Πέμπτη, Οκτωβρίου 21, 2010

Δεν κουραστηκες καρδια μου, τοσα ψεμματα?

Το δις εξαμαρτειν ουκ ανδρος σοφου,ελεγαν οι πιο εξυπνοι απο εμας προγονοι,φυσικα ολα τα προτερηματα των προγονων μας τα εχουμε ξεχασει εμεις οι Νεοελληνες,προτιμουμε προτερηματα οπως ο νεοπλουτισμος,η καταπατηση γης,την αυθαιρεσια,και την μαλακυνση εγκεφαλου που εχουμε παθει ομαδικα σαν τωρα.

Δεν εξηγειται αλλοιως γιατι βγαινει το Γιοργο και λεει"Δεν θα παρουμε αλλα μετρα"και ειναι σιγουρος οτι θα υπαρξει εστω και ενας μαλακας να τον πιστεψει.

Αυτος ξεχναει φυσικα οτι εναν μολις χρονο πριν μας ελεγε"Λεφτα υπαρχουν"και διαφορες αλλες παπαριες και εμεις....οχι εγω.... εγω κοιταω τον αλλον στα ματια και του φαινοταν το ψεμμα εκει,ξεχειλιζε,εμεις λοιπον τον ψηφισαμε και ιδου το"λεφτα υπαρχουν" και ο "εργασιακος μεσαιωνας"και πολλα αλλα.

Και ειναι γνωστο επισης οτι το ελλειμα ειναι μεγαλυτερο,οτι ο Ολι θελει κι'αλλα μετρα,και φυσικα θα τα παρουν τα αλλα μετρα,τωρα λενε ψεμματα γιατι εχουμε εκλογες.

Και κανονισαν τα στοιχεια να δοθουν στην δημοσιοτητα μετα τις 15 Νοεμβριου,ρε τοσο ηλιθιους μας περνανε?τι να πω,λιγη ειλικρινεια δεν εχουν μεσα τους?

Αντε Γιοργο,ευκαιρια να ντυθεις παλι γαμπρος να πας σε κανενα νησι,αλλο που δεν θελεις.. και να μας ανακοινωσεις απο εκει φορωντας την ιδια μωβ γραβατα....,σε κηδεια μας πας τι θα φορεσεις.....οτι θα μας πας αντι στην Ιθακη στην κολαση.

Μαζι σου κι'οπου μας πας.....τετοιος ερωτας δεν σβηνει ευκολα,Γιοργο μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: