Σάββατο, Οκτωβρίου 23, 2010

Εσεις ποιο νησι προτιματε?

Δυο νησια θα μεινουν στην μνημη των Ελληνων κατα την διαρκεια της φετεινης χρονιας,το ενα απο αυτα ειναι το γνωστο σε ολους μας σηριαλ του Μεγκα,μια διαφορετικη προσεγγιση στην τηλεοραση μεσα στον συφερτο των ριαλιτυ και την κακομοιρια του κουτσομπολιου.

Για τις ειδησεις δεν μπορω να αναφερω,αυτες ειναι μια ξεφτιλα απο μονες τους.

Το αλλο νησι που θα θυμομαστε ολοι μας ειναι το Καστελλοριζο,οχι επειδη πηγαμε εκει διακοπες σαν χωρα,οχι επειδη βραβευτηκε για καποιον λογο,αλλα.....

Γιατι απο εκει ενα ομορφο μεσημερι βγηκε με την μωβ γραβατα του περιποιημενος και με ακριβο κουστουμι ο διαχειριστης μας και μας ανακοινωσε...χωρις καν να λαβει υπ'οψιν του τις τυχον αντιρησεις μας οτι θα μας παει στην Ιθακη.

Στην κολαση μας πηγε,οχι στην Ιθακη ,δεν τον ενοιαξε και πολυ και φυσικα οσο και να λεει οτι τον πονεσαν τα μετρα που ελαβε εμεις ξερουμε καλυτερα ποσο πονεσαν,δεν τον εχω δει να ζει λιτα και ταπεινα,ουτε να περιοριζει κανενα απο τα καθημερινα του συνηθισμενα χομπυ.
Και διακοπες πηγε για αρκετο καιρο ενω πολλοι απο εμας δεν τα καταφεραν,και ταξιδακια για να μας σωσει πηγε,φυσικα δεν το καταφερε,και μας ρεζιλεψε διεθνως σαν διεφθαρμενους,και ολα του φαινονται τοσο απλα και τοσο ροδινα.

Βλεποντας την κατρακυλα του κομματος του λοιπον αποφασισε μετα απο ενα χρονο να δωσει συνεντευξη στην ελληνικη τηλεοραση...δηλαδη σε εκεινους που τον στηριζουν σε οτι και αν εχει κανει,και λογικο ειναι οτι οι ερωτησεις θα ειναι τυπου....

Σας αρεσει περισσοτερο το μπλε χρωμα η το σιελ?
Οταν κανετε κουπι νοιωθετε οτι δυναμωνουν οι κοιλιακοι σας?
Ποσο πονατε που πειναει ο λαος ενω εσεις εχετε και τρωτε?

Και με τετοιες ερωτησεις δεν περιμενουμε και σοβαρες απαντησεις,θα εχει ομως την ευκαιρια να μας πει ποσο πολυ προσπαθησε να μας σωσει,ενω το ειχε σχεδιασει απο πριν,ποσο γρηγορα θα βγουμε απο το ΔΝΤ ενω ολοι ξερουμε οτι αυτο δεν θα γινει,και τελευταια να μας εκβιασει ψυχολογικα οτι αν δεν ψηφισουμε τα κομματοσκυλα που εχει βαλει σαν υποψηφιους θα μας παει σε εκλογες.

Και εμεις που δεν εχουμε τιποτα πλεον να χασουμε τι λετε οτι θα κανουμε?

α)Θα φοβηθουμε.
β)Θα το σκεφτουμε.
γ)Θα ψηφισουμε τα κομματοσκυλα που εχει βαλει υποψηφιους.

Τιποτα απο αυτα,περασαν τα χρονια που ηξεραν και δεν το εχουν καταλαβει ακομη.

Αυτο που θα κανουμε εμεις ειναι να περιμενουμε να τελειωσει η προπαγανδα  που με την βοηθεια των δημοσιογραφων θα δωσει.

Και θα αφοσιωθουμε στο αλλο Νησι,ετσι κι'αλλοιως Σπιναλογκα θα την καταντησει την χωρα.

Να μην ειμαστε προετοιμασμενοι?

Δεν υπάρχουν σχόλια: