Παρασκευή, Οκτωβρίου 29, 2010

O Doctor Θανατος

Ο Βασιλακης Καιλας πρωην του υπουργειου εργασιας αφου αποτελειωσε τους εργαζομενους με τους νομους που ψηφισε,αφου βγηκε δεκαδες φορες στα καναλια και εκλαψε σαν ολες τις ελληνικες ταινιες μαζι,αφου απειλησε οτι θα παραιτηθει δεκαδες φορες,αφου μας ειπε οτι δεν υπαρχει σαλιο,αφου περασε οτι πιο αντιεργατικο εχει περασει απο την βουλη....

Ανελαβε το υπουργειο υγειας......

Και αρχισε παλι τα ιδια,κλαμα,παραιτησεις,συνεντευξεις και τι αποφασισε?

Να μεινουν οι προυπολογισμοι των νοσοκομειων στο υψος των περυσινων και να μην αυξηθουν οπως ζητουσαν οι διοικητες τους.

Τωρα για καποιον που δεν γνωριζει τι συμβαινει με τα νοσοκομεια αυτο ειναι αδιαφορο,οταν ομως καποιοι οπως εγω μπαινοβγαινουν εκει μεσα ξερουν καλυτερα τι σημαινει η μη αυξηση των κονδυλιων για την υγεια.

Τελευταιο περιστατικο προχθες που ενω ειχα παει οπως καθε μερα να επισκεφτω την μητερα μου με επιασε ενας φοβερος πονοκεφαλος,τοτε μην εχοντας αλλη διεξοδο ζητησα ενα Ντεπον.

Ζητησα ενα ντεπον απο μια παθολογικη κλινικη ενος μεγαλου νοσοκομειου.

Και μου το εδωσαν με το ζορι γιατι ειχαν μονο δεκα ντεπον και ο ελεγχος ειναι φοβερος,δεν μπορουν να χαλανε ετσι τα ντεπον στα νοσοκομεια.

Σκεφτειτε λοιπον να εχουν πονοκεφαλο 11 ασθενεις.

Ποσοι θα παρουν ντεπον εκει μεσα?
Και αν χρειαστουν και αλλα θα πανε στο περιπτερο να τα αγορασουν?
Οι ελλειψεις ειναι φοβερες,χαρτοπετσετες δεν εχουν στις τουαλετες κοινου δεν υπαρχει χαρτι υγειας ουτε σαπουνι,πανε λοιπον και ερχονται τα μικροβια με τους επισκεπτες μαζι.

Ετσι οπως πανε θα ζητανε απο τους συγγενεις να πηγαινουν καθε μερα μαζι με φαγητο για τους ασθενεις τους.

Ηθελα να ξερω αυτος ο κυριος εχει συναισθηση το τι ζηταει?
Εχει τσιπα να σκεφτει οτι οι ασθενεις πρεπει να εχουν οτι χρειαστει ωστε να φυγουν απο το νοσοκομειο και να γυρισουν σπιτι τους υγιεις?

Επισης ζητησε να μην χρησιμοποιουνται τα πρωτοτυπα σκευασματα αλλα τα φθηνοτερα,οκ,δηλαδη αν ενα σκευασμα ειναι απαραιτητο οι γιατροι να δινουν το φθηνοτερο ακομη και αν δεν εχει την ιδια  φαρμακευτικη αξια.

Που μας πανε δεν ξερω,μισοι μισθοι,μισες συνταξεις,συνταξιοδοτηση στα 70 και βαλε,και αν χριεαστει να μπεις και σε νοσοκομειο.....

Δεν υπαρχουν νοσηλευτριες.

Τι σοι συστημα υγειας ειναι αυτο δεν το καταλαβαινω.

Αυτοι εχουν σκοπο να πεθαινουμε να γλυτωνουν δεν εξηγειται αλλοιως.

Ο κυριος Λοβερδος εχει αναλαβει ενα πολυ δυσκολο εργο.

Οσους επιζησουν απο την πεινα και την ανεχεια....
Να τους αποτελειωσει αυτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: