Πέμπτη, Οκτωβρίου 14, 2010

Εγκλωβισμενοι στην επιφανεια

Κοιτωντας λιγο πιο εξω σε αλλες χωρες σε κανει να αναρωτιεσαι αν εμεις ειμαστε τοσο αχρηστοι για να πληρωνουμε την αχρηστια μας αυτη εχοντας τετοιους πολιτικους.

Δεν λεω τα ηθελε κι'ο κολος μας αφου εμεις τους ψηφιζουμε παλι και παλι,εμεις συντηρουμε αυτο το σαπιο σκηνικο,εμεις αρνιομαστε τοσα χρονια να αλλαξουμε εργο.
Μας αρεσε,βολευομαστε,κλεβαμε και εμεις οποτε δεν μας ενοιαζε αν εκλεβαν και εκεινοι,ειμαστε πατσι.

Φυσικα ουτε μαζι τα φαγαμε,ουτε μαζι τα ξοδεψαμε,αυτα ειναι λογια ανωριμα,και ο ανθρωπος που τα ειπε επρεπε εδω και χρονια να ειναι φυλακη για εσχατη προδοσια.

Και ομως κυκλοφορει ελευθερος,και κατηγορει οποιον και οποτε του αρεσει,λογικο ειναι σε μια χωρα μπουρδελο να υπαρχουν και οι τσατσες που μπαζουν τους πελατες στο δωματιο εξυπηρετησης.Αυτος ειναι ενας απο αυτες.

Μας εγκλωβισαν,μας εδειξαν ενα μελλον διαφορετικο απο εκεινο που σχεδιαζαν,και εμεις το χαψαμε,μας ευνουχισαν,με την δυτικη κουλτουρα,σωπασαν τα στοματα και οι πεννες οσων ειχαν ταλεντο και αναδειχθηκαν τα μπαζα,οι γελοιοι,τα νουμερα.

Και εμεις περπατησαμε στον δρομο αυτο,ξεσαλωσαμε,ενα οραμα 'κονομας ηταν το μετρο ολονων μας,οπως λεει και ο Σαββοπουλος.

Και τωρα αρχισαμε τα λεκτικα ειδικα δικαστηρια,τα βλεπεις παντου,στα λεωφωρεια απο ηλικιωμενες που τους εκοψαν την συνταξη,στα νοσοκομεια απο γιατρους και νοσηλευτριες που δεν πληρωνονται τις υπερωριες και τα βραδυνα τους,στις παρεες που το αγχος και ο φοβος εχει γεμισει την προηγουμενη χαρα,ολη η χωρα ζει ενα δραμα,εγκλωβισμενη στην επιφανεια.

Σε αλλες χωρες μακρυνες κανουν τα παντα για να ανεβασουν 36 ανθρωπους εγκλωβισμενους σε ενα ορυχειο,ολοκληρη η χωρα να προσευχεται για αυτους,για 36 ανθρωπους.

Εδω μια καστα ανθρωπων καταδικαζει μια ολοκληρη χωρα να εγκωβιστει σε μια αισχρη συμφωνια,καταδικαζει νεους μεγαλυτερους και τις μελλοντικες γεννιες σε φτωχεια.

Αν το σχεδιο να παραταθει η παραμονη του ΔΝΤ ισχυσει τοτε η τουρκοκρατια θα μας φαινεται σαν ευτυχισμενο ονειρο,οταν τελειωσει καποτε αυτος ο εναγγαλισμος των χρεων εμεις δεν θα υπαρχουμε για να δουμε τι θα υποφερουν τα παιδια μας.

Μια καστα απατεωνων αποφασισε.....

Να εγκλωβιστει μια χωρα 10 εκατομυριων ανθρωπων στην επιφανεια,χωρις διεξοδο,με μονη ελπιδα την φυγη.

Δειτε τις διαφορες.....αλλου απελευθερωνουν,εδω μας φυλακισαν.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: