Πέμπτη, Μαΐου 26, 2011

Συμβουλιο κλεφτων και αμαρτωλων

Αυριο θα συγκλιθει μετα απο αιτημα του διαχειριστη μας το συμβουλιο πολιτικων αρχηγων,τελευταια ευκαιρια να απειλησει παλι με καταστροφη της χωρας ο Γιωργακης,δεν επιασε το χθεσινο του κολπο με την Δαμανακη,δεν επιασαν οι απειλες των Ευρωπαιων,ολα μας εχουν αφησει απλα αδιαφορους.

Βρε παιδια για να πουμε και του στραβου το δικιο,αν ειναι να πεθανουμε ας πεθανουμε εντιμα και οχι σαν τα σκυλια να μας κλωτσανε οι βαρβαροι του εξωτερικου και οι προδοτες του εσωτερικου.
Δηλαδη τι σωτηρια ειναι αυτη που ευαγγελιζεται το παρανοικο μυαλο του διαχειριστη μας με ολους εμας στον τοιχο προς εκτελεση?
Μολις χθες ο Γιουνκερ ειπε οτι και αυτες οι αποκρατικοποιησεις δεν αρκουν και να κανουμε και αλλες,δηλαδη μας πανε στον γκρεμο και εμεις τραγουδαμε το "Στη στερια δεν ζει το ψαρι".

Ο Γιωργακης απετυχε παταγωδως,και απετυχε διοτι πιστεψε οτι μπορει να βαλει μια χωρα στον γυψο χωρις να της σπασει και τα δυο ποδια,και εμεις εστω και με ενα ποδι δεν κρατιομαστε κατω.

Ο Γιωργακης απετυχε διοτι πιστεψε οτι το τσουρμο που μαζεψε σαν υπουργικο συμβουλιο θα εκανε δουλεια και αυτο δεν εκανε τιποτα.

Ο Γιωργακης απετυχε διοτι ενα ψεμα το καταλαβαινουμε ολοι αλλα τοσα πολλα κανενας.
Πιστεψε οτι με τον φοβο και τις απειλες θα κυβερναει οπως θελει.

Και επειδη δεν ξερει και απο Ελληνικη ιστορια δεν γνωριζει το:

Καλυτερα μιας ωρας ελευθερη ζωη,παρα σαραντα χρονια σκλαβια και φυλακη.   

Δεν υπάρχουν σχόλια: