πολυτελείας (αυτοκίνητα με τιμή αγοράς πάνω από 35.000 ευρώ, σκάφη αναψυχής, πολύτιμοι λίθοι κ.ά.)
-Οριζόντια μείωση κατά 7% των αποδοχών, αποζημιώσεων και επιδομάτων πάσης φύσεως των ΝΠΙΔ που επιχορηγούνται από τον κρατικό προϋπολογισμό.
Νέα έκτακτη εισφορά 1% θα κληθούν να καταβάλουν οι πολίτες με εισόδημα άνω των 100.000 ευρώ. Στο 45% αυξάνεται ο φορολογικός συντελεστής για την υψηλή εισοδηματική κλίμακα, σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου για τα έκτακτα μέτρα δημοσιονομικής προσαρμογής.
Ο κ. Πεταλωτής ανακοίνωσε επίσης την κατάργηση απαλλαγής του ειδικού φόρου κατανάλωσης στο ηλεκτρικό ρεύμα. Η επιβολή του φόρου αυτού συνεπάγεται επιβάρυνση μιας οικογένειας με μέση κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος 1.770 KW/h το τετράμηνο, στα 9,7 ευρώ.

Επιγραμματικά, στα έκτακτα μέτρα για την εξασφάλιση της πιστής εφαρμογής του ΠΣΑ, τα οποία θα αποδώσουν συνολικά 4,8 δισ. ευρώ, περιλαμβάνονται:
-Η εισοδηματική πολιτική εφαρμόζεται χωρίς εξαιρέσεις και για τα έξοδα παράστασης του Προέδρου της Δημοκρατίας, καθώς και για εκείνα του πρωθυπουργού, του προέδρου της Βουλής, του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, των υπουργών, υφυπουργών αλλά και στις αμοιβές των γενικών και ειδικών γραμματέων των υπουργείων.
- Περιορίζεται κατά 5% το εθνικό σκέλος του προγράμματος δημοσίων επενδύσεων.
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανακοίνωσε επίσης μείωση των δαπανών για την παιδεία, καθώς θα μειωθούν οι πιστώσεις για προγράμματα που υπάγονται στο αρμόδιο υπουργείο. Επίσης, μείωση 100 εκ ευρώ του μέρους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων του υπουργείου Παιδείας.
Όπως ανακοίνωσε ο κ. Πεταλωτής, για τον εξορθολογισμό των δημοσίων δαπανών, θα πραγματοποιηθούν οι ακόλουθα ενέργειες:
- Καταργούνται οι αμοιβόμενες επιτροπές στο δημόσιο
- Απαγορεύεται η χορήγηση μπόνους σε στελέχη του δημοσίου τομέα και των νομικών προσώπων που επιχορηγούνται ή ελέγχονται άμεσα ή έμμεσα από το δημόσιο
- Μπαίνει τάξη στις υπερωριακές αμοιβές (μείωση 30%) και στις δαπάνες για μετακινήσεις
- Γίνεται αναστολή προσλήψεων στο δημόσιο τομέα το 2010 εκτός από Παιδεία, Σ.Α., Υγεία
- Το 2011 θα γίνεται μία πρόσληψη για κάθε πέντε συνταξιοδοτήσεις


Είστε ψεύτες κλέφτες απατεώνες λαμόγια ευνουχισμένες μαριονέτες
(ανίκανοι ή πρακτοράκια)που εξυπηρετούν αλλότρια συμφέροντα
Πως ανέχεστε να σας εκβιάζει με εκλογές ένας εκβιαστής πράκτορας ή ψυχοπαθής (εσείς θα διαλέξετε ένα από τα τρία η και τα τρία).
Για τους χαρακτηρισμούς που του αποδίδω τους έχω τεκμηριώσει σε πολλοστά μηνύματα μου.
Το σύνταγμα αναφέρει ότι ο βουλευτής ψηφίζει κατά συνείδηση, όλα τα άλλα περί κομματικής πειθαρχίας είναι παράνομα.
Τώρα θα μου πεις κατεστρέψατε την παραγωγική δομή της χώρας για να γίνετε μιζαδόρόροι γιατί στην πρωτογενή παραγωγή δεν υπάρχουν μίζες.
Καταντήσετε το 1/3 ελληνικού λαού να ζει κάτω από το όριο της φτώχειας και τώρα ήρθατε να αποτελειώσετε το θεάρεστο έργο σας.
Για να συντάσσεται επιστολές διαμαρτυρίας προς το κόμμα σας (στάχτη στα μάτια μας)και να νομοθετείται με πόνο ψυχής αλήτες καλοί είστε.
Ρε η λέξη παραίτηση σας είναι άγνωστη κανείς σας δεν φοράει παντελόνια? Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα έτσι και αλλιώς αυτό δεν θα το γλυτώσετε.
Άλλα τώρα που έχετε το μέλι στα χέρια σας μ@@@@@ς είστε....
Ου να μου χαθητε καθάρματα και λίγα λέω.
ΜΑΝΩΛΗΣ Τ.


http://www.roufianos.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: