Τρίτη, Ιανουαρίου 25, 2011

Καλως ορισατε στο μπαχαλο

Ξεκινησατε απο τις χωρες σας και με χιλιαδες δυσκολιες και ταλαιπωρια βρεθηκατε εδω,αλλοι με τα ποδια,αλλοι με βαρκες,πιστεψατε ισως οτι ηρθατε στην γη της επαγγελιας,στοιβαχτηκατε σε ανηλιαγα μπουντουμια,μεσα στο κρυο και την βρωμια και τοτε αρχισατε να αναρρωτιοσαστε τι ειναι εδω που ηρθατε.

Ισως λιγο καλυτερα απο εκει που ζουσατε,εδω μπορει να βρειτε ενα κομματι ψωμι,ισως μια ευκαιρια να φυγετε προς την υπολοιπη Ευρωπη,σε ενα καλυτερο μελλον για σας και τα παιδια σας.

Εδω ταιριαζετε,εδω μοιαζει με τον τοπο σας,εδω ειναι η γη της επαγγελιας,εδω δεν υπαρχουν νομοι,ο καθενας μας κανει οτι θελει,εδω ειναι η χωρα που αξιζετε να ζειτε.
Δειτε πως ζουμε,λιγο καλυτερα απο εσας μα οχι για πολυ,κι'εμεις ξεκιναμε για αλλες χωρες,να βρουμε το δικο μας μελλον που σε αυτη την χωρα δεν θα μπορεσουμε να το βρουμε.

Περαστε λοιπον,καλως ορισατε στο μπαχαλο,το δικο μας γιατι το δικο σας το αφησατε πισω,εδω εισαστε ελευθεροι να κανετε οτι θελετε,κανεις δεν εχει την βουληση να λυσει το προβλημα σας,ισως τους βολευει κιολας αυτο.
Περαστε στο μπουρδελο,ολοι μας πορνες φτωχες θα υποστουμε τις αποφασεις αυτων που μας επεισαν οτι θα μας βρουν τις λυσεις.

Καλως ηρθατε ολοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: