Παρασκευή, Ιανουαρίου 28, 2011

Και τωρα τι?

Ωραια....λυθηκε και η καταληψη της Νομικης,τα καταφεραμε και γιναμε ρεζιλι για την ανικανοτητα μας και παλι,τελικα πιστευω οτι στην χωρα υπαρχουν δυο διαφορετικοι λαοι...που πολεμαει ο ενας τον αλλον,δεν εξηγειτε αλλοιως αυτη η διχογνωμια σε ολα τα θεματα,μα ακομη και στο μικροτερο θεμα και εκει θα διαφωνησουν.

Και τωρα τι?
Λυθηκε το θεμα της παρανομης μεταναστευσης?και φυσικα οχι, γιατι οπως σε ολα τα νομοσχεδια ετσι και το τελευταιο ειναι αβουλο και φοβισμενο,αυτοι στην Βουλη οταν ψηφιζουν κατι το διαβαζουν πριν....η ψηφιζουν ετσι απο συνηθειο?

Την επομενη φορα που θα καταλαβουν αλλο κτηριο τι θα κανουν?
Σε λιγα χρονια δεν θα χωραμε σε αυτη την χωρα ολοι μας,λες να το κανουν αυτο για να φυγουμε εμεις που εχουμε χαρτια ενω εκεινοι δεν μπορουν?

Δεν εχω δει καμια απο τις ανθρωπιστικς αυτες ομαδες ομως να νοιαζεται για τους αστεγους,τους πεινασμενους,τους ανημπορους ελληνες,εμεις γιατι δεν εχουμε καμια μκο να μας υποστηριζει?
Λες να ειναι καλη ιδεα να καταλαβουμε ολοι οι ανεργοι καποιο πανεπιστημιο κεντρικο διοτι στην περιφερεια ποιος θα σου δωσει σημασια....να ζητησουμε επιλυση των προβληματων μας...να δουμε τι θα βγει?

Και τωρα τι?
Θα σταματησει η ακατασχετη εισοδος τους απο ολα τα σημεια της χωρας?
Θα ψηφιστει νεο μεταναστευτικο νομοσχεδιο?
Θα φυγει επιτελους ο πολλα υποσχομενος διαχειριστης μας διοτι επι τοσους μηνες δειτε τι καταφερε?
Κατι πρεπει να γινει τελικα,μονο αυξησεις θα γινονται παντου?

Εχω σαλταρει κι εγω και γραφω οτι μου ερθει,ε οταν απο την μια διαβαζεις οτι ανακυρηχθηκε ο Αλαβανος προστατης των μεταναστων...ο ζαπλουτος,ας τους αγορασει ενα οικημα να μενουν,και απο την αλλη οτι παλι θα ανεβουν τα τιμολογια των δεκο....σκεπτεσαι..

Και τωρα τι?

Δεν υπάρχουν σχόλια: