Τετάρτη, Ιανουαρίου 12, 2011

Πωλουνται υλικα απο κατεδαφισμενη χωρα

Την ιδια ωρα που γνωστος οικονομολογος μιλαει για την ελεχγομενη πτωχευση στην οποια πρεπει να καταφυγει η Ελλαδα γιατι οτι και να κανει δεν προκειται να τα καταφερει,την ωρα που ο διαχειριστης μας κανει βολτες σε αλλες χωρες οι οποιες την επομενη της επισκεψης συνεχιζουν τις υπερπτησεις πανω απο το Αιγαιο,την ωρα που συναντιεται διαχειριστης και Προεδρος της Δημοκρατιας και μιλανε για τους αδυναμους και οτι πρεπει να βοηθηθουν...ενω ιδεα δεν εχουν τι ακριβως εννοουν.....

Πωλουνται ολα.

Τι χωροι του πρωην αεροδρομιου οι οποιοι θα γινοντουσαν ενα τεραστιο παρκο,τι δρομοι και εθνικες οδοι,νοσοκομεια χωρις προσωπικο ετοιμα να κλεισουν,ιδιωτικες εταιρειες κανουν ταχα τις προβληματικες για να μειωσουν τους μισθους των υπαλληλων τους.

Εκεινοι απτοητοι συνεχιζουν τις επιτυχιες τους,δηλαδη το σχεδιο που ειχαν...το μονο πριν απο τις εκλογες,δηλαδη την προετοιμασια της χωρας για την παγκοσμιοποιηση.

Η ανικανοτητα αποκαλυπτεται σε ολο της το μεγαλειο με τους κηφηνες να περνανε καλα σε σουιτες ξενοδοχειων,με τους υπολοιπους να φοβουνται να κυκλοφορησουν στον δρομο,με μια αντιπολιτευση η οποια ανασυγκροτειται με τα ιδια υλικα απο τα οποια κατασκευαστηκε.....

Και ολα αυτα φαινονται ομορφα και λογικα.

Αντι να εξηγησει με απλα λογια το προβλημα και να προτεινει δικαιες λυσεις ο διαχειριστης μας εκανε ακριβως το αντιθετο απο οτι τον διδαξε ο καθηγητης του στην αμερικη,εριξε ολα τα βαρη στον λαο,κατεστρεψε την οποια πιθανοτητα για αναπτυξη,εριξε στον δρομο χιλιαδες ανεργους,εκβιασε τους υπολοιπους με τον φοβο της πεινας.....

Και γυρναει απο εδω και απο εκει κανοντας στοχασμους αστοχους,διοτι ολα κρινονται απο το αποτελεσμα ακομη και για εναν οραματιστη οπως εκεινος.
Και ποιο ειναι το αποτελεσμα?

Ενα μεγαλο μηδενικο τοσο μεγαλο που δεν το βλεπει ουτε ο ιδιος,ενα τιποτα παντα εναντιον του λαου,ενας εραστης της ελιτ που θελει να ειναι ο πρωτος που θα ενταξει την χωρα που κακοδιοικει στο συστημα της απεραντης φτωχειας,της απελευθερωσης των παντων και του ξεπουληματος.

Οταν ο λαος ο οποιος ενημερωνεται συνηθως απο τα δικα τους φασιστικα μεσα καταλαβει τι εχει γινει ισως ειναι αργα για να αντιδρασει,οσοι ομως διαβαζουν και μαθαινουν τι συμβαινει απο το διαδυκτιο...αυτοι ξερουν.

Ειναι φοβισμενοι αλλα δεν το δειχνουν,φανηκε απο τις αντιδρασεις στο θεμα των διοδιων,ποσο ακομη θα μπορουν να στρεφουν τον εναν Ελληνα εναντια στον αλλον?ποσους τρομοκρατες θα μας παρουσιασουν για να μας πεισουν οτι τους χρειαζομαστε?
Χουντα ειχαμε,την ζησαμε,κι εκει ολοι οι συνηθεις υποπτοι εκαναν τουμπεκι,καποια στιγμη ομως δεν το αντεξαμε,ποσο νομιζουν οτι θα ξεπουλανε την χωρα και εμεις θα μενουμε απραγοι?

Θα ερθει ο καιρος,υπομονη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: