Δευτέρα, Ιανουαρίου 17, 2011

Kαι...οι εκβιασμοι συνεχιζονται

Η ακρως δημοκρατικη κυβερνηση μας αφου πηρε την εξουσια με ψεματα και μπλοφες του διαχειριστη μας εχει βαλθει να βαλει σε"δημοκρατικη"ταξη οσα τοσες δεκαετιες ειχε αφησει να ξαχαρβαλωνονται.

Εκανε ολα τα ρετιρε υπογεια,θαυμα... διοτι αυτο δεν εχει γινει πουθενα στον κοσμο,τους φτωχους φτωχοτερους και συνεχιζει απτοητη το εργο που της εχουν αναθεσει οι ξενοι φιλοι της.

Συμμαχοι της πιστοι και αφοσιωμενοι οι δημοσιογραφοι οι οποιοι βγαινουν ξεδιαντροπα στα καναλια και μας ενημερωνουν οτι ολοι οι εργαζομενοι στον χωρο που εχει στοχευσει η κυβερνηση παιρνουν 4-5000 ευρω τον μηνα,και φυσικο ειναι οταν ακουμε εμεις τετοια ποσα να μας σηκωνετε η τριχα καγκελο και να σκεφτομαστε....

Να τους κοψει τα ποδια ...των αλητων,να τους κατεβασει τους μισθους,να τους απολυσει και αλλες μαλακιες τετοιου τυπου.
Λοιπον το ιδιο συνεβη και με τις συγκοινωνιες,βγηκαν τους κατηγορησαν,και τι δεν ειπαν,εγω δεν εχω και την καλυτερη ιδεα για οσους εργαζονται εκει,πολλοι ειναι αγενεις,αναγωγοι,δεν ενδιαφερονται για την δουλεια τους.

Και σε ποιον τομεα στην χωρα μας υπαρχουν καλυτεροι?
Εχουμε χαλασει σαν εθνος γενικα.
Αλλα αλλο αυτο και αλλο να συκοφαντεις καποιον οτι παιρνει 5000 ευρω οταν μετα απο 18 χρονια με δυο παιδια κερδιζει το τεραστιο ποσον των 1200 ευρω τον μηνα.

Και συνεχιζονται οι στασεις εργασιας,και συνεχιζεται το μαρτυριο το δικο μας,και συνεχιζεται και ο γνωστος"δημοκρατικος" εκβιασμος της κυβερνησης,η κανετε διαλογο....δηλαδη να κανετε οτι σας πουμε εμεις...ετσι τον εννοει τον διαλογο η κυβερνηση,η τα κανουμε ιδιωτικα τα λεωφωρεια και χανετε ολοι την δουλεια σας.

Μα ειναι ο διαχειριστης μας ειδικος στους εκβιασμους,ετσι κερδισε οτι εχει κερδισει εως τωρα,με εκβιασμους,ως ποτε ομως θα του πιανουν οι εκβιασμοι αυτο δεν το ξερω,ποτε θα βρεθει σε αλλη χωρα μεσα στην νυχτα ενω θα γινεται της Τυνησιας εδω.......

Τσιφτετελληνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: