Κυριακή, Ιανουαρίου 23, 2011

To ουρλιαχτο

Εχω ολο τον χρονο να διαβασω,δεν εργαζομαι,αντι ομως να παιζω παιχνιδια στον υπολογιστη προτιμω να διαβαζω,δεκαδες αρθρα,μελετες,φημες,μια παρανοια κυκλοφορει στο διαδυκτιο τοση που αν πιστεψεις οτι καποια απο οσα γραφονται θα συμβουν τοτε πρεπει να αυτοκτονησεις αμεσα ωστε να μην τα δεις να συμβαινουν.

Και ομως οι αποδειξεις ειναι εδω,τις διαβαζετε παρακατω,τις βλεπουμε να εφαρμοζονται καθε μερα στο δικο μας λαο,βλεπουμε μια προδοτικη κυβερνηση να επιμενει οτι θα μας σωσει ενω εκανε τα παντα για να μας καταστρεψει,βλεπουμε αγνωστους ανικανους να γινονται υπουργοι και να προσπαθουν να μας πεισουν οτι αυτο που κανουν ειναι το σωστο παρ'οτι ολοι καταλαβαινουμε οτι το κανουν λαθος,τελικα τι θελουν να κανουν?

Θελω να κλεισω τα αυτια μου αλλα δεν μπορω,θελω να κοιταξω μπροστα με αισιοδοξια αλλα μου ειναι αδυνατον,χρειαζομαι μια ανασα ελπιδας και δεν υπαρχει πουθενα,που παμε?

Μαλλον που τους αφηνουμε να μας πανε?

Πιστευετε εσεις οτι αυτος που μας κατεδωσε σαν διεφθαρμενους....οχι οτι δεν ειμαστε,ειναι ικανος να βγαλει την χωρα απο την λασπη που την εριξε?
Καταλαβαινετε να κανει κατι προς οφελος μας,εστω και κατι μικρο?
Σε ποιον απο τους τομεις που καταπιαστηκαν εχουν φερει καποιο αποτελεσμα?
Τι περιμενουν και τι σκοπευουν να κανουν με οσα επιχειρουν?

Προσωπικα δεν εχω καμια εμπιστοσυνη στον διαχειριστη μας,δεν εχω εμπιστευτει ποτε καποιον που μου εχει πει ψεματα,και αυτος δεν εβλαψε μονο εμενα,θα ηταν μια αδιαφορη κατασταση αυτη,αυτος εβλαψε την χωρα,την αξιοπρεπεια της,το ηθος της,γιατι διεφθαρμενοι ειναι οσοι εχουν την δυναμη,οι υπολοιποι απλα υπομενουν την κατασταση και δεν μπορουν να κανουν τιποτα.

Διαβαζω πολυ,δεν πιστευω σε θεωριες συνομωσιας,αλλα μαζευονται χιλιαδες πραγματα και συνδεονται το ενα με το αλλο,και απο την αλλη εκεινος απτοητος να μιλαει σε οποιον βρει και να λεει παραμυθια,μια κυβερνηση δοσιλογων,που περιμενει τις εντολες των διευθυντων της για το επομενο θυμα.

Οσοι ειστε εως τωρα βολεμενοι σκεφτειτε,μεχρι ποτε θα ειστε?
Μην χασκογελατε και σκεφτεστε οτι ολα αυτα ειναι μια παρανοικη φαντασια,δειτε τι γινετε,δειτε την   αποκαλυψη της συγκαλυψης,δειτε την ξεφτιλα των εξεταστικων,δειτε την αδιαφορια που εχουν για οσα προβληματα προκαλουν.

Και κυριως δειτε οτι πλεον δεν διαχειριζονται το προβλημα,επιβαλλουν την λυση με το ετσι θελω τους,ο διαλογος προσχηματικος για την τηλεοραση,η συζητηση ασκοπη αφου τα μετρα θα παρθουν ετσι κι'αλλοιως,οι υπογραφες της παραδοσης δεν αναιρουνται,προδοθηκαμε απο μεσα και δεν το καταλαβαμε.

Ετσι επεσε και ο Λεωνιδας.
Ετσι πεφτουμε και εμεις.

Απο τους εφιαλτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: