Τρίτη, Μαΐου 24, 2011

Μαθητευομενοι μαγοι

Νεα μετρα που δεν θα καταφερουν τιποτα εκτος απο την καταβυθιση της οικονομικης δραστηριοτητας,την αυξηση της ανεργιας και την συνεχιση της καταστροφης της μεσαιας ταξης αποφασισε για ακομη μια φορα το συμβουλιο των μαθητευομενων μαγων της χωρας.
Μετρα που θα κανουν ακομη πιο δυσκολη την καθημερινοτητα των οικογενειων,των ανεργων,των χαμηλοσυνταξιουχων και των μισθωτων.

Η κυβερνηση αποδεικνυεται πολυ κατωτερη των περιστασεων καθημερινα,αποτελειται απλα απο ανθρωπους χαμενους στην μεταφραση του προβληματος σε λυση,αδυνατει να καταλαβει οτι με τις αποφασεις της ριχνει την οικονομια στο χαος προσπαθωντας να επιτυχει ενα στοχο που απο τωρα δειχνει απιαστος.

Η ευκολη λυση προτιμηθηκε για ακομη μια φορα,φοροι,πανω στους φορους που ειχε βαλει και πριν,μειωσεις μισθων και επιδοματων,ξεχαρβαλωμα των παντων στο ονομα της διασωσης της χωρας..

Ο Παπανδρεου καθε αλλο παρα την διασωση της χωρας επιζητει,το θεμα ειναι οι κοντινοι του αυτο δεν το βλεπουν?
Ειναι δυνατον να ομιλει για σωτηρια οταν πηγαινει το καραβι κατευθειαν πανω στο παγοβουνο?
Ο δικος μας Τιτανικος θα εχει τα μοναδικα του θυματα,μια ολοκληρη χωρα η οποια θα πουληθει απο ακρη σε ακρη γιατι οι ηγετες της αποδειχθηκαν μικροτεροι των περιστασεων και απωλεσαν την εθνικη κυριαρχια της.

Το επομενο μνημονιο θα ειναι χειροτερο,και το μεθεπομενο θανατηφορο,οταν ενας λαος δεν αντιδρα η ελιτ βρισκει χωρο και αναπτυσει την λογικη της παγκοσμιοποιησης,ειμαστε αξιοι της τυχης μας και της δικης τους συναινεσης την οποια παρουσιαζουν σαν δικη μας.

Η χωρα πουλιεται,οι μαθητευομενοι μαγοι συσκεπτονται,βλεπετε κανενα φως στο μακρυνο μελλον που να μπορει να μας δωσει μια ελαχιστη ελπιδα?
Η σαπιλα που μας κυβερναει δεκαετιες τωρα εχει μαυρισει την ψυχη μας και εμεις δεχομαστε την συνενοχη,μονο που μονοι μας θα πληρωσουμε αυτα που φαγαμε μαζι,εκεινοι δεν εχουν αποφασισει καμια περικοπη στην δικη τους τσεπη.

Δουλεψτε σκλαβοι για να ταιζετε τους κηφηνες της εξουσιας.Ολους τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: