Δευτέρα, Οκτωβρίου 25, 2010

Καλα Χριστουγεννα

Αντι να βλεπω ηλιθιοτητες,διοτι τετοιες εχει η τηλεοραση αυτη την ωρα προτιμω να σκεπτομαι τις γιορτες που συντομα θα ειναι και αυτες κοντα μας.

Ωραια θα ειναι μια βολτιτσα στο κεντρο να δουμε το πτωχευμενο ελατο που θα βαλει ο νεος απο τα παληα δημαρχος της πολης,φυσικα θα στολισει και τις πλατειες,και εδω την διπλανη θα στολισει σαν περυσι που ειχε βαλει κατι κουβαδες με κατι δεντρα απο το υπερπεραν.

Θα κατεβουμε την Ερμου με τους χιλιαδες λαθρομεταναστες να εχουν απλωσει τις πραματειες τους στα πεζοδρομια,τους δεκαδες ζητιανους που κατα παραξενο τροπο στις γιορτες γινονται εκατονταδες,θα κοιταμε τα αδεια καταστηματα αν και πιστευω οτι συντομα θα αρχισουν οι προσφορες και θα παμε ετσι εως και το Πασχα.

Αυτα ολα αν δεν γινουν εκλογες,και δεν εννοω δημοτικες,εννοω κοινοβουλευτικες εκλογες.διοτι οταν λεω ηλιθιοτητες στα καναλια εννοω την διακαναλικη συζητηση με τους φιλους του που εχει ο Φαπ,ε σου λεει παρανομα σας εχω χωρις αδειοδοτηση συχνοτητων τοσα χρονια,χρεωμενοι ειστε ολοι,μερικοι εχετε και τραβηγματα με την εφορια....
Αν σας κοταει μην μου παρετε συνεντευξη να βγω να φοβισω τον λαο να παει να ψηφισει την λερα και την χολερα.

Μετα λοιπον θα κατεβουμε γκαζι,εκει γινετε το αδιαχωρητο απο κοσμο,η κυρα Γιωργια που να το περιμενε οτι το διορωφο της θα επαιρνε τετοια αξια και θα γινοταν μανταμ στα γεραματα.
Φυσικα τα γκαρσονια εκει σε ολα τα κλαμπ και στις καφετεριες δεν κολλανε ενσημα,αλλα τι το νοιαζει το ικα,στο ικα δουλευουν πρωι,που να τρεχουν για ελεγχο τα βραδυα?

Ωραια η Αθηνα τις γιορτες,σαν πορνη μετα την δουλεια μου φτιαχνει το ρουζ και περιμενει τον νταβατζη να του ακουμπησει το μεροκαματο.

Θα μου πειτε τωρα ...τι μαλακιες γραφεις βρε Χαρη?

Καλυτερα δεν ειναι να διαβαζετε τις δικες μου μαλακιες...παρα να ακουτε τις μαλακιες αλλονων?

ΕΙδικα σημερα?

Δεν υπάρχουν σχόλια: