Παρασκευή, Μαΐου 27, 2011

Mην ξαφνιαστειτε...την παγκοσμιοποιηση δεν θα την επιβαλλουν,θα την ζητησουν οι λαοι μονοι τους.

Ολοι μιλαμε για την παγκοσμιοποιηση,την παγκοσμια κυβερνηση,ειναι ενας απο τους λιγους στοχους που κοντευει να πετυχει ο διαχειριστης μας ο οποιος ειναι σφοδρος εραστης της.
Και αναρωτιομαστε τι πρεπει να κανουμε,τι αντισταση να φερουμε ωστε να εμποδισουμε αυτο που θελουν να κανουν,περιμενουμε μια επιβολη εκ των ανω μιας απανθρωπης καταστασης στην οποια εμεις ως αλλοι ανταρτες θα δινουμε μαχες για να την ανατρεψουμε.

Και ομως δεν θα ειναι ετσι,την Παγκοσμια κυβερνηση αν τα καταφερουν να την εγκαταστησουν δεν θα την επιβαλλουν,δεν ειναι αυτος ο σκοπος τους.

Σκοπος τους ειναι την Παγκοσμια κυβερνηση να την ζητησουν οι λαοι.
Και πως θα το καταφερουν αυτο?

Οπως το κανουν εδω σε εμας,ειπαμε εμεις ειμαστε το πειραματοζωο της ιστοριας.

Απολυτη ελλειψη κυβερνησης....αυτο που ζουμε εδω,επιδεινωση ολων των δεικτων,πεινα,ανεργια,φτωχεια,ακριβεια,αδιαφορια,ελλειψη κοινωνικου κρατους,διαλυση του κοινωνικου ιστου.

Με ολα αυτα θα αρχισει ο κοσμος που θα υποφερει να βλεπει σαν λυση την δημιουργια ενος κεντρικου κυβερνητικου αξονα,θα θελει να μην εχει πολιτικους στο κεφαλι του διεφθαρμενους και κλεφτες,θα ζηταει δικαιοσυνη,και δεν θα βρισκει απαντησεις πουθενα σε ενα κρατος χωρις κυβερνηση,παρ'ολο που θα εχει κυβερνηση.

Ετσι θα προχωρησει το σχεδιο,δεν ειναι ανοητος ο Παπανδρεου,ξερει πολυ καλα τι κανει,και ξερει οτι πρεπει να αποτυχει σε οσα εχει υποσχεθει ακομη και στα δεινα που εχει φερει στην χωρα για να κανει τον λαο να καταλαβει οτι δεν υπαρχει λυση,να τον φερει στα ορια της εξαθλιωσης και την ανεχειας ωστε να ζητησει απο μονος του μια νεα λυση.απο που ομως?

Απο τα ηδη διεφθαρμενα κομματα?
Ποιον θα ζητησει ο λαος να τον κυβερνησει οταν ολοι ειναι μερος και οχι η λυση του προβληματος?

Αυτο σας το αφηνω να το σκεφτειτε,να διαβασετε οτι μπορειτε περι παγκοσμιας κυβερνησης και μετα ισως οταν ερθει εκεινη η ωρα να ειμαστε προετοιμασμενοι.

Να καταλαβουμε οτι ολα οσα γινονται εχουν ενα στοχο,και θα καταληξουν εκει εκτος αν βρουν ανθρωπους που τον εχουν καταλαβει.

Ανικανος ο Γιωργακης?
Μα αυτος ειναι ο σκοπος του,αυτο θελει να πειστουμε οτι ειναι.
Ξυπνηστε...κανεις δεν καταδικαζει την χωρα του με τετοιον τροπο,εκτος αν εχει εντολες και ευθυνες απεναντι σε ξενους...οχι κυβερνητες ολοι αυτοι ειναι πιονια....
Στους ελιτιστες,μια ομαδα αρωστων ψυχοπαθων που ζηταει τον ελεγχο του πληθυσμου με καθε μεσον.

Δεν υπάρχουν σχόλια: