Τρίτη, Οκτωβρίου 12, 2010

H χωρα των φαντασματων


Ειμαι κλεισμενα πενηντα,επι τοσα χρονια ακουω συνεχεια τα ιδια ονοματα,τρεις οικογενειες εχουν κανει την χωρα τσιφλικι και την περιφερουν  ποτε απο την μια μερια και ποτε απο την αλλη.
Και οι τρεις οικογενειες παμπλουτες,τωρα οχι απο παληα,και οι τρεις με επιστημονικες μεθοδους καταφεραν και αναισθητοποιησαν εναν λαο,τον εκαναν οπαδο της μιας η της αλλης και ακομη τα ονοματα τους ακουμε.
Ο ενας απο αυτους,τραγικος και δολιος,ο απεθαντος,πρωτα θα πεθανει ο ηλιος και μετα αυτος,εκανε παλι δηλωσεις,περπατωντας τις εκανε,οχι στην εντατικη που θα επρεπε να βρισκεται,και φυσικα ειπε τα γνωστα του ανοητα .
Φυσικα εχουμε και την διαδοχο,Θοδωρα με το ονομα,σωνει και καλα θελει να γινει κατι,τετοια ανια σε προσωπικο επιπεδο δεν νομιζω να ζει αλλος πλουσιος η φτωχος στην χωρα αυτη,μας εφερε και το νεο αιμα της οικογενειας,ανεργος παντα,τακτοποιημενος απο την μαμα σε θεσεις,τωρα και δημαρχος.
Αν συμβει να ακουω το ονομα αυτο και στα καπη....θα πεθαααααανω.
Οι αλλοι δυο μονομαχοι με ονοματα τρανταχτα,δυστυχως χωρις κανενα απο τα ελαχιστα προτερηματα των προγονων τους,ο ενας μασαμπουκας κλειστηκε σε μοναστηρι,εκει κοντα στα βλαχικα της Βαρης,γιατι εχει και αδυναμιες,ο αλλος θελει να γινει παγκοσμιος κυβερνητης,τι την περασες την χωρα βρε σαχλοκουδουνο και την ταρακουνας ετσι?
Και εμεις ψαχνουμε τωρα εναν νεο Μεσσια,ο οποιος μας βαρεθηκε και δεν λεει να φανει,και ψαχνουμε νεο Μεσσια διοτι ειμαστε τοσο αποχαυνωμενοι και στην κοσμαρα μας που παντα περιμενουμε καποιον αλλον να μας σωσει απο τον προηγουμενο.
Και καταληγει αυτος ο αλλος χειροτερος.
Κριμα...οταν οι ανθρωποι σταματησουν να αγωνιζονται τοτε η μονη λυση ειναι να συνεχισουν να ζουν με τα φαντασματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: