Δευτέρα, Ιανουαρίου 24, 2011

Η συμβολη του στην δημοκρατια

Αυτη η δημοσιευση μας θυμιζει την μοναδικη φορα που ο διαχειριστης μας εξεφρασε την αποψη του για την λειτουργια της δημοκρατιας μας.
Οχι...δεν μιλησε για σκανδαλα,για διαφανεια,δεν επιτεθηκε σε οσους επι δεκαετιες ετρωγαν τα εκατομυρια,δεν μιλησε για τις συμβασεις,τις μιζες...η μονο του συμβολη στην λειτουργια του κομματος του,η μονη του προταση που ειχε συζητηθει ειναι αυτη.

Να καλλιεργουν ελευθερα Μαριχουανα στα σπιτια τους οι χρηστες.
Επισης παραδεχθηκε οτι εχει και ο ιδιος καπνισει χασισι και μαριχουανα.

Δεν γνωριζω τις επιπτωσεις απο την χρηση των δυο αυτων ουσιων,δεν ξερω μακροχρονα τι μπορουν να προκαλεσουν στον ανθρωπινο εγκεφαλο.Τι μονιμες βλαβες,αν κανουν καποιον οραματιστη η στοχαστη.

Αν κρινω ομως απο τις αποφασεις του απο την ημερα που ανελαβε την διαχειριση της χωρας,οσα ειχε πει και οσα εκανε,οσα κανει ακομη,τις συνεντευξεις του που ισχυριζεται οτι ο λαος τον στηριζει,τις ψευτικες ελπιδες περι διαφανειας και την επιλογη του να στειλει τους υπευθυνους στις εξεταστικες των πραγματων επιτροπες......

Τοτε συμπεραινω οτι η μακροχρονη επιπτωση των ουσιων αυτων ειναι πολυ βλαβερη για τον εγκεφαλο,φυσικα θα πρεπει καποιος να εχει εγκεφαλο για να τον βλαψει η ουσια.

Εσεις νομιζετε οτι υπαρχει σημερα στον κοσμο λογικος διαχειριστης που θα εκανε ακριβως τα αντιθετα η και χειροτερα απο οσα ειχε υποσχεθει?
Πιστευετε οτι υπαρχει λαος που θα περασει μεγαλυτερο σοκ απο αυτο που θα περασουμε εμεις?
Εχετε την εντυπωση οτι οι τωρινες υποσχεσεις περι μη ληψεως νεων μετρων θα γινουν πραγματικοτητα?
Εχετε την γνωμη οτι το υπολοιπο ποσον που χρειαζεται να πληρωσουμε φετος και του χρονου θα το πληρωσουν οι εχοντες?

Τοτε η συμβουλη μου ειναι μια:
Καλλιεργειστε κι εσεις τετοια φυτα.
Ισως σας βοηθησουν να παψετε να εχετε οποιαδηποτε αισθηση της πραγματικοτητας.
Η καλυτερα για να μην εχετε την αισθηση αυτων που θα μας επιβαλλει...
Πεστε στα σκληρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: