Κυριακή, Μαΐου 22, 2011

Δεν θα μας αφησουν να χρεοκοπησουμε,αλλα μας εκβιαζουν για να ξεπουλησουμε

Ειναι τοσο αστειοι οι ανικανοι πολιτικαντηδες Ελλαδος και Ευρωπης που εχουν ξεπερασει καθε οριο γελοιοτητος,δεν ξερουν τι να κανουν ωστε να μας εκβιασουν να ξεπουλησουμε οσο τον δυνατον συντομοτερο και αρχισαν τις απειλες και τις συστασεις,σκοπος τους......να μας φοβισουν τοσο οτι θα πεινασουμε ωστε να συμβιβαστουμε με την οποια αποφαση περι ξεπουληματος παρουν.

Και ομως δεν θα μας αφησουν να χρεοκοπησουμε....ακομη,διοτι δεν εχουν ξεφορτωθει ολα τα ομολογα απο τις τραπεζες τους και γιατι αν ηθελαν να χρεοκοπησουμε θα το ειχαν κανει ηδη,δεν νομιζω να υπαρχει κανενας να πιστευει οτι ενδιαφερονται για τους Ελληνες,μισθωτους η συνταξιουχους και αν αυτοι πεινασουν.

Αυτο που θελουν ειναι να αγορασουν τον πλουτο της χωρας το δυνατον συντομοτερο και οσο φθηνοτερα γινεται,και σαν συμμαχο εχουν τον Γιωργακη ο οποιος ειναι απο την αρχη της ιστοριας κολητος και αρωγος των ξενων στην αποκτηση του πλουτου της χωρας.
Kαι ετσι μετα την ταχα μυστικη συναντηση του Λουξεμβουργου,η οποια στηθηκε εραστιτεχνικα ωστε να μαθουμε οτι ταχα κατι σοβαρο συμβαινει,αρχισε το σεναριο τρομου των πολιτων.

Και ετσι αρχισαν τις απειλες,με τον Ρεν,τον Γιουνκερ,την Μερκελ,την Λαγκαρντ,να απειλουν,να εκβιαζουν,να μας δινουν εντολες να συναινεσουμε σε ολα,να πουλησουμε αμεσα τα παντα και μετα......

Ας χρεοκοπησουμε λοιπον.
Τι πολιτικοι ειναι οι δικοι μας τελικα,πιονια σε μια σκακιερα που παιζουν αλλοδαποι επιχειρηματιες?
Γιατι δεν τους εκβιαζουμε εμεις αντι να μας εκβιαζουν εκεινοι?
Ας μας χρεοκοπησουν λοιπον αφου το απειλουν.
Ποιοι θα χασουν?
Εμεις οι ταπεινοι,ο λαουτζικος τι θα χασουμε,αυτα που δεν εχουμε πια η αυτα που θα μας παρουν?

Οι προδοτες που μας κυβερνανε εχουν μπει βαθεια σε ενα παιχνιδι εξαπατησης,μας θεωρουν τοσο ηλιθιους ωστε να πιστεψουμε τις απειλες των φιλων τους και τους εκβιασμους τους.
Θελουν αμεσα να ξεπουλησουν τα παντα και θεωρουν οτι ο μονος τροπος να το κανουν ειναι με το να σπειρουν τον τρομο στην κοινωνια για επερχομενη χρεοκοπια και πεινα.

Θελω να ξερω...ποιο δικαστηριο και με τι δικαστες θα τους δικασει οταν καταλαβουμε οτι ολο το ενδιαφερον τους ειναι ο πλουτος της χωρας το οποιο καλυπτουν απο το ταχα ενδιαφερον τους να μην πτωχευσουμε.
Για να μας αφησουν να το παθουμε αμεσως μετα.

Ενας Ελληνας ηγετης θα επρεπε να τους απαντησει με τον τροπο που οι Ελληνες ξερουν να απαντανε..


Μολων λαβε.

Αλλα που να τον βρεις τον Ελληνα ηγετη......

Δεν υπάρχουν σχόλια: