Σάββατο, Ιανουαρίου 15, 2011

Ποτε θα βρεθουμε ολοι μαζι?

Με οποιον και να μιλησεις ακους την απογνωση του,σου λεει για την κατασταση που ζουμε,την οικονομικη του ανεχεια,το χαλι που βυθιζεται η χωρα,βλεπεις την οργη στο προσωπο του,την απογνωση,την ελλειψη ελπιδας για το μελλον.

Στο διαδυκτιο χιλιαδες αναρτησεις σε εκατονταδες ιστολογια και ιστοσελιδες,και εκει το ιδιο συναισθημα,πιο οργισμενα εδω,που ειναι αυτος ο κοσμος σκεπτομαι,γιατι δεν κανουμε κατι ολοι μαζι?
Διαφορα κινηματα ξεφυτρωνουν απο παντου,ατομικες προσπαθειες,μυνησεις κατα του μνημονιου,κατα της ασυλιας των ταχα βουλευτων μας,κατα πολλων στραβων που συμβαινουν γυρω μας.

Κινηματα"δεν πληρωνω"στις εγκληματικες συμβασεις με τις εταιρειες που επι δεκαετιες κατασκευαζουν δρομους που μετα παθαινουν καθιζηση,αλλα αυτες εισπρατουν διοδια ακομη και χωρις να υπαρχει ο δρομος.
Κινημα και απο τον μεγαλο μας Μικη Θεοδωρακη εναντια στην καταληψη και στο ξεπουλημα της χωρας μας απο τους υποτιθεμενους Ελληνες που πηραν την εξουσια με ψευδη και απατες.

Ολοι μαζι ποτε θα βρεθουμε?
Μακρια απο κομματα,παραταξεις,συνδεσμους,χωρις να εχουμε τιποτα αλλο στο μυαλο παρα να αλλαξουμε αυτη την σαπιλα που μεταμορφωνετε καθε τοσο με μονο σκοπο να μας παραπλανησει?
Ποτε ολοι μαζι θα πουμε φτανει σε ολους αυτους που επι δεκαετιες κατασπαταλουν το χρημα του δημοσιου λες και ειναι δικο τους και μετα ζητουν απο εμας να το ξεπληρωσουμε?

Ποτε θα καταλαβουμε οτι ο μονος στοχος τους ειναι να μας κρατανε χωρισμενους με καθε τροπο,να διασπουν τις γραμμες μας με τους δοσιλογους τους και με την τηλεοπτικη προπαγανδα τους?

Ποτε θα παρουμε εμεις την τυχη της χωρας και τις δικες μας στα χερια μας και θα τους στειλουμε εκει που στελνουν χιλαδες συμπατριωτες μας?
Στην ανεργια?
Ποτε θα απαιτησουμε να επιστραφουν τα κλεμμενα και να μπουν φυλακη ολοι αυτοι που τα εκλεψαν?

Ως ποτε θα μας κοροιδευουν με εξεταστικες που δεν βγαζουν αποτελεσμα,ποσες δεκαετιες ακομη αντεχετε να σας μιλανε σαν να ειστε υποτακτικος τους?

Ας το παρουμε αποφαση.

Μονο μαζι θα σταθουμε,χωρια θα πεσουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: