Δευτέρα, Ιανουαρίου 24, 2011

Η επιστολη που δεν ειχε παραληπτη

Θυμαστε μια επιστολη που ειχα στειλει στις αρχες του μηνα στην υπουργο εργασιας,αυτη την επιστολη που της ανεφερα ποσο δυσκολο ειναι για καποιον πανω απο 50 ετων να βρει εργασια?
Που επισης της ανεφερα την κοροιδια του υπαλληλου του οαεδ που τον επαιρνα επι μηνα και τηλεφωνο και...η δεν απανταγε η μου το εκλεινε?
Την ιδια αυτη επιστολη που με πηρε η καλη κυρια υπαλληλος του υπουργειου και με απειλουσε με μηνυση επειδη το ονομα της δημοσιευτηκε στο διαδυκτιο?


Ε ναι αυτην...απαντηση δεν πηρα,θα με ρωτησετε και περιμενα απαντηση?
Μα στην χωρα του πρωτα ο πολιτης...στην χωρα που ο διαχειριστης εκανε ειδικη μνεια στους υπουργους του τελευταια και τους ζητησε να στραφουν προς τα προβληματα των πολιτων,κατι περιμενα,μια απαντηση,μια αναφορα,ενα τηλεφωνο,καποιο ενδιαφερον...αλλα στην χωρα του πρωτα ο πολιτης αυτα ειναι πολυτελειες.

Ισως εκνευριστηκε η υπουργος διοτι ανεφερα στην επιστολη οτι ο διαχειριστης μας λεει σαχλες οταν μιλαει για διχτυα προστασιας,οτι εχουν εγκαταστησει μια ιδιοτυπη δικτατορια,και πολλα αλλα.
Φυσικα δεν ρωταει και μας τους ανεργους η υπουργος ποσο εκνευρισμενοι ειμαστε με τις διαφορες εγκληματικες αποφασεις που εχουν παρει επι τοσους μηνες,με τα χαζα προγραμματα του οαεδ για τους ανεργους με την καταστρατηγηση ολων των δικαιωματων των εργαζομενων,με την πολιτικη που εχει φερει τον φτωχο λαο στην απολυτη μιζερια.

Αν θυμαστε εκεινη ειχε παραπονεθει διοτι ειχε και το δικο της εισοδημα μειωθει και αν θυμαμαι καλα απο 140 χιλιαδες ευρω ειχε καταπεσει στην ευτελεια των 120 χιλιαδων ευρω τον χρονο.

Ποσο την λυπαμαι την δολια την υπουργο,μεσα στην φτωχεια ζει σαν εμας,στα συσιτια θα καταληξει,δεν θα εχει να πληρωσει την δεη και τα κοινοχρηστα.

Οποτε τι να περιμενω απο τετοια καταντια?Βοηθεια?
Απο που η ερημη να βοηθησει?

Οταν λοιπον καταληξω εξω απο το γραφειο της ελπιζω να μου δωσει κι'εμενα ενα κοματι παντεσπανι απο αυτο που της δινουν στα συσσιτιο του δημου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: