Πέμπτη, Ιουνίου 03, 2010

O Ανθρωπος του καμπινε


Καμπινε ελεγε η γιαγια μου παληα στην Αιγινα την σημερινη γνωστη μας τουαλετα,το μερος,τον αποπατο,εκει που παει και ο βασιλιας μονος και κανει το κατι τις του.

Εκει πανε και οι διαχειριστες μας και κανουν το κατι τις τους επανω μας,επι χρονια αυτο ηρθε και μας εγινε συνηθεια,ειναι λογικο οταν ζεις σε καμπινε να συνηθιζεις την βρωμα και να μην σου μυριζει με την παροδο των χρονων.

Και να που εγινε διασημος ο ανθρωπος του καμπινε,με εγγραφα οχι με αστεια,και ολοι κοιταχτηκαμε με νοημα,ξεραμε για τι προκειται.
Ξεραμε ποιος ειναι.

Ειναι ο ιδιος που υπεγραφε ολες τις συμβασεις,τα εξοπλιστικα προγραμματα,τις προμηθειες των νοσοκομειων,τα τηλεπικοινωνιακα κεντρα,τους εθνικους δρομους,τις επενδυσεις.

Ειναι ο ιδιος που υποσχοταν καλυτερες μερες,σεμνα και ταπεινα,πρωτα ο πολιτης,που αναιρουσε την ενοχη του με παραγραφες και ανομους νομους,που υποσχοταν σιγκλιση μισθων,ταμεια φτωχειας,κατωτερο εγγυημενο εισοδημα.

Ειναι ο ιδιος που χωρις σχεδιο παρεδωσε μια χωρα στην δουλεια για πολλες γεννιες,που καταδικασε την νεολαια σε μισθους 500 ευρω,που στερησε απο τους ηλικιωμενους την χαρα του μικρου δωρου στα εγγονια τους.

Cabinet man εγραφε το χαρτι,τι να καταλαβεις απο ενα χαρτι?

Εμεις το ζουμε δεκαετιες αυτο το επαγγελμα.

Του Ανθρωπου του καμπινε......

2 σχόλια:

mahler76 είπε...

η πολιτική μας και οι πολιτικοί μας είναι για τα σκατά οπότε και ο καμπινές εντελώς ταιριαστός. Να τους χαιρόμαστε.

ΗarryTsopanos είπε...

Καθονται και συζητανε στην εξεταστικη την μεταφραση της λεξης,αν κοιιαζοντουσαν στον καθρεφτη θα την εβλεπαν μπορστα τους.