Πέμπτη, Ιανουαρίου 20, 2011

Τα παιδια,τα παιδια,τα φιλαρακια τα καλα

Λοιπον ολοι λεμε εναντιον αυτης της θεαρεστης κυβερνησης,που παρεπιπτωντος ηρθε με χιλιαδες μπλοφες και απατες στην εξουσια με μοναδικο σκοπο να μας σωσει,τελικα εχουμε σκεφτει οτι μαλλον θελει να μας σωσει αλλα εμεις δεν το εχουμε καταλαβει ακομη?

Και ποιοι αποτελουν αυτην την θεαρεστη κυβερνηση του Στρος Καν?
Ενας Μεταναστης
Ενας δημαρχος
Ενα παρτσακλο
Ενας προδοτης του εθνους
Μια ξυνη της λεσχης Μπιλντερμεργκ
Μια πρωην ανικανη υπουργος του Υπ.υγειας
Μια που την βαζουν οπου υπαρχει αδεια θεση
Ενας που τρεχει στο ny για να αγοραζει ysl
Kαποιοι που απλα ειναι εκει για τις ισορροπιες.
Και οι υπολοιποι που ειναι η δεν ειναι το ιδιο και αυτο.

Αυτοι ολοι τωρα υποτιθεται οτι μας κυβερνανε,και μαζευονται σε ενα μεγαλο δωματιο με ενα εξ'ισου μεγαλο τραπεζι,καθονται και βαριουνται που ζουνε,και αυτο το λενε υπουργικο συμβουλιο.
Παλια το εδειχναν και απ'ευθειας σαν αγωνα ποδοσφαιρου,αλλα δεν ειχε διαφημισεις και το εκοψαν τα καναλια,μιλαγε με υφος παπα ο μεταναστης καλουσε και μερικους γκεστ σαν το πρωινο με την Ελενη...ε οκ δεν ειχε μαγειρικη.Γελιο παντως ειχε αφθονο.
Μας ελεγε λοιπον ο μεταναστης ωραια λογια,νοιωθαμε σαν παιδια διπλα στο τζακι οταν η γιαγια μας διαβαζε παραμυθια,ακριβως την ιδια αισθηση ειχαμε,και αποδειχθηκε ακριβως η ιδια διοτι και ο μεταναστης παραμυθια μας ελεγε.

Τωρα με την κριση τα καναλια κοψανε πολλα προγραμματα,κοψανε και το σωου αυτο,καλυτερα,ετσι κι'αλλοιως και που το δειχνανε προκοπη δεν ειδαμε,τωρα απλα δειχνουν που μπαινουν ολοι αυτοι απο την μεγαλη πορτα,στο μεγαλο δωματιο,με το μεγαλο τραπεζι.
Εκει υποτιθεται παιρνουν αποφασεις για το μελλον της χωρας....αυτοι,η παρεουλα της παιδικης χαρας,μπορουν και παιρνουν και αποφασεις για το μελλον της χωρας.

Συγνωμη...να ρωτησω κατι?
Αυτος ο μεταναστης δεν ελεγε οτι αν εκλεγει θα φερει τοσους και τοσους οικονομολογους να βοηθησουν την χωρα?
Μονο τον γεροξεκουτη τον Σιοπα εφερε κι'αυτος παει τα τεζαρε απο την ανια που του προκαλουσε το θεμα,που ειναι οι υπολοιποι?
Αυτος ο μεταναστης δεν εφερνε κατι αρχιτεκτονες με σκοπο να οραματιστει την νεα Αθηνα?

Τελικα το μονο που εφερε μονος του ειναι το ΔΝΤ,ολα τα υπολοιπα τα εφεραν οι αλλοι,οι πραγματικοι κυβερνητες μας,διοτι ο καλος κυβερνητης δεν λεει ποτε δεν με ενδιαφερει να επανεκλεγω.
Μονο καποιοι που ξερουν οτι δεν θα επανεκλεγουν το λενε.

Αντε δεν ειναι καιρος για εναν ανασχηματισμο?
Εχουν μεινει κατι φιλαρακια απ'εξω απο την παιδικη χαρα και θελουν να κανουν κουνια.





Δεν υπάρχουν σχόλια: