Δευτέρα, Ιανουαρίου 31, 2011

Η Ευρωπη της νεας ταξης πραγματων

Ανεμελοι συνεχιζουμε να προσποιουμαστε οτι ολα ειναι μια χαρα ενω γνωριζουμε οτι καθε αλλο παρα αυτο συμβαινει,ξαφνικα και μεσα στα ορια που ειχε θεσει η λεσχη Μπιλντερμπεργκ αρχισαν να...καταρρεουν οι οικονομιες των χωρων μελων της Ευρωπαικης ενωσης.
Ξαφνικα βρεθηκα οι καταλληλοι ηγετες,μασονοι η εβραιοφιλοι οι περισσοτεροι απο αυτους να παρουν τα"καταλληλα μετρα"για να την διασωσουν απο την καταστροφη.
Οι Ρομπαι,Μπαροζο,Τρισε παλαια μελη της λεσχης βρεθηκαν στην κορυφη της ηγεσιας της Ε.Ε. την ιδια χρονικη περιοδο,ολοι μιλανε για παγκοσμια διακυβερνηση λες και ειναι το ονειρο καθε πολιτη της ενωσης αυτο,καλοπληρωμενοι,μακρυα απο τα καθημερινα προβληματα των λαων που υποτιθεται ειναι εκπροσωπουν και μεσα σε ενα πλεγμα ακρατης γραφειοκρατιας μας προετοιμαζουν για οσα θα συμβουν.

Ξαφνικα την ιδια περιοδο και ενω ενας κουρασμενος διαχειριστης αφησε την δικη μας χωρα να κατρακυλησει.....ακομη και ενας αμορφωτος καλυτερα θα τα καταφερνε....ξαφνικα εδωσε την σκυταλη σε εναν ακαταλληλο ακομη και για το ιδιο του το κομμα να κυβερνησει και αυτος.

Και τελειως ξαφνικα αυτος ειναι ο προαγγελος της νεας ταξης πραγματων,απομακρος,με ανθελληνικες τασεις,μιλαει για εθνος χωρις να γνωριζει ποιο εθνος εννοει,μαζεψε απο κοντα και την φιλικη του παρεα και ολοι μαζι...σχεδιασαν..διοτι αυτο ηταν το σχεδιο πριν απο την καταληψη της εξουσιας να ειμαστε εμεις το πειραματοζωο και επανω μας να εφαρμοστουν κατα γραμμα ολα τα προγραμματισμενα απο τους εντολεις τους σχεδια.

Και υποτιθεται οτι τρεχει εδω και εκει με σκοπο να μας σωσει ενω η αληθεια ειναι οτι απο περυσι το μονο που εκανε ειναι να μας δυσφημει σαν διεφθαρμενους,να φροντιζει ωστε να μας χωσει οσο το δυνατον βαθυτερα στο χαος της χρεοκοπιας και να δεχεται και συγχαρητηρια και βραβεια για τον αθλο του.

Το σεναριο τρομου δεν θα τελειωσει εδω,θα τα καθηλωσει ολα χωρις αντισταση,την παιδεια,την υγεια,ηδη εχει καταστρεψει τις εργασιακες σχεσεις και τα συνταξιοδοτικα δικαιωματα ολου του λαου.
Διχασε τον λαο,δημιουργησε μια νεα ταξη ανθρωπων,των σιωπηλων του δουλων,κατακρεουργησε οσους του αντισταθηκαν,μιλωντας παντα στο ονομα μιας δημοκρατιας αγνωστης για τους υπολοιπους.

Αν αυτος λεγεται Ελληνας τοτε ζουμε η σε λαθος χωρα η σε λαθος ηπειρο η και καλυτερα σε λαθος πλανητη,αυτο ειναι η τελειωτικη καταστροφη,και μαζι του αλλαλιασαν και ολοι οι μισελληνες,ειτε τηλεοπτικοι ειτε υπηρετες αλλων εθνων.

Αυτη δεν ειναι Ευρωπαικη ενωση,ειναι το αποτελεσμα που ηθελαν να εχουν αυτοι που την δημιουργησαν,αυτοι που στον περασμενο πολεμο υπεστησαν βαρια ηττα,οι ναζι και οι φιλοι τους.

Εμπρος για την νεα κατοχη,την οικονομικη δικτατορια,χαιρετηστε τον νεο ανθυπατο των εγκληματων κατα του λαου μας.

Σωσε μας και νεκρους καισαρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: