Πέμπτη, Μαΐου 26, 2011

Ο Αρχοντας των εκβιασμων

Ταινια σε τρεις συνεχειες με δραματικη τροπη και διεθνες καστινγκ,η πρωτη ταινια βγηκε στις αγορες το 2009 με υποτιτλο"Λεφτα υπαρχουν"και εκοψε χιλιαδες εισητηρια.
Πρωταγωνιστης και στις τρεις ταινιες ενας αλλοδαπος που δεν ξερει καν την γλωσσα της χωρας της οποιας ειναι αρχοντας,ειναι εντολοδοχος των τραπεζιτων και της περιφημης λεσχης κινηματογραφου Μπιλντερμπεργκ.
Η υποθεση της ταινιας εχει ως εξης:
Ενας τιμιος αλλα ανοητος αρχοντας θελει να καταλαβει την Κωλοπετεινιτσα και βρισκει σαν ευκολο τροπο τον τιτλο της ταινιας,η Κωλοπετεινιτσα παραδιδεται χωρις μαχη και απο εκεινη την ημερα αρχιζει η καταληστευση των κατοικων της.

Η δευτερη ταινια εχει τιτλο"Δεν υπαρχει σαλιο"και συμπρωταγωνιστει μαζι με τον τιμιο αλλα ανοητο αρχοντα ο γνωστος απο παλαιες ταινιες του Ελληνικου κινηματογραφου Βασιλακης Καιλας.
Η υποθεση συνεχιζεται με την απολυτη καταστρατηγηση των εργασιακων σχεσεων των εργαζομενων της Κωλοπετεινιτσας,οι ληστες των συμμοριων βρηκαν ευκαιρια με την κακη διοικηση του αρχοντα των εκβιασμων και σκοτωνουν και κλέβουν τους ερημους και απροστατευτους πολιτες της χωρας.

Τριτη ταινια με τιτλο "Συναινεση"με συμπρωταγωνιστη ακομη εναν μεγαλο ηθοποιο ονοματι Σαμαρας,στην υποθεση που συνεχιζει το μαυρο χαλι των δυο πρωτων ταινιων ο αρχοντας των εκβιασμων συνεχιζει να απειλει και να εκβιαζει τον λαο οτι αν δεν του κατσει ανασκελα και μπρουμητα θα τον στειλει σε πτωχοκομειο ενω την ιδια ωρα τον στελνει σε τρελοκομειο.
Ο Μεγας Βεζυρης της χωρας βοηθωντας τον αρχοντα των εκβιασμων καλει μεγα συμβουλιο των αλλων αρχοντων,κλεφτων και απατεωνων ωστε να αποφασισουν πως θα κατακλεψουν και τα υπολοιπα λεφτα των πολιτων της Κωλοπετεινιτσας.

Το σεναριο και οι ηθοποιοι δεν εχουν καμια σχεση η συνωνυμια με πραγματικα προσωπα η χωρες.

Τωρα και σε κινηματογραφο της γειτονιας σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: