Δευτέρα, Ιουνίου 28, 2010

Tσιρκο Μεντρανο


Εφοσον η ντροπη εχει εκλειψει λογικο ειναι να βγαινει ο καθε ακαταλληλος στα μεσα και να λεει οτι του κατεβει,ετσι κι'αλλοιως δεν υπαρχει και κανενας να τον σταματησει.

Βγαινει λοιπον ο ενας και λεει οτι την περιουσια αυτης της χωρας την φαγαμε ολοι μαζι,εμεις και αυτοι δηλαδη,διοτι δεν γνωριζει καποιον που να μην εχει κλεψει την εφορια η να μην εχει αυθαιρετο.

Για γελια ηταν παντα αυτος αλλα δυστυχως παντα κατεχει θεσεις και αξιωματα για τα οποια ειναι αναξιος να ανταποκριθει.

Κυριε μου,ναι υπαρχουν χιλιαδες Ελληνες που δεν εχουν κλεψει την εφορια,και γιατι δεν θελανε και γιατι δεν μπορουσαν,και ακομη περισσοτεροι που δεν εχουν η δεν σκεφτηκαν να αποκτησουν αυθαιρετο.
Και αυτοι που το εκαναν ειχαν την αμεριστη συμπαρασταση και την δικη σας και των υπαλληλων,των ανικανων και χωρις πτυχια και ηθικη που προσλαμβανατε τοσες δεκαετιες,εσεις.
Και ολοι αυτοι ειχαν παρει το παραδειγμα απο τις δικες σας απατεωνιες,τις μιζες,την διαφθορα σας και σκεφτηκαν γιατι μεσα στην γενικη καταρρευση να μην πλουτισουν και να μην παρανομησουν και εκεινοι.

Εσεις καθε λιγο και λιγακι νομιμοποιουσατε τα αυθαιρετα με αποτελεσμα να καει ολη η Ελλαδα και στην θεση των καμμενων να ξεφυτρωσουν σπιτια,βιλλες,πισινες.
Γιατι σαν κρατος δεν τα γκρεμιζατε?Γιατε δεν κανατε κατι απο την αρχη?

Εγω και ο καθενας απο εμας καναμε τις προσληψεις χιλιαδων ανθρωπων οι οποιοι με την σειρα τους κατασπαταλησαν τον πλουτο,πηραν φακελλακια,μιζες?

Οχι εσεις τους ειχατε δωσει αυτο το δικαιωμα.
Τι θα κανει αυτος που θελει και μπορει να κλεψει οταν βλεπει επι δεκαετιες τους αλλους να κανουν το ιδιο και να μην τιμωρουνται?

Εμεις παραδωσαμε τον Οτσαλαν στους Τουρκους,εμεις καναμε τα στραβα ματια οταν οι Τουρκοι μας απαγορευσαν να περναμε ακομη και διπλα απο τα Ιμια?

Οχι εσεις και οι κυβερνησεις σας τα εκαναν.

Μην βγαινετε λοιπον σαν την πουτανα του χωριου που για να δικαιολογησει την ανηθικοτητα της κατηγορει ολες τις υπολοιπες για πορνεια.

Ειστε λοιπον οι μονοι ενοχοι,και μην προσπαθειτε να ριξετε το βαρος σας σε ολους μας,εχετε αρκετο και ο ιδιος δεν θα το αντεξουμε.

Λιγο ντροπη αν ειχατε τουλαχιστον θα σιωπουσατε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: