Δευτέρα, Οκτωβρίου 25, 2010

Οι εκλογες δεν ειναι ριαλιτυ,η ζωη μας ομως εγινε.

Γνωριζοντας απο τις διαφορες σφυγμομετρησεις οτι στις εκλογες θα παρει ενα δυνατο οχι στις εως τωρα αποφασεις του για την χωρα ο διαχειριστης μας εχει πληγωθει που εμεις δεν εχουμε την ιδια γνωμη με εκεινον για οσα εχει αποφασισει και πραξει.

Πιεσμενος λοιπον και βλεποντας να μην πιανει ουτε ο φοβος ουτε οι απειλες,ουτε οι εξαγγελιες περι ανοητων προγραμματων για την ανεργια,ουτε τα ψιχουλα που σκοπευει να δωσει....οχι οτι θα τα παρουν και ποτε...στους συνταξιουχους εχει αρχισει εναν αγωνα να μας πεισει να ψηφισουμε τους εκπροσωπους που προτεινει το κομμα του.

Ειπε λοιπον οτι ειναι η ωρα να αναλαβουν ολοι την  ευθυνη τους απεναντι στην πατριδα αλλα ξεχασε οτι αυτην την ευθυνη δεν την ανελαβε εκεινος οταν πηρε τις αποφασεις που την παρεδωσαν σιδηροδεσμια στους οικονομικους κατακτητες μας.

Και ειπε:

Εμεις επιλεγουμε να συγκρουστουμε με τα προβληματα,να ανοιξουμε τον δρομο της αναπτυξης,της προοδου,της αληθειας και της διαφανειας.

Ενα,ενα ας τα δουμε

Αναπτυξη....για ποια αναπτυξη και ποτε μας μιλαει εδω ο ποιητης,αναπτυξη δεν προκειται να υπαρξει στον αιωνα τον απαντα,με τετοια υφεση που δεν ξεπερνιεται με τα ημιμετρα του, απο που την περιμενει την αναπτυξη?

Προοδος...εδω η επιστημη σηκωνει και τα ποδια ψηλα,προοδος σε τι,στα δικαιωματα των εργαζομενων,των συνταξιουχων,των εμπορων,των εισαγωγεων,του λαου γενικοτερα?
Ισως παραβλεπει οτι ολοι μιλουν για πισωγυρισμα δεκαετιων σε ολους τους τομεις,την προοδο που την βλεπει?

Αληθεια...αυτο δεν επρεπε να το πει,εκτος αν ξεχναει οτι ολα οσα ειχε υποσχεθει προεκλογικα ηταν ψεμματα,οποτε αληθεια σε τι?

Διαφανεια....θα εννοει τις εξεταστικες επιτροπες που βγαζουν μετα απο μηνες απο 5 πορισματα για καθε υποθεση,θα εννοει οτι η εξεταστικη για την οικονομια θα αρχισει να ερευνα υποθεσεις απο το 2007 και μετα και ξεχνα την ληστεια του κρατους πριν απο αυτην την ημερομηνια προσπαθωντας να καλυψει τον ασπονδο του φιλο Σημιτη.

Ειπε ακομη οτι η ΝΔ δεν μπορει να φανταστει ποσα πεναλτυ αποκρουσε το πασοκ για να σωσει την Ελλαδα.

Μαλλον χωρις τερματοφυλακα επαιζε το κομμα του και η κυβερνηση του σε αυτον τον αγωνα,ο ιδιος μας διεσυρε διεθνως λεγοντας μας διεφθαρμενους,καμμια επιτυχια παρ'ολα τα ατελειωτα ταξιδια του δεν εφερε πισω στην χωρα,τα πεναλτυ θελουν τερματοφυλακα με καλη αντιδραση και ξερει οτι εκεινος δεν ηταν.

Ειπε επισης οτι παιζουν με την φωτια οσοι διακινουν σεναρια περι επιβολης νεων φορων ξεχνωντας οτι το προδοτικο μνημονιο που υπεγραψαν δεν ειναι σεναριο αλλα πραγματικοτητα,και το μνημονιο το ιδιο θετει σαν προυποθεση την επιβολη νεων φορων οποτε ποιος κοροιδευει ποιον?

Τελειωνοντας ανεφερε οτι οι εκλογες δεν ειναι ριαλιτυ,και οτι η ψηφος στις δημοτικες πρεπει να δωσει ωθηση στις δυναμεις ανατροπης ωστε να ξεφυγουμε γρηγοροτερα απο την επιτηρηση.

Και δεν γνωριζει οπως δεν γνωριζε και προεκλογικα οταν ελεγε οτι"λεφτα υπαρχουν"οτι ριαλιτυ εχει κανει την ζωη μας με τον τροπο που χειριστηκε την κριση,οτι δεν ξεφευγουμε απο την κριση οτι και αν κανουμε,και εδω ειναι ακομη ενα απο τα ψεμματα του.

Οσο για την ανατροπη,καλο για τον λαο θα ηταν ενα και μονο πραγμα.

Η ανατροπη η δικη του καθως και οσων τον βοηθησαν να φτασει την χωρα εδω που την εφτασε.



«Εμείς επιλέγουμε να συγκρουστούμε με τα προβλήματα, να ανοίξουμε το δρόμο της ανάπτυξης, της προόδου, της αλήθειας και της διαφάνειας».

«Εμείς επιλέγουμε να συγκρουστούμε με τα προβλήματα, να ανοίξουμε το δρόμο της ανάπτυξης, της προόδου, της αλήθειας και της διαφάνειας».


«Εμείς επιλέγουμε να συγκρουστούμε με τα προβλήματα, να ανοίξουμε το δρόμο της ανάπτυξης, της προόδου, της αλήθειας και της διαφάνειας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: